075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - cafea boabe

Cod: 1450

Întrebați un australian care este cea mai bună cafea și vă va arăta drumul spre Skybury. Complexul minunat cu restaurant, bar și toate necesitățile pentru cafea are o vedere la plantațiile nesfârșite de cafea și la Cairns Highlands. Vă puteți bucura de o ceașcă de cafea la fel de savuroasă, de care se bucură și vizitatorii plantației Skybury, acum și în confortul livingului dvs. Aceasta va fi uimitor de aromată, plină de vanilie, nuci, cacao și mirodenii.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 089,0 Lei /1000 g 108,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 17. 8. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Austrálie
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Atherton Tableland
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600 - 1100m
Gust
Gust:
Condimentat, Vanilie, nuci
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

GUST

Cafeaua Arabica de la Australia Skybury Plantation va cuceri pe toți cărora le place cafeaua cu o aciditate delicată, un corp plin și un gust bogat. De asemenea se pot bucura de gustul mirodeniilor (scorțișoară, cardamom, piper) combinat cu cacao, caramel, nuci și vanilie. Aroma este de cacao și veți recunoaște în ea zahărul din trestie și mirodeniile.

ORIGINE

Renumita plantație Skybury se găsește la Atherton Tableland, un platou fertil din nordul Australiei, în regiunea Queensland. Zona cuprinde orașele Atherton și Mareeba și se învecinează cu Rezervația Forestieră Baldy Mountain. Apa este furnizată de Barron River, barat cu lacul de acumulare Lake Tinaroo. Atherton a fost creat de o serie de erupții vulcanice și chiar dacă vulcanii sunt considerați stinși, oamenii de știință nu exclud posibilitatea unor erupții viitoare.

Primul european care a vizitat localitatea a fost J.V. Mulligan în 1875, urmat de John Atherton, doi ani mai târziu, care s-a stabilit și a dat numele unuia dintre orașe. Ambii bărbați au fost aduși de dorința de a găsi metale prețioase, aur și staniu. Din anul 1880 se extrage staniu în Atherton.

Dar să ne întoarcem la Skybury, mândria meșteșugului australian de prelucrare a cafelei. Se situează la aproximativ 10 kilometri de orașul Mareeb, la o oră de mers cu mașina de la Aeroportul din Cairns. Plantația este deținută și administrată de familia MacLaughlin și este cea mai veche plantație din Australia. Se află la o altitudine de 550-600 de metri, producând aproximativ 150 de tone de cafea în fiecare an și are aproape zece angajați.

Arborii de cafea sunt plantați astfel încât să poată fi recoltați practic pe tot parcursul anului, și pentru numeroși vizitatori ai plantației cărora li se pot arăta diferitele etape de creștere ale arborilor și dezvoltarea fructelor de cafea. Turiștii pot vedea, de asemenea, locurile de procesare a boabelor roșii de cafea. Skybury utilizează o procedeu unic, elaborat până la cel mai mic detaliu. În apă se îndepărtează învelișul exterior al boabelor de cafea după care se lasă la fermentat în rezervoare speciale. Prin fermentare se dizolvă pulpa ce înconjoară semințele (boabele de cafea). Turiștilor le este prezentată și modalitatea de uscare și ambalare a cafelei verzi (de altfel, sigur cunoașteți sacii de iută Skybury - sunt decorați cu amprente artistice). În alt loc turiștii pot vedea secretele prăjirii cafelei și, desigur, pot gusta o ceașcă perfectă din băutura delicioasă. Barista le va prezenta importanța măcinării și extragerii cafelei, precum și diferitele modalități de pregătire a acesteia. Turul se încheie cu proiecția filmului Coffee Dreams pe un ecran de pânză, cu o lungime de 6 metri.

V-a plăcut vizita la Mecca cafelei australiene? Chiar dacă vi se pare mult prea departe, acum puteți savura cafeaua Skybury. Poate nu veți auzi sunetele și nu veți vedea culorile de care se bucură turiștii pe plantație, dar în nici un caz nu veți fi privați de gustul și mirosul unei cafelei perfecte. Și poate, în liniștea livingului sau a terasei dvs, veți savura cafeaua Australia Skybury Plantation mult mai bine.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,9 Lei /1000 g 18,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 17. 8. 2022

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
672,8 Lei /1000 g 67,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 17. 8. 2022

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe

Păduri, cascade, vârfuri de munte, ceață ... și mirosuri. Este atât de fascinant și nu veți găsi nimic asemănător în altă parte a lumii. Zona Blue Mountains din partea de est a republicii Jamaica, miroase a flori, fructe și plante. Puternic și convingător. De aceea cafeaua care crește în zonă este absolut fantastică. Nu numai că are boabe mari, dar în special gustul perfect, unic și aroma stau în spatele succesului mondial al Blue Mountain Coffee. Bucurați-vă de o experiență… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »