

COLUMBIA HUILA ROJAS ESTATE GEISHA - Micro Lot
Unitatea și hărnicia lor sunt admirate de toți vecinii, cafeaua lor de toți cunoscătorii. Familia dlui Eliécer Rojas, care gestionează o fermă în sud-vestul Columbiei, este dată drept model pentru cultivatorii de cafea. Geisha lor „cu origine“ se remarcă prin profilul său gustativ unic, în care sunt prezentate note de mere, lime, papaya și migdalele. Aroma este de obicei florală, dulce. Acest sortiment exclusiv vă va cuceri cu siguranță și pe dvs.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua boabe Columbia Huila Rojas Estate Geisha este de lux prin esența sa. Soiul Geisha este cunoscut pentru gustul său dulce, notele bogate de fructe și flori. Toate acestea se regăsesc în această cafea - veți primi o combinație magnifică de mere, papaya și lime care este completată de migdale dulci-amărui. Aroma florală și dulce încununează minunat impresia generală asupra cafelei. Deoarece este cafea Arabica, oferă o spumă ușoară, coezivă și deschisă la culoare.
Originea cafelei
Când spunem în textul introductiv că aceasta este o cafea „cu origine”, nu inventăm nimic. Așa-numitele microloturi sunt sortimente cultivate într-un loc specific, care nu sunt adunate din mai multe recolte și din mai multe plantații. Despre un microlot, știți întotdeauna exact unde a fost cultivat, astfel încât să vă puteți răsfăța cu un gust unic care provine doar de pe terenul menționat. Se prelucrează separat de alte cafele din plantația respectivă pentru a sublinia proprietățile sale speciale. De aceea microloturile sunt foarte populare, dar pe de altă parte sunt numai în cantități limitate.
Ferma El Bolsón, condusă de Eliécer și Elvia Rojas, plus cele cinci fiice și patru fii ai lor, este situată în vestul Columbiei. Regiunea Huila este muntoasă, cuprinde al treilea cel mai înalt munte din țară - vulcanul Nevado de Huila. În zonă izvorăște cel mai mare râu din Columbia, Magdalena, pe care se află barajul Betania. Plantațiile de cafea sunt situate la o altitudine cuprinsă între 1450 și 1650 de metri și acoperă o suprafață de 26 de hectare. Însă, fermierii cultivă soiul Geisha pe doar 2% din suprafață - în total 9 000 de plante.
Să ne oprim o clipă la Geisha. Este varietatea originară de arbore de cafea care provine din regiunea etiopiană Gesha. Planta atinge o înălțime de până la 5 metri și oferă o recoltă maximă la altitudini de peste 1 400 de metri. Nu-i place lumina directă a soarelui, care dăunează frunzelor. Geisha este renumită pentru profilul său gustativ unic și, prin urmare, pentru exclusivitate ridicată și preț de vânzare.
Microlotul Columbia Huila Rojas Estate Geisha a fost recoltat între octombrie și noiembrie. Arborii de cafea sunt recoltați din nou în regiune, în aprilie și mai. Deoarece cafeaua este unică, fructele roșii au fost culese de către membrii familiei Rojas exclusiv manual pentru a exclude boabele necoapte sau deteriorate. Apoi au fost turnate în mori, în care coaja și o parte din pulpă au fost îndepărtate cu ajutorul unui curent de apă și a plăcilor de zdrobire. Boabele de cafea curățate în acest fel au fost transferate în butoaie de apă, unde au fermentat câteva ore. Datorită acestui fapt pulpa rămasă s-a dizolvat în mod natural. Așa-numita cafea spălată a fost uscată de fermieri în lumina directă a soarelui.
Ferma El Bolsón este membra cooperativei Cadefihuila și a asociației Guacacallo Association. Scopul comun al tuturor membrilor este de a ajusta procesele de cultivare și producție, astfel încât cafeaua rezultată să fie cât mai valoroasă posibil.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot
