COLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - cafea boabe
Are miros de rom și nu conține alcool. A crescut la soare și nu este arsă, a venit din Columbia și nu este obosită. Recolta extraordinară de la Guillermo Alvarez aduce o cafea cu un gust excepțional și de o calitate superioară. Provine de la o fermă familială tradițională unde arborii de cafea se plantează în sol vulcanic și boabele de cafea sunt lăsate să stea în butoaie de rom pentru un sfert de an. Judecați și dvs. rezultatul. Noi suntem încântați!
Compoziție
Arabica 100%GUST
Cafeaua Arabica Colombia Barrique Rom Fermented o veți recunoaște cu siguranță atunci când deschideți ambalajul. Mirosul delicat de rom nu poate fi confundat cu nimic altceva. Vă așteaptă în ceașcă o băutură cu un gust plin și o aromă bogată, unde veți recunoaște desigur, romul, dar și cherry atractiv. Această cafea are o aciditate moderată cu o aromă fascinant de intensă.
ORIGINE
Spuneți Caldas și toți patrioții din Columbia se vor gândi la cafeaua delicioasă, dar și la fasole, banane, orez și trestie de zahăr. Datorită acestor culturi, regiunea central-vestică din Columbia se dezvoltă atât de bine. Este cea mai bogată zonă din țară și datorită industriei miniere. Aurul, argintul, cărbunele și calcarul din Caldas se exportă frecvent în întreaga lume. Înainte de cucerirea de către colonizatorii spanioli, în zonă au trăit multe triburi precum Pijaos, Ansermas, Armas, Chamíes și Quimbay. Erau renumiți pentru meșteșugul prelucrării aurului. În 1523, Sebastián de Belalcázar a sosit pe teritoriul lor, dar numele de Caldas regiunea l-a primit doar în 1905 de la Francisco José Caldas. În 2011, regiunea a fost inclusă în lista UNESCO ca și patrimoniul cultural important.
Pentru iubitorii de cafea cea mai interesantă parte a regiunii o reprezintă plantațiile de cafea. Caldas se află pe așa-numita axă a cafelei din Columbia. Împreună cu regiunile Quindío, Risaralda și Tolima, acestea produc cafea de cea mai bună calitate din țară. Prima dată, arborii de cafea au fost plantați în Salazar de las Palmas, în secolul XX și cafeaua a devenit marfa principală de export în Columbia. Aceasta în ciuda faptului că inițial cultivarea sa a fost refuzată de agricultori – pentru prima recoltă se așteaptă aproximativ cinci ani.
Calitatea superioară a cafelei locale se bazează pe condiții ideale de cultivare. Temperatura medie anuală este între 8 și 24 °C, solul este bogat în minerale datorită originii sale vulcanice, iar pădurea tropicală din Anzi oferă arbuștilor de cafea un microclimat plăcut. Cu toate acestea, Kolumbia Barrique Rom Fermented are ceva unic în profilul său. Secretul recoltei de la ferma Finca San José se bazează pe mai multe principii. după care afacerea de familie se ghidează. Primul este recoltarea exclusiv manuală a fructelor de cafea, a doua este sortarea atentă și cea de-a treia este fermentarea cafelei în butoaiele de rom.
Actualul proprietar al plantației, Guillermo Alvarez, este reprezentantul celei de-a treia generații de fermieri din Finca San José. Plantația a fost înființată în 1963 și astăzi este răspândită pe 222 de acri, la o altitudine de aproximativ 1400 de metri. Pentru producția de cafea Columbia Barrique Rom Fermented este necesar să se recolteze fructele de cafea cu cea mai mare maturitate. După sortare și spălare, etapă în care se elimină învelișul, boabele fermentează în cuve de fermentare timp de 20 de ore. În acest timp, pulpa dulce a boabelor se dizolvă. Ulterior, cafeaua verde trebuie uscată. Apoi muncitorii o sortează din nou și în final toarnă boabele în butoaie de lemn în care romul a maturizat timp de 8 ani. Aici cafeaua fermentează din nou, de data aceasta timp de 3 luni. În acest timp absoarbe notele delicioase de rom și se îmbogățește cu aromă de cherry. La fiecare 30 de zile, angajații fermei iau probe din această recoltă și monitorizează dacă procesul are loc așa cum se așteaptă.
La final menționăm că, Finca San José acordă atenție nu numai cafelei sale excelente, dar și dezvoltării sustenabile, conservării naturii, condițiilor sociale egale și păstrării tradițiilor în Caldas.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.