AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - cafea boabe
Întrebați un australian care este cea mai bună cafea și vă va arăta drumul spre Skybury. Complexul minunat cu restaurant, bar și toate necesitățile pentru cafea are o vedere la plantațiile nesfârșite de cafea și la Cairns Highlands. Vă puteți bucura de o ceașcă de cafea la fel de savuroasă, de care se bucură și vizitatorii plantației Skybury, acum și în confortul livingului dvs. Aceasta va fi uimitor de aromată, plină de vanilie, nuci, cacao și mirodenii.
Compoziție
Arabica 100%GUST
Cafeaua Arabica de la Australia Skybury Plantation va cuceri pe toți cărora le place cafeaua cu o aciditate delicată, un corp plin și un gust bogat. De asemenea se pot bucura de gustul mirodeniilor (scorțișoară, cardamom, piper) combinat cu cacao, caramel, nuci și vanilie. Aroma este de cacao și veți recunoaște în ea zahărul din trestie și mirodeniile.
ORIGINE
Renumita plantație Skybury se găsește la Atherton Tableland, un platou fertil din nordul Australiei, în regiunea Queensland. Zona cuprinde orașele Atherton și Mareeba și se învecinează cu Rezervația Forestieră Baldy Mountain. Apa este furnizată de Barron River, barat cu lacul de acumulare Lake Tinaroo. Atherton a fost creat de o serie de erupții vulcanice și chiar dacă vulcanii sunt considerați stinși, oamenii de știință nu exclud posibilitatea unor erupții viitoare.
Primul european care a vizitat localitatea a fost J.V. Mulligan în 1875, urmat de John Atherton, doi ani mai târziu, care s-a stabilit și a dat numele unuia dintre orașe. Ambii bărbați au fost aduși de dorința de a găsi metale prețioase, aur și staniu. Din anul 1880 se extrage staniu în Atherton.
Dar să ne întoarcem la Skybury, mândria meșteșugului australian de prelucrare a cafelei. Se situează la aproximativ 10 kilometri de orașul Mareeb, la o oră de mers cu mașina de la Aeroportul din Cairns. Plantația este deținută și administrată de familia MacLaughlin și este cea mai veche plantație din Australia. Se află la o altitudine de 550-600 de metri, producând aproximativ 150 de tone de cafea în fiecare an și are aproape zece angajați.
Arborii de cafea sunt plantați astfel încât să poată fi recoltați practic pe tot parcursul anului, și pentru numeroși vizitatori ai plantației cărora li se pot arăta diferitele etape de creștere ale arborilor și dezvoltarea fructelor de cafea. Turiștii pot vedea, de asemenea, locurile de procesare a boabelor roșii de cafea. Skybury utilizează o procedeu unic, elaborat până la cel mai mic detaliu. În apă se îndepărtează învelișul exterior al boabelor de cafea după care se lasă la fermentat în rezervoare speciale. Prin fermentare se dizolvă pulpa ce înconjoară semințele (boabele de cafea). Turiștilor le este prezentată și modalitatea de uscare și ambalare a cafelei verzi (de altfel, sigur cunoașteți sacii de iută Skybury - sunt decorați cu amprente artistice). În alt loc turiștii pot vedea secretele prăjirii cafelei și, desigur, pot gusta o ceașcă perfectă din băutura delicioasă. Barista le va prezenta importanța măcinării și extragerii cafelei, precum și diferitele modalități de pregătire a acesteia. Turul se încheie cu proiecția filmului Coffee Dreams pe un ecran de pânză, cu o lungime de 6 metri.
V-a plăcut vizita la Mecca cafelei australiene? Chiar dacă vi se pare mult prea departe, acum puteți savura cafeaua Skybury. Poate nu veți auzi sunetele și nu veți vedea culorile de care se bucură turiștii pe plantație, dar în nici un caz nu veți fi privați de gustul și mirosul unei cafelei perfecte. Și poate, în liniștea livingului sau a terasei dvs, veți savura cafeaua Australia Skybury Plantation mult mai bine.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.