075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ROBUSTA UGANDA KCFCS - cafea boabe

Cod: 1220

În Uganda, nu au numai terenuri fertile și fermieri uimitor de îndemânatici, ci și un birou special pentru dezvoltarea producției de cafea. Desigur, acestea nu ar fi de ajuns dacă cultivatorilor și producătorilor le-ar lipsi bucuria, onestitatea și dorința de a învăța lucruri noi. Din fericire, nu le lipsește. De aceea, gustul robustei ugandeze este plin, bogat, ușor acid și cu o aromă încântător de afumată. Gustați o cafea bogată în cafeină, care excelează atât individual, cât și în combinație cu o arabica de calitate.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
132,7 Lei /1000 g 13,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Uganda
Soi
Soi:
Robusta
Regiune
Regiune:
Bugis
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500m
Gust
Gust:
Plin, Kouřovitá
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Robusta 100%

Spuma și gustul cafelei

Gustul cafelei Robusta Uganda poate fi descris ca fiind complet și bogat. Diferă de alte tipuri de cafea cel mai mult prin notele atractive de fum. Aciditatea este moderată, dar conținutul de cofeină este ridicat. Această cafea este cea mai potrivită pentru prepararea de espresso sau a așa-numita cafea turcească. Este excelentă pentru amestecuri cu Arabica de plantație.

Originea cafelei

BIO Sencha

Uganda este cel mai mare exportator de cafea din Africa. Republica prezidențială este considerată a fi "perla Africii" – în special din perioada din care Winston Churchill a numit-o așa. O țară cu peisaj ușor curbat, cu o altitudine medie de 900 de metri, are o natură cu adevărat frumoasă, cu multe specii de animale sălbatice. Pentru cultivarea cafelei, clima tropicală locală și solul bogat sunt cu adevărat niște daruri din cer. Primele informații despre cafea din Uganda datează din secolul al XIX-lea și descriu utilizarea cafelei pentru a stimula energia în călătorii lungi sau ca și înlocuitor pentru țigări.

Faptele istorice sugerează că, după al doilea război mondial, cafeaua din Uganda a fost unul dintre veniturile care au sprijinit economia britanică devastată. Cea mai importantă perioadă este considerată perioada anilor 80 de ani ai secolului 20, când fermierii au plantat aproape 200.000 de hectare de Robusta și 33.000 de hectare de Arabica. În anii 1984-1986 Comunitatea Economică Europeană (CEE) a finanțat programele de reînnoire a plantațiilor de cafea, reabilitarea fabricilor de prelucrare a cafelei și formarea agricultorilor.

Cafeaua Robusta este cultivată în Uganda, în special în zona pădurii tropicale Kibale. În perioada 1999-2002, atât fermierii, cât și guvernul au depus eforturi considerabile pentru a include cafea între cafelele premium și veniturile din vânzarea sa să contribuie la finanțarea activităților de conservare a naturii. Plantațiile de cafea acoperă terenurile din apropierea lacului Victoria, al doilea ca mărime din Africa. Fermele mici prelucrează boabele de cafea în mare parte prin uscarea la soare, dar odată cu dezvoltarea industriei cafelei un număr de producători au trecut la așa-numita spălare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROBUSTA INDIA MONSOONED - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROBUSTA INDIA MONSOONED - cafea boabe

Multă cafeină, un gust amar intens. Robusta indiană este o cafea pentru băieți și fete mari. O veți aprecia în cazul călătoriilor lungi, întâlnirilor de afaceri plictisitoare sau schimburilor de noapte. Dar nu vă faceți griji, sub gustul înțepător se ascunde ciocolata amăruie, iar crema este cu adevârat exponențială. Utilizați această robusta ca bază pentru espresso. Cu un raport exact al unei arabica de calitate, veți obține o mare bunătate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
165,5 Lei /1000 g 16,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 135,5 Lei /1000 g 13,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

15% JOS
ETHIOPIA SIDAMO GRADE1 - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ETHIOPIA SIDAMO GRADE1 - cafea boabe

Întotdeauna proaspăt prăjită, întotdeauna de cea mai înaltă calitate! O altă bunătate etiopiană, cu o aromă remarcabilă de fructe, care este acasă la una dintre cele mai vechi ferme din lume, pătrunde pe piața noastră. Sidamo a fost denumită după locuitorii autohtoni ai regatului Kaffa. Ce s-a întâmplat cu ei nu vom afla, dar cert este că această cafea extraordinar de interesantă Sidamo este căutată în întreaga lume. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
186,6 Lei /1000 g 158,6 Lei /1000 g 15,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »