ROBUSTA KONGO DEL KASAI - cafea boabe
Diamante. În provincia centrală congoleză, se află situat cel mai mare conglomerat de diamante industriale. Și tot acolo recoltează o cafea, pe care o putem cu îndrăzneală compara cu comoara prețioasă a diamantelor. Boabele regularte din Robusta Congo oferă o băutură cu o corpolență plină, amărăciune plăcută și aromă de alune de pădure. Aciditatea poate fi descrisă ca medie. Din aceste motive cafeaua din Del Kasai este foarte căutată.
Compoziție
Robusta 100%Crema și gustul cafelei
Robusta Congo excelează în ciuda corpolenței și gustului amărui cu aciditate medie. Veți recunoaște în ea alune de pădure. Dacă pregătiți Robusta solo, veți obține o cafea cu un gust cu adevărat distinctiv, cu o cremă groasă, compactă. Robusta Congo se potrivește însă la fel de bine pentru prepararea amestecului de espresso. Încercați să experimentați și amestecați-o cu una dintre delicioasele Arabica.
Originea cafelei
În Republica Democratică Congo cultivă și procesează cafea aproximativ 11.000 de fermieri. De obicei sunt organizați în cooperative, printre cele mai cunoscute se numără Furaha, Muungano și Sopacdi. Rolul acestora este de a reprezenta producătorii în relațiile cu distribuitorii. Țara central africană se concentrează în principal pe exportul Robustei, Arabica reprezintă doar o cincime din producția totală. De asemenea, trebuie menționat că în prezent profiturile cresc foarte încet. De vină sunt aparent daunele provocate în timpul războaielor civile din 1997 și 1998. Înainte de acestea, Congo exporta aproximativ 120.000 de tone de cafea de calitate, după încheierea acordului de pace cantitatea a fost, de exemplu în 2002 de numai 32.000 de tone, un an mai târziu de 40.000 de tone. Pentru restaurarea plantațiilor de cafea, guvernul a lansat 100 de milioane de dolari.
Cea de a doua cea mai mare țară din Africa Centrală este, de asemenea, cunoscută sub numele de Kongo-Kinshasa sau Zair (anii 1971-1997). Peisajul țării include câmpii și munți, coaste și ape interioare. Zonele nordice sunt situate în zona climatică tropical umedă, temperaturile medii ating 25 ⁰C. În sud sunt mai puține precipitații iar temperaturile fluctuează. Del Kasai este una dintre cele 26 de provincii ale Republicii Democrate Congo. În afară de faptul că aici se exploatează diamante industriale, zona s-a înscris și în subconștientul iubitorilor de cafea. Robusta din Del Kasai are un gust cu adevărat foarte bun. Se datorează atât altitudinii relativ scăzute în care cresc arborii de cafea, cât și prelucrării atente a boabelor de cafea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.