PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
În primul rând, această Arabica aromatizată vă va capta atenția cu un parfum splendid, și după degustare cu aromă de ciocolată. În total creează o impresie armonioasă, dulce, ușor fructată. Spuma este densă, dar delicată și elastică, dacă cafeaua este măcinată și pregătită corespunzător.
Originea cafelei
Cafeaua din America Centrală și de Sud se situează pe primul loc în clasamentul popularității. Cea care crește în Peru obține succese în Japonia, Germania și Statele Unite. Regiunea Puno produce în mod tradițional boabe de cafea de înaltă calitate. Se datorează atât îngrijirii individuale a plantațiilor de cafea de către fermierii locali, climatului specific munților înalți, cât și modului aproape ecologic de cultivare și de prelucrare exigentă a recoltei. Datorită faptului că arborii de cafea cresc pe pantele abrupte ale munților, îngrășămintele și substanțele de stropire nu pot fi transportate la acestea. Boabele de cafea se recoltează de mai multe ori într-un sezon pentru a fi întotdeauna complet mature. Prin dimensiune și aspect seamănă cu cireșe. Boabele se culeg manual, fermierii le pun în saci mari și le coboară în spate până în vale la mașini, care transportă recolta zilnică pentru procesare. Acest lucru se face prin spălare - o metodă mai exigentă, dar mai eficientă decât tehnologia uscată. Boabele sunt selectate în funcție de calitatea lor după recoltare - prin turnarea lor în rezervoare cu apă. Cele de calitate cad în jos, celelalte sunt colectate și eliminate. Pulpa dură este desprinsă de pe fructe prin presarea prin plăcile de zdrobire. Boabele de cafea sunt apoi fermentate în cuve de fermentație și uscate la soare. Aromatizarea cafelei se efectuează întotdeauna în timpul prăjirii, nu după. Asigurăm astfel o conservare mai lungă a aromelor în cafea și nu vom distruge rezultatul procesului delicat de prăjire. Pentru aromatizare folosim arome naturale.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
24. 5.
24. 5.
7. 3.