INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB BIO - cafea boabe
Frumoasa Robusta în calitate BIO din regiunea Wayanad din India încântă prin gustul bogat de ciocolată și conținutul ridicat de cofeină. Puteți să o gustați separat sau să o adăugați la Arabica preferată. Veți obține un amestec de espresso unic după imaginația proprie. Jucați-vă cu aciditatea, gustul și spuma. Combinați recoltele.
Compoziție
Robusta BIO 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua India Coffee Robusta Parchment AB BIO se distinge prin aroma minunată de ciocolată și spuma foarte densă. Există o mare cerere pentru această cafea în lume, un număr mare de producători de cafea folosesc Robusta indiană în amestecurile lor pentru uz casnic dar și pentru restaurante și cafenele.
Originea cafelei
Wayanad este o regiune situată în partea de nord-est a statului indian Kerala. Are numeroase resurse de apă, dealuri înalte și numeroase atracții turistice. Natura sa este variată, animalele sălbatice precum elefanții și urșii locuiesc în pădurile din zonele Karnataka și Tamil Nadu. Agricultura este coloana vertebrală a economiei locale, iar majoritatea terenurilor sunt folosite în aceste scopuri.
Cel mai adesea, oamenii locali cultivă arbori de cafea și de ceai, dar o parte importantă din producția lor o reprezintă și culturile de cacao, piper, vanilie, orez, nucă de cocos, cardamom sau ghimbir. O altă sursă de venit este creșterea animalelor. Plantațiile de cafea din India sunt în mod obișnuit înconjurate de pomi fructiferi și grădini de condimente. Aroma lor se reflectă în gustul și mirosul cafelei. În cazul cafelei din specia Robusta, este necesar să menționăm parametrii BIO. Aceștia dezvăluie cultivarea și recoltarea fără utilizarea de îngrășăminte industriale, stropiri sau alți compuși care ar putea lăsa reziduuri nocive în produsul final.
Cafeaua a fost procesată prin așa-numita metodă umedă, adică prin spălare. Apa este folosită pentru a separa învelișul și pulpa, de obicei fructul conține două boabe de cafea. Prima dată, fructele de cafea sunt turnate în recipientele de apă și împinse prin plăcile de zdrobire. Apoi, cafeaua se toarnă în tancurile de fermentare unde se lasă la fermentat, iar restul pulpei este complet dizolvat. În cele din urmă, cafeaua verde trebuie să fie uscată, fie în uscătoare sau în lumina directă a soarelui. Cultivarea cafelei are o istorie foarte lungă în India.
Se pare că pentru prima dată că a fost plantată în 1670, prima plantație adevărată a fost înființată în jurul anului 1840. Inițial, fermierii locali cultivau soiul Arabica, dar ca urmare a epidemiei de rugină care a afectat marea majoritate a arbuștilor, ei s-au concentrat asupra cultivării arborilor mai rezistenți din soiul Robusta. În 1942, Cofee Board of India, o organizație condusă de Ministerul Comerțului și Industriei, a preluat supravegherea plantațiilor și a calității cafelei exportate. În prezent, aproximativ 250 000 de agricultori sunt implicați în cultivarea cafelei, din care 98% sunt fermierii mici. Pe piața mondială, cafeaua din India are o cotă de aproximativ 4,5%, cea mai mare parte fiind exportată în Germania, Rusia, Spania, Italia, Belgia.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.