075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot

Cod: 1631

Neted, dulce, cu gust de alune. Și note de portocale. Microlotul brazilian din ferma tradițională de familie a lui Nelson Rivellini este o garanție a experiențelor gustative minunate. Cafeaua Arabica uimitoare „cu origine” îi va atrage atât pe iubitorii de cafea cu experiență, cât și pe cei care doar își caută cafeaua preferată. Plantația San Martin este un loc în care se cultivă o cafea de o calitate excepțională.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
173,5 Lei /1000 g 17,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Soi
Soi:
Catuai
Regiune
Regiune:
Minas Gerais, District Patrocínio
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
985 - 1000m
Gust
Gust:
delicat, dulce, portocale, nuci
Prelucrarea
Prelucrarea:
Honey

Compoziție

Arabica 100%

Gust

Cafeaua boabe Brazil natural arabica Cerrado NY2/3 se distinge printr-o consonanță armonioasă a acidității moderate cu dulceață ușoară, în combinație cu nuci fine și portocale delicioase. Corpul ei neted îi va încânta pe toți cei care preferă cafele delicioase și totuși bogate în gust și originale.

Origine

La ferma San Martin din centrul Braziliei se culege cafeaua din luna mai până în septembrie. Plantația situată pe 35 de hectare este condusă de a treia generație a familiei lui Nelson Rivellini, al cărui bunic italian a venit în Brazilia să cultive cafea. A început în Sao Paulo, ulterior a continuat în Paraná. Plantația de astăzi din microregiunea Patrocínio (Minas Gerais) prosperă foarte bine, dovadă fiind faptul că exportă cafea în multe țări din întreaga lume. Totodată, este membră a Asociației Cultivatorilor de Cafea Cerrado, care garantează un standard ridicat de calitate și o origine clară a cafelei certificate. Fiecare sortiment primește un cod numeric unic de la asociație, datorită căruia o anumită plantație poate fi verificată retrospectiv.

Caracterul natural al microregiunii este indicat de vasta savană tropicală. Vara este umedă și caldă, iarna este uscată și rece. Cea mai rece lună este de obicei iulie, cea mai caldă este ianuarie. Nu este de mirare că Patrocínio a devenit unul dintre cele mai importante locații ale cafelei braziliene. Este asociată cu mai mult de trei sferturi din economia locală, industria cafelei angajează peste 30.000 de locuitori.

Fructele roșii ale arborilor de cafea sunt prelucrate în ferma San Martin prin așa-numita semi-spălare. Aceasta combină beneficiile procesului uscat și umed. Cafeaua este denumită semi-spălată sau honey. Întregul proces presupune recoltarea cireșelor de cafea și prelucrarea lor cu mașini de decojit, care îndepărtează coaja în apă. Până acum, procedura este similară cu cea prin spălare. Însă la metoda de semi-spălare, boabele de cafea învelite în pulpă dulce sunt lăsate să se usuce la soare. Doar atunci când sunt uscate suficient, muncitorii îndepărtează pulpa de pe ele, care formează un pergament subțire pe boabele de cafea. Acest mod de procesare a cafelei crește intensitatea gustului, îi conferă note plăcute de fructe și o aciditate plăcută.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la granulație potrivită pentru metoda aleasă de preparare a cafelei.
  2. Utilizați cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Cafeaua se prepară cu apă de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 5. 2024

DOMINICANA AA JUNCALITO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DOMINICANA AA JUNCALITO

Dacă este și pentru dumneavoastră Republica Dominicană sinonimă cu vacanța de vis, adăugați-i încă un concept: cafea de lux. Minunata țară din Caraibe este următoarea destinație în expedițai noastră după cafelele de plantație. Imaginați-vă o plajă albă lungă, o mare de cristal și o ceașcă de espresso delicios. Ce îți poți doi mai mult... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
199,8 Lei /1000 g 20,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 5. 2024

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

Cine este Aladino Delgado? Un fermier experimentat care cultivă, recoltează și prelucrează o cafea unică în regiunea de nord-vest din Peru. Ferma sa de 11 hectare s-a alăturat celei mai puternice asociații din Peru. Acest lucru îi ajută pe fermieri să vândă cafea și să asigure un preț corect. Peru Aladino Delgado este o cafea care împlinește visele. În Peru și aici. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,4 Lei /1000 g 18,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »