MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe
Când nu sunteți inspirați, aveți o piatră pe inimă sau vă doare capul de atâtea griji... atunci este timpul să vă pregătiți încă ceașcă de cafea aromată. Și de ce să nu fie o delicatesă mexicană cu o aromă pronunțată și un gust dulce? Cafeaua Maragogype Barranco Hand a fost selectată și de Nespresso, pentru crearea produsele sale premium. Bucurați-vă de o experiență de neuitat cu o cafea bună!
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Cafea deosebit de cultivată, cu boabe deosebit de mari. Adesea este desemnată "cafea cu boabe elefant". Maragogype Barranco este dulce, echilibrată, cu aciditate ușoară. Gustul îl putem descrie ca fructat. Această Arabica 100% are o spumă extraordina de netedă, cremos de compactă și fină.
Originea cafelei
Cafeaua a ajuns în Mexic la sfârșitul secolului al XVIII-lea și la sfârșitul secolului al XX-lea a fost cea mai valoroasă marfă de export pentru țară. Cea mai mare parte a producției pleacă din Mexic în Statele Unite. Ca și țările vecine, și Mexicul a trecut prin ani furtunoși, inclusiv prin lupta cu indienii indigeni sau revoluția mexicană. Totul se reflecta, desigur, și în producția de cafea. Mexicul de Sud, unde se află regiunea Santa Cruz,este aprovizionat cu apă de râul cu același nume. În plus, umiditatea provine și de la Oceanul Pacific. Solul este deosebit de bogat în minerale și nu este de aceea de mirare că le face bine și arborilor de cafea. Soiul Maragogype, pe care vi-l prezentăm, excelează în boabe cu adevărat mari.
Este denumită după orașul portual brazilian și este un hibrid între arabica convențională și arabica liberica. În stare prăjită, boabele pot ajunge la 16-24 mm în lungime și 12-16 mm în lățime. Boabele sunt recoltate de pe arbuști în mod continuu pe parcursul perioadei de maturare. Fructele roșii sunt procesate de agricultori prin așa-numita spălare, când sunt mai întâi presate împreună cu apă printr-un dispozitiv care le îndepărtează pulpa și apoi se fermentează. Boabele sunt uscate, sortate după dimensiune și calitate și ambalate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.