075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea boabe CIOCOLATĂ - PORTOCALE

Cod: 1178
Evaluare: excelent, 2 recenzie

100% Arabica oferă aceastei cafele un corp plin și o delicată aromă delicios ciocolatie. Câteva picături de aromă naturală adaugă prospețimea portocalelor dulci și suculente. O combinație care nu se va demoda niciodată, nu trebuie să lipsească nici din colecția dumneavoastră de cafea. Este ideală pentru vizitele plăcute, dar și pentru o după-amiază relaxantă în doi. Cafeaua cu ciocolată și portocale o veți aprecia în prepararea băuturilor cu gheață, dar și în varianta fierbinte, adăugând cuișoare și scorțișoară.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Ciocolată, portocale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Crema și gustul cafelei

Cafeaua aromată Ciocolată-portocale o caracterizează perfect această denumire. Arabica de planație din Anzii peruani îi conferă nu numai o lejeritate plăcută și un corp curat cu tonuri fine de ciocolată, dar și o cremă delicată, luminoasă. Adăugăm o notă de citrice și obținem o cafea pe care o putem savura în multe feluri de preparare.

Originea cafelei

Adevăraților experți în cafea, zona Puno, unde a crescut această Arabica premium, nu le trebuie larg prezentată. Dar poate tocmai dumneavoastră sunteți unul dintre degustătorii cazuali sau începători, astfel că menționăm câte ceva despre dealurile peruane acoperite de arbori de cafea. Peru se numără printre producătorii de top de cafea de plantație. În ceea ce privește exporturile de Arabica se învârte în jurul valorii cinci în lume. Pe pantele Anzilor se găsește o serie de plantații a căror cafea este căutată de bariști din majoritatea cafenelelor renumite. Soiul Typica este un clasic verificat. Arborii de cafea originali din Etiopia ating aproximativ 4 metri înălțime, rodesc mai puțin decât alte soiuri, dar cafeaua lor atinge cei mai buni parametri. Le merge excelent în dealurile Anzilor peruviani. Climatul temperat până la rece și condițiile specifice de sol le conferă o aromă și gust unic. Această cafea a fost procesată prin așa-numita metodă umedă. Boabele roșii de cafea au fost turnate în apă și trecute prin plăcile de zdrobire. Prin aceasta, fermierii le-au separat de pulpă. Boabele de cafea, care au fost scoase din fructe, au stat la fermentat timp de mai multe ore, după care le-au uscat fie în uscătoarii, în cazul în care permite vremea, la soare. Cum a ajuns Arabica din Anzi la aroma de ciocolată-portocale? A obținut-o datorită câtorva picături de aromă naturală. Imediat ce comandați cafeaua, prăjitorul nostru o pudrează cu ulei de purtător și o prăjește astfel încât să nu piardă nici una dintre proprietățile sale naturale, și în plus să absoarbă notele delicate de ciocolată și portocale.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

7. 3.

Evaluare: excelent
Perfect, exact cum mă așteptam sa fie! Dacă vă plac aceste două arome, credeți ma, că împreună vor crea un gust deosebit de original!

15. 12.

Evaluare: excelent
Cafeaua este minunata la gust . Se simte pregnant gustul de portocala in amestec cu ciocolata, iar mirosul este divin , Recomand cu caldura acest sortiment de cafea ! Mulțumesc , ManuCafe !

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe

Vișinele în ciocolată sunt un dar minunat pentru toate domnișoarele, doamnele, bunicile și soacrele. De ce să nu ne depășim și să nu facem o bucurie iubitoarelor de băutură exotică? Și că le place și bărbaților? Acesta este un motiv în plus să cumpărați arabica 100% aromatizată în pachet de un kilogram. Proaspețimea vișinelor și tonurile calde de ciocolată nu plictisesc niciodată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »