075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

IRISH CREAM - cafea boabe

Cod: 38
Evaluare: excelent, 4 recenzie

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Smântână
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua peruană de mare altitudine este populară datorită gustului dulceag natural cu subtonuri fructate. Un corp plin, neted și aciditate scăzută fac din aceasta o adevărată regină. În irish cream este foarte potrivită. Cafeaua are o aromă de caramel, cu note ușoare de vanilie și un whisky bun. Când este preparată corespunzător, este decorată cu o spumă densă și elastică.

Originea cafelei

Boabele de cafea din care se prepară acest deliciu aromat sunt importate din Peru. Plantațiile micilor fermieri sunt situate la mare altitudine în Anzi, astfel încât este imposibil să se fertilizeze sau să se trateze arborii de cafea prin mijloace produse industrial. Astfel, cafeaua peruană este în general considerată a fi cultivată organic. În regiunea Puno, fermierii cultivă aproape întotdeauna soiul Typica. Oferă o recoltă excelentă, dar randamentul nu este impresionant. Boabele de cafea, care datorită dimensiunii și aspectului lor, seamănă cu cireșe, sunt recoltate de mai multe ori la rând. Motivul este obținerea fructelor cele mai mature. Acestea sunt prelucrate prin așa-numita spălare, unde sunt decorticate și lăsate la fermentat în apă.

Boabele de cafea rezultate sunt uscate la lumina directă a soarelui întinse pe module de beton. Cafeaua verde sau verde-gri este în cele din urmă sortată, ambalată și transportată la bursă. Adăugarea de arome nu este un lucru nou. Este cunoscută de sute de ani adăugarea de cardamom sau frunze de mentă, precum și adăugarea de lapte și îndulcirea cu zahăr. Cel mai mare boom a experimentat cafeaua cu aromă în anii 1970. Aroma se adaugă la boabele de cafea în două moduri - fie după prăjire, fie înainte de aceasta. Noi preferăm o metodă mai costisitoare: înainte de prăjire se pulverizează cafeaua cu ulei cu substanțe aromatice. Mirosurile sunt frumos "încorporate" în boabe în timpul prăjirii și stau mult timp în ele.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

5. 5.

Evaluare: excelent
Excelent !! Comandăm de la Voi regulat cu colegele mele de muncă. Fiecare dimineață avem mai fericită. Cea irlandeza este cel mai buna si cea de lichior de ouă este chiar în spatele ei :-). Gust super. Nu este la fel de puternica ca si aroma, dar este excelenta.

5. 5.

Evaluare: excelent
O aroma minunata, dar pentru unii poate fi prea „parfumata”. Dar gustul este minunat, o experiență pozitivă :)

5. 5.

Evaluare: excelent
Este una dintre preferatele mele, mă bucur că există un magazin atât de excelent ca al vostru. Cafeaua are un gust bun, magazinul oferă chiar și posibilitatea de a macina cafeaua. Doamna la telefon este foarte drăguță și vă ajuta cu dragoste.

10. 3.

Evaluare: excelent
Ador crema irlandeză pentru finetea ei și mi-am facut aceasta placerea si cu cafeaua de la dvs.. Recomand tuturor „handicapatilor” ca si mine să adăugați aceasi băutură si la cafea pentru sa dublati plăcerea ambelor gusturi. Atât cafeaua de înaltă calitate, cât și delicatesele preferate. Desigur, atunci când nu trebuie să conduci :)

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

MALIBU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MALIBU - cafea boabe

Cafeaua boabe Malibu este genială! Noua aromă își va cuceri în curând fanii. Romul de cocos vă va transpune departe de griji și agitație, undeva în însorita Caraibe. Va fi timp de stat întins pe plajă, de surfing, de construit castele de nisip și de savurat băuturi răcoritoare... Cu siguranță vă doriți asta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »