TANZANIA BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica
Liofilizarea nu este o vrajă pentru derutarea clientului. Este exact invers. Când întâlniți o cafea solubilă procesată prin liofilizare, nu ezitați să o gustați. Va fi delicioasă, cu mai multe straturi și echilibrată. În cazul cafelei Tanzania BIO, veți găsi în ea note de fructe și ciocolată. Pregătiți-vă cana preferată, apa caldă și o linguriță: ziua dvs. poate începe!
Compoziție
Arabica BIO 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua solubilă liofilizată Tanzania BIO este una dintre cafele care sunt apreciate atât pentru gustul deosebit, cât și preparatul fulger. Așa-numitul proces de producție prin congelare nu a afectat nici aroma, nici culoarea care va fi pe placul papilelor gustative. cafeaua Arabica pură și delicată, combinată cu fructe suculente și ciocolată va cuceri pe fiecare iubitor de cafea de la prima înghițitură.
ORIGINEA CAFELEI
Cine este fan safari poate cunoaște Mountain Oldeani. Faimoșii munți din Tanzania cu celebrul vulcan, acum inactiv Ngorongoro sunt considerați a opta minune a lumii. Regiunea din nordul Tanzaniei atrage astfel atenția turiștilor și specialiștilor în domeniul animalelor sălbatice din întreaga lume. Și atrage și procesatorii de cafea. Pentru că fermierii locali produc boabe cu parametri excelenți.
Cafeaua este cea mai importantă marfă de export din Tanzania, țara produce 30-40 000 de tone pe an, din care 70% este Arabica și 30% Robusta. Arborii de cafea (Coffea arabica), care sunt îngrijiți în mare parte de micii fermieri, sunt recoltați în perioada octombrie-februarie. Datele oficiale menționează peste un sfert de milion de oameni angajați în industria cafelei. Cu toate acestea, pentru Tanzania, cafeaua este foarte scumpă (consumul anual este sub 10% din producția totală), de aceea mai bine preferă să consume ceai. Călătoria pe care o face cafeaua înainte de a deveni un produs liofilizat este lungă și dificilă. Pentru ca rezultatul să fie excelent, fiecare procesator trebuie să acorde atenție îngrijirii și calității superioare a produsului său. Cireșele de cafea sunt recoltate de fermierii din Tanzania de mai multe ori succesiv, pe măsură ce se coc. Folosind așa-numita metodă prin spălare, se îndepărtează coaja și învelișul, se scot boabele verzi și le lasă să fermenteze în apă timp de câteva ore. După ce se usucă recolta, cafeaua se vinde.
Următorul pas pentru obținerea cafelei liofilizate este prăjirea. De aceasta, depinde de ce aromă păstrează cafeaua și ce gust va oferi consumatorilor. Prăjirea este urmată de prepararea unui extract tare, care trebuie uscat pentru a forma o "pulbere" solubilă în apă. Una dintre metode este așa-numita pulverizare - pulverizarea extractului în aer cald. A doua, mai solicitantă este liofilizarea. În cazul acestei metode, extractul de cafea este înghețat și „uscat” prin sublimare la presiune joasă (schimbarea stării solide în stare gazoasă). Puteți recunoaște cafeaua solubilă produsă în acest mod atât prin aspectul său (cristale mari, netede), cât și prin gustul său (plin, armonios, stratificat) și aroma (puternică). Cafeaua liofilizată produsă din boabele de cafea din Tanzania este una dintre cele mai calitative și cu cea mai mare cerere. În plus, este de calitate BIO, adică cultivarea și prelucrarea cafelei nu au un impact negativ asupra mediului.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o pregătire optimă, alegeți o cană mică cu un volum de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fiartă la o temperatură de 90 °C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul său distinct.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.