075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Cod: 3
Evaluare: excelent, 3 recenzie

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
118,6 Lei /1000 g 11,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Praline belgiene
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

În primul rând, această Arabica aromatizată vă va capta atenția cu un parfum splendid, și după degustare cu aromă de ciocolată. În total creează o impresie armonioasă, dulce, ușor fructată. Spuma este densă, dar delicată și elastică, dacă cafeaua este măcinată și pregătită corespunzător.

Originea cafelei

Cafeaua din America Centrală și de Sud se situează pe primul loc în clasamentul popularității. Cea care crește în Peru obține succese în Japonia, Germania și Statele Unite. Regiunea Puno produce în mod tradițional boabe de cafea de înaltă calitate. Se datorează atât îngrijirii individuale a plantațiilor de cafea de către fermierii locali, climatului specific munților înalți, cât și modului aproape ecologic de cultivare și de prelucrare exigentă a recoltei. Datorită faptului că arborii de cafea cresc pe pantele abrupte ale munților, îngrășămintele și substanțele de stropire nu pot fi transportate la acestea. Boabele de cafea se recoltează de mai multe ori într-un sezon pentru a fi întotdeauna complet mature. Prin dimensiune și aspect seamănă cu cireșe. Boabele se culeg manual, fermierii le pun în saci mari și le coboară în spate până în vale la mașini, care transportă recolta zilnică pentru procesare. Acest lucru se face prin spălare - o metodă mai exigentă, dar mai eficientă decât tehnologia uscată. Boabele sunt selectate în funcție de calitatea lor după recoltare - prin turnarea lor în rezervoare cu apă. Cele de calitate cad în jos, celelalte sunt colectate și eliminate. Pulpa dură este desprinsă de pe fructe prin presarea prin plăcile de zdrobire. Boabele de cafea sunt apoi fermentate în cuve de fermentație și uscate la soare. Aromatizarea cafelei se efectuează întotdeauna în timpul prăjirii, nu după. Asigurăm astfel o conservare mai lungă a aromelor în cafea și nu vom distruge rezultatul procesului delicat de prăjire. Pentru aromatizare folosim arome naturale.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

24. 5.

Evaluare: excelent
Am comandat de mai multe ori de la dvs.și este desigur cea mai bună cafea împreună si cu vișine în ciocolată. Va multumim si va recomandam mai departe! :)

24. 5.

Evaluare: excelent
Chiar și forma decofeinizată "PRALINE BELGIENE" au o aromă și un gust echilibrat, delicat si excelent!

7. 3.

Evaluare: excelent
Bomba exact ceea ce am căutat! Cafea care nu mă face atac de inima , dar va fi, de asemenea, de bună calitate și totuși cu un miros foarte frumos, cel mai bine după ceva ce îmi place mie cel mai mult și asta este ciocolata belgiană, praline și dulce in general... Nu pot fi mai mulțumita. Felicitări, ati deja obtinut pe mine ca si un client fidel, sau cel puțin pe timp cât o sa aveti pe stoc aceasta cafea excelentă;)

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CARAMEL- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL- cafea boabe

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
118,6 Lei /1000 g 11,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
118,6 Lei /1000 g 11,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
118,6 Lei /1000 g 11,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »