075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COLUMBIA HUILA ROJAS ESTATE GEISHA - Micro Lot

Cod: 1679

Unitatea și hărnicia lor sunt admirate de toți vecinii, cafeaua lor de toți cunoscătorii. Familia dlui Eliécer Rojas, care gestionează o fermă în sud-vestul Columbiei, este dată drept model pentru cultivatorii de cafea. Geisha lor „cu origine“ se remarcă prin profilul său gustativ unic, în care sunt prezentate note de mere, lime, papaya și migdalele. Aroma este de obicei florală, dulce. Acest sortiment exclusiv vă va cuceri cu siguranță și pe dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
399,8 Lei /1000 g 339,8 Lei /1000 g 34,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Columbia
Soi
Soi:
Geisha
Regiune
Regiune:
Huila
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1450 - 1650m
Gust
Gust:
Mandle, Jablko, Limetka, Papája
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua boabe Columbia Huila Rojas Estate Geisha este de lux prin esența sa. Soiul Geisha este cunoscut pentru gustul său dulce, notele bogate de fructe și flori. Toate acestea se regăsesc în această cafea - veți primi o combinație magnifică de mere, papaya și lime care este completată de migdale dulci-amărui. Aroma florală și dulce încununează minunat impresia generală asupra cafelei. Deoarece este cafea Arabica, oferă o spumă ușoară, coezivă și deschisă la culoare.

Originea cafelei

Când spunem în textul introductiv că aceasta este o cafea „cu origine”, nu inventăm nimic. Așa-numitele microloturi sunt sortimente cultivate într-un loc specific, care nu sunt adunate din mai multe recolte și din mai multe plantații. Despre un microlot, știți întotdeauna exact unde a fost cultivat, astfel încât să vă puteți răsfăța cu un gust unic care provine doar de pe terenul menționat. Se prelucrează separat de alte cafele din plantația respectivă pentru a sublinia proprietățile sale speciale. De aceea microloturile sunt foarte populare, dar pe de altă parte sunt numai în cantități limitate.

Ferma El Bolsón, condusă de Eliécer și Elvia Rojas, plus cele cinci fiice și patru fii ai lor, este situată în vestul Columbiei. Regiunea Huila este muntoasă, cuprinde al treilea cel mai înalt munte din țară - vulcanul Nevado de Huila. În zonă izvorăște cel mai mare râu din Columbia, Magdalena, pe care se află barajul Betania. Plantațiile de cafea sunt situate la o altitudine cuprinsă între 1450 și 1650 de metri și acoperă o suprafață de 26 de hectare. Însă, fermierii cultivă soiul Geisha pe doar 2% din suprafață - în total 9 000 de plante.

Să ne oprim o clipă la Geisha. Este varietatea originară de arbore de cafea care provine din regiunea etiopiană Gesha. Planta atinge o înălțime de până la 5 metri și oferă o recoltă maximă la altitudini de peste 1 400 de metri. Nu-i place lumina directă a soarelui, care dăunează frunzelor. Geisha este renumită pentru profilul său gustativ unic și, prin urmare, pentru exclusivitate ridicată și preț de vânzare.

Microlotul Columbia Huila Rojas Estate Geisha a fost recoltat între octombrie și noiembrie. Arborii de cafea sunt recoltați din nou în regiune, în aprilie și mai. Deoarece cafeaua este unică, fructele roșii au fost culese de către membrii familiei Rojas exclusiv manual pentru a exclude boabele necoapte sau deteriorate. Apoi au fost turnate în mori, în care coaja și o parte din pulpă au fost îndepărtate cu ajutorul unui curent de apă și a plăcilor de zdrobire. Boabele de cafea curățate în acest fel au fost transferate în butoaie de apă, unde au fermentat câteva ore. Datorită acestui fapt pulpa rămasă s-a dizolvat în mod natural. Așa-numita cafea spălată a fost uscată de fermieri în lumina directă a soarelui.

Ferma El Bolsón este membra cooperativei Cadefihuila și a asociației Guacacallo Association. Scopul comun al tuturor membrilor este de a ajusta procesele de cultivare și producție, astfel încât cafeaua rezultată să fie cât mai valoroasă posibil.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru prepararea cafelei dorite.
  2. Pentru 1 cafea folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată.
  3. Preparați cafeaua cu apă la temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

15% JOS
TANZANIA AA KILIMANJARO RAINFOREST ALIANCE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TANZANIA AA KILIMANJARO RAINFOREST ALIANCE

Jamhuri ya Muungano wa Tanzania. Aici cultivă una dintre cele mai bune cafele din lume. Fiți fără griji, limba swahili o lăsăm locuitorilor indigeni. Pentru noi va fi suficient să ne bucurăm de o delicatesă cu gust plin și în același timp incredibil de delicat, de pe versanții muntelui Kilimanjaro, în confortul fotoliilor europene. Vă recomandăm să faceți asta. Doar așa, fără grabă, pentru plăcerea dumneavoastră. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,6 Lei /1000 g 145,0 Lei /1000 g 14,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021

15% JOS
PAPUA NOVA GUINEA SHG PB (peaberry) - cafea bobe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PAPUA NOVA GUINEA SHG PB (peaberry) - cafea bobe

Uitați-vă la ea cu atenție. În loc de boabele clasice puteți admira perle de cafea. Am adus o recoltă unică de cafea numită peaberry de la micile plantații din Papua Noua Guinee. Aerul mai rece și precipitațiile mai mari, îngrijirea pe tot parcursul anului a fermierilor locali și mutațiile minore în dezvoltarea fructelor au dat naștere la o cafea delicată cu note de caramel, ușoare de ciocolată și citrice proaspete. Să cedăm este atât de ușor ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
171,6 Lei /1000 g 145,8 Lei /1000 g 14,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021

Ați vizualizat


CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
131,3 Lei /1000 g 13,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 11. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »