075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TANZANIA BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica

Cod: 1554

Liofilizarea nu este o vrajă pentru derutarea clientului. Este exact invers. Când întâlniți o cafea solubilă procesată prin liofilizare, nu ezitați să o gustați. Va fi delicioasă, cu mai multe straturi și echilibrată. În cazul cafelei Tanzania BIO, veți găsi în ea note de fructe și ciocolată. Pregătiți-vă cana preferată, apa caldă și o linguriță: ziua dvs. poate începe!

Pachete mari:
Pachete mici:
439,0 Lei /1000 g 43,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Tanzania
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Mt.Oldeani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
150m
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua solubilă liofilizată Tanzania BIO este una dintre cafele care sunt apreciate atât pentru gustul deosebit, cât și preparatul fulger. Așa-numitul proces de producție prin congelare nu a afectat nici aroma, nici culoarea care va fi pe placul papilelor gustative. cafeaua Arabica pură și delicată, combinată cu fructe suculente și ciocolată va cuceri pe fiecare iubitor de cafea de la prima înghițitură.

ORIGINEA CAFELEI

Cine este fan safari poate cunoaște Mountain Oldeani. Faimoșii munți din Tanzania cu celebrul vulcan, acum inactiv Ngorongoro sunt considerați a opta minune a lumii. Regiunea din nordul Tanzaniei atrage astfel atenția turiștilor și specialiștilor în domeniul animalelor sălbatice din întreaga lume. Și atrage și procesatorii de cafea. Pentru că fermierii locali produc boabe cu parametri excelenți.

Cafeaua este cea mai importantă marfă de export din Tanzania, țara produce 30-40 000 de tone pe an, din care 70% este Arabica și 30% Robusta. Arborii de cafea (Coffea arabica), care sunt îngrijiți în mare parte de micii fermieri, sunt recoltați în perioada octombrie-februarie. Datele oficiale menționează peste un sfert de milion de oameni angajați în industria cafelei. Cu toate acestea, pentru Tanzania, cafeaua este foarte scumpă (consumul anual este sub 10% din producția totală), de aceea mai bine preferă să consume ceai. Călătoria pe care o face cafeaua înainte de a deveni un produs liofilizat este lungă și dificilă. Pentru ca rezultatul să fie excelent, fiecare procesator trebuie să acorde atenție îngrijirii și calității superioare a produsului său. Cireșele de cafea sunt recoltate de fermierii din Tanzania de mai multe ori succesiv, pe măsură ce se coc. Folosind așa-numita metodă prin spălare, se îndepărtează coaja și învelișul, se scot boabele verzi și le lasă să fermenteze în apă timp de câteva ore. După ce se usucă recolta, cafeaua se vinde.

Următorul pas pentru obținerea cafelei liofilizate este prăjirea. De aceasta, depinde de ce aromă păstrează cafeaua și ce gust va oferi consumatorilor. Prăjirea este urmată de prepararea unui extract tare, care trebuie uscat pentru a forma o "pulbere" solubilă în apă. Una dintre metode este așa-numita pulverizare - pulverizarea extractului în aer cald. A doua, mai solicitantă este liofilizarea. În cazul acestei metode, extractul de cafea este înghețat și „uscat” prin sublimare la presiune joasă (schimbarea stării solide în stare gazoasă). Puteți recunoaște cafeaua solubilă produsă în acest mod atât prin aspectul său (cristale mari, netede), cât și prin gustul său (plin, armonios, stratificat) și aroma (puternică). Cafeaua liofilizată produsă din boabele de cafea din Tanzania este una dintre cele mai calitative și cu cea mai mare cerere. În plus, este de calitate BIO, adică cultivarea și prelucrarea cafelei nu au un impact negativ asupra mediului.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o pregătire optimă, alegeți o cană mică cu un volum de 90 ml.
  2. Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fiartă la o temperatură de 90 °C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul său distinct.
  3. Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ECUADOR - cafea solubilă liofilizată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ECUADOR - cafea solubilă liofilizată

Nu o agitați, amestecați-o. Cafeaua solubilă o pregătiți într-o clipită. Specialitatea ecuadoriană din zona muntoasă a Anzilo conține atât Arabica blândă, cât și Robusta puternică. Exact jumătate la jumătate. Datorită acestui fapt, gustul rezultat este echilibrat, cu o aromă plăcută de citrice și struguri. Poate veți descoperi în ea și o parte din sălbăticia și diversitatea naturii indigene. Căci, Ecuadorul este țara cu cea mai mare biodiversitate pe kilometru pătrat din… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
193,9 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica

Lac situat la cea mai mare înălțime, cel mai mare oraș fără drumuri, cel mai adânc canion ... Și una dintre cele mai bune cafele solubile. Acesta este Peru, o țară cu multe contraste, care are mai mult de un secol de experiență în cultivarea arborilor de cafea. Regiunea tradițională de cafea din Puno Norte produce boabe pline, cu gust de ciocolată și fructe. Cafea la fel de superioară și în formă liofilizată. Nu-și pierde niciuna din calitățile sale și, totuși, ajunge să… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
444,3 Lei /1000 g 44,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

CARAMEL SĂRAT cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL SĂRAT cafea solubilă

Dacă vă place gustul dulce-sărat, atunci aceasta este o cafea pe care nu trebuie să o ratați. De calitate, prelucrată prin înghețare și ușor aromatizată, este exact ceea ce trebuie pentru o dimineață în natură sau o după-amiază la un film. Cafeaua solubilă Caramel sărat alungă plictiseala și lenea. Varsă bucurie și energie în vene. Doar, este făcută din boabe de cafea pline de soare din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »