LENTILE CIOCOLATĂ Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%
Ciocolata a fost până de curând o mică revelație pentru poporul din Uganda. De ciocolata din proprie proveniență, nici nu putea fi vorba. De câțiva ani însă, situația este alta - producătorii locali de cacao și prelucrătorii de cacao s-au ocupat de introducerea pe piață a ciocolății autentice din Uganda. Cu un gust distinctiv, o atingere ușor condimentată, conține un total de 78% cacao care persistă pe limbă incredibil de mult timp. O puteți dizolva în lapte sau adauga în deserturi.
Compoziție
Masa de cacao Uganda 78%, Unt de cacao, ZahărGustul
Lentile de ciocolată Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78% au un gust cu adevărat pronunțat de cacao, marcat de condimente exotice. Gustul ușor amărui adaugă la atractivitatea ciocolatei și aroma de lungă durată evocă dorința pentru o nouă bucățică de ciocolată. Aceste lentile de ciocolată sunt foarte potrivite pentru dizolvare în lapte cald de vacă, de soia, mac, lapte de migdale sau altele. De asemenea, puteți amesteca cu succes în terci de cereale pentru micul dejun, să folosiți pentru prepararea deserturilor sau să combinați cu băuturi alcoolice.
Proveniența
Călătorul va găsi Uganda în partea de est a Africii. Este vizitatăde obicei de turiști datorită lacului Victoria, al doilea cel mai mare lac din Africa, și a naturii sălbatice minunate. Republica prezidențială din prezent a fost denumită în 1908 de W. Churchill „perla Africii”. Și în prezent este adevărat că asemenea parcuri naționale frumoase și oameni prietenoși, cu care se poate mândri Uganda, găsesc turiștii mai rar. În partea extremă de vest a Ugandei se situează Bundibugyo - o zonă cu o altitudine de 900 de metri la frontieră cu Republica Democrată Congo. Populația este de aproximativ 160.000, și mulți dintre locuitori își dedică eforturile pentru cultivarea de cacao. Bundibugyo este cel mai mare producător de cacao din Uganda. „Din devotamentul și experiența noastră se naște o ciocolată bună“, scrie pe site-ul său compania care în Uganda supraveghează producția, siguranța și relațiile între furnizori și clienți, tuturor celor care sunt implicați în producția locală de ciocolată.
Precum în America Latină, la fel și în Uganda s-au introdus cele mai noi tehnologii, care să permită fermierilor să cultive și să procesezerecolta de boabe unice de cacao. Ciocolata din Uganda se poate compara cu produsele de top ale producătorilor mult mai mari. Pe scurt, ciocolata se obține astfel: din fructele de cacao recoltate fermierii scot semințele (boabele), le pun la fermentat timp de câteva zile și apoi le usucă. În fabrică, boabele sunt prăjite, zdrobite și măcinate. Printr-o tehnologie foarte complicată se obține masa de cacao, care este separată mecanic în unt de cacao și pudră de cacao. Pentru a produce ciocolata, este necesar la aceste două materii prime în diferite proporții să se adauge alte câteva ingrediente și cu ajutorul emulsionării, frământării, mărunțirii, temperării și răcirii se obține produsul final. Când veți gusta din ciocolata Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%, nu uitați că este o delicatesă ce conține calorii, dar bogată în antioxidanți sănătoși, vitamine și minerale. Datorită lor consumul de ciocolată aduce o dispoziție bună, o rezistență mai mare la infecții și suficientă energie pentru munca de zi cu zi și sport.
Lentilele de ciocolată Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78% sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Conțin 78% substanță solidă de cacao. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergie la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie atente. Produsul poate conține urme de coji de nucă și lapte.
A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Valoarea energetică: | 2 354 kJ / 568 kcal |
Grăsimi: | 41,8 g |
din care saturați: | 25,1 g |
Carbohidrați: | 30,8 g |
din care zaharuri: | 21 g |
Proteină: | 10,9 g |