PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
Cine este Aladino Delgado? Un fermier experimentat care cultivă, recoltează și prelucrează o cafea unică în regiunea de nord-vest din Peru. Ferma sa de 11 hectare s-a alăturat celei mai puternice asociații din Peru. Acest lucru îi ajută pe fermieri să vândă cafea și să asigure un preț corect. Peru Aladino Delgado este o cafea care împlinește visele. În Peru și aici.
Compoziție
Arabica 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Această cafea atrage atenția de la prima vedere. Boabele sale sunt mari și uniforme. În timpul degustării, vom aprecia gustul complet cu note de caramel, cacao și nuci. Iubitorii de cafea mai sensibili sau cu experiență, pot identifica și note fructate de citrice sau mere. Cafeaua are o textură catifelată, creând o spumă plăcută.
ORIGINEA CAFELEI
După cum scriem în introducere, am adus cafeaua Aladino Delgado dintr-o plantație mică situată în Peru în regiunea nordică. Într-unul din cele douăsprezece raioane din regiunea Cajamarca - Chontali, Aladino Delgado depune un efort deosebit pentru a avea grijă de arborii de cafea din soiul Bourbon și Tipica. De ce un efort deosebit? Conform informațiilor noastre, el nu numai că face efort să asigure traiul pentru propria sa familie numeroasă, dar îi ajută și îi sfătuiește neobosit și pe „colegii” săi. Un motiv poate fi probabil faptul că, la fel ca și ei, s-a alăturat asociației locale Cenfrocafe, a cărei misiune este să îmbunătățească condițiile de muncă și de viață ale fermierilor, de a-i ajuta să comercializeze și să mențină calitatea înaltă a fiecărei producții.
Asociația Cenfrocafe a fost înființată în 1999, în prezent are în jur de 2.000 de membri și reprezintă de foarte multe ori cei mai buni finaliști în competițiile internaționale și naționale de calitate a cafelei. Fondatorul Anselmo Huaman Moreto, a spus cândva: „Marea diferență în viața noastră este că acum copiii noștri pot merge cu adevărat la școală, cafeaua noastră este recunoscută pe piață pentru calitatea sa, primim un preț corect pentru eforturile noastre și membrii noștri pot fi din nou mândri, că sunt fermieri".
Ar trebui să ne oprim și la raionul Chontali. Locația și condițiile naturale sunt cele care conturează gustul și aroma cafelei. Chontali se află în vârful bazinului râului Huayllabamba din Valea Chunchuca. Clima este umedă, subtropicală. Clima blândă și solul fertil, care este cultivat fără pesticide, încurajează în mod direct producția de legume, fructe și, desigur, de cafea. În 1998, aceasta a crescut până la 58% din suprafața cultivată.
Ferma domnului Delgado a ales o modalitate extrem de interesantă de prelucrare a cireșelor de cafea. Procedura este similară cu metoda umedă convențională, numai că fermentarea are loc în vase ceramice și uscarea într-o „seră” specială cu un microclimat controlat. Datorită acestei metode, cafeaua are un gust cu adevărat inconfundabil și cu multe straturi.
Cafeaua Peru Aladino Delgado este premiată la multe competiții. Lanțul Starbucks a ales-o pentru ediția sa specială. După cum este scris pe site-ul web, o puteți găsi doar în magazinele selectate, deoarece este disponibilă numai în cantități limitate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.