

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină.
Compoziție
Arabica 100%, AromaSpuma și gustul cafelei
În gustul acestei cafele aromate, veți recunoaște cu siguranță vanilie, frișcă și rom. Desigur nu lipsește o aromă plăcută a uneicafele calitative de plantație, în acest caz cu corp complet, aciditate medie și dulceață ușoară. Spuma este densă, delicată și consistentă.
Originea cafelei
Puno 100% Arabica este o cafea cunoscută pentru gustul său echilibrat și de asemenea pentru calitate ecologică. Datorită faptului că arborii de cafea din regiune se dezvoltă exclusiv la poalele Anzilor înalți și accesul este adesea complicat, agricultorii nu folosesc îngrășăminte industriale sau produse de îngrijire. Un alt motiv este faptul că agricultorii de la care cumpărăm cafea aparțin zonei sărace a populației peruane.
De aceea nu-și pot permite substanțele destul de costisitoare. Recoltarea boabelor de cafea, așa-numitelor cireșe, are loc în Peru aproape tot timpul vegetației, ca să ajungă doar fructele mature la procesare. Acestea sunt prelucrate prin spălare, adică prin folosirea apei. Pentru a produce un kilogram de boabe de cafea, sunt necesari 130-150 litri de apă. În ea, fructele de cafea sunt decorticate și, de asemenea, lăsate să fermenteze. Ultimul pas este uscarea la soare sau în uscătoare. Aromatizarea cafelei de plantație se efectuează de personalul nostru, chiar înainte de prăjire. Boabele verzi de cafea se stropesc cu ulei. Acest lucru face aroma sa rămână adânc în interior și se păstrează pentru o lungă perioadă de timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























6. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CARAMEL- cafea boabe

VANILIE - cafea boabe
