IRISH CREAM - cafea boabe
Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua peruană de mare altitudine este populară datorită gustului dulceag natural cu subtonuri fructate. Un corp plin, neted și aciditate scăzută fac din aceasta o adevărată regină. În irish cream este foarte potrivită. Cafeaua are o aromă de caramel, cu note ușoare de vanilie și un whisky bun. Când este preparată corespunzător, este decorată cu o spumă densă și elastică.
Originea cafelei
Boabele de cafea din care se prepară acest deliciu aromat sunt importate din Peru. Plantațiile micilor fermieri sunt situate la mare altitudine în Anzi, astfel încât este imposibil să se fertilizeze sau să se trateze arborii de cafea prin mijloace produse industrial. Astfel, cafeaua peruană este în general considerată a fi cultivată organic. În regiunea Puno, fermierii cultivă aproape întotdeauna soiul Typica. Oferă o recoltă excelentă, dar randamentul nu este impresionant. Boabele de cafea, care datorită dimensiunii și aspectului lor, seamănă cu cireșe, sunt recoltate de mai multe ori la rând. Motivul este obținerea fructelor cele mai mature. Acestea sunt prelucrate prin așa-numita spălare, unde sunt decorticate și lăsate la fermentat în apă.
Boabele de cafea rezultate sunt uscate la lumina directă a soarelui întinse pe module de beton. Cafeaua verde sau verde-gri este în cele din urmă sortată, ambalată și transportată la bursă. Adăugarea de arome nu este un lucru nou. Este cunoscută de sute de ani adăugarea de cardamom sau frunze de mentă, precum și adăugarea de lapte și îndulcirea cu zahăr. Cel mai mare boom a experimentat cafeaua cu aromă în anii 1970. Aroma se adaugă la boabele de cafea în două moduri - fie după prăjire, fie înainte de aceasta. Noi preferăm o metodă mai costisitoare: înainte de prăjire se pulverizează cafeaua cu ulei cu substanțe aromatice. Mirosurile sunt frumos "încorporate" în boabe în timpul prăjirii și stau mult timp în ele.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
5. 5.
5. 5.
5. 5.
10. 3.