075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

INDIA ARABICA PLANTATION AA LITTLE FLOWER - Micro Lot

Cod: 1635

O cafea Arabica netradițională dintr-o regiune tradițională. Este un microtot unic al societății Sangameshwar, care își desfășoară activitatea în Karnataka cu trei obiective: să producă cafea de calitate superioară, să nu dăuneze naturii și să îi ajute pe oameni. Rezultatul este, de exemplu, această delicatesă. Delicată, cu o ușoară aciditate, dulceață de fructe și mângâiere de ciocolată. Numai bună de savurat.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,6 Lei /1000 g 141,6 Lei /1000 g 14,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Soi
Soi:
S-795
Regiune
Regiune:
Kernataka
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
900 - 1650m
Gust
Gust:
Pikantní, Fructat, Čokoládová
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua boabe India Arabica Plantation AA Little Flower Sangameshwar Estate se caracterizează printr-un corp mediu, aciditate ușoară până la medie, o dulceață subtilă fructată și, în cele din urmă, un final de ciocolată cu o notă picantă discretă.

Deoarece este un microtot cu un gust stratificat inconfundabil, vă recomandăm să o pregătiți la filtru, aeropress sau cafetieră mocca.

Origine

India este una dintre țările care produce cea mai bună cafea cultivată la umbră. Marea majoritate a fermierilor locali gestionează plantații mici, în total aproximativ un sfert de milion de cultivatori de cafea. Aproximativ 80% din producție se exportă din India în lume, de obicei în Germania, Rusia, Spania, Belgia ...

Regiunea Karnataka, de unde provine India Arabica Plantation AA Little Flower Sangameshwar Estate, este „cea mai eficientă” în ceea ce privește producția de cafea. Pe lângă acesta, arborii de cafea cresc și în zonele Kerala și Tamil Nadu. Dar să vă prezentăm regiunea Karnataka. Este situată în partea de sud-vest a Indiei și înainte de 1973 se numea Mysore. Numele actual se bazează pe combinația cuvintelor „karu” și „nadu”, care poate fi interpretată ca „teren înălțat”. Nu este de mirare, pentru că din Karnataka nu lipsesc munții - cel mai înalt are 1.925 m înălțime. În ceea ce privește clima în care cresc arborii de cafea, să menționăm că întreaga țară are patru anotimpuri în timpul cărora vin musonii (între iunie și septembrie ).

Sangameshwar administrează 810 hectare de teren la altitudini cuprinse între 900 și 1.650 de metri. Arborii de cafea cresc înconjurați de portocali, smochini sălbatici, piper și alte culturi, dar au și multe plante native în apropiere. Drept urmare, cresc la umbră, deci au mai mult timp să absoarbă substanțele aromatice din jur în fructele lor. Muncitorii îmbogățesc solul cu gunoi de grajd organic, pastă de cafea, coji și mulci.

Recoltarea manuală și prelucrarea atentă a boabelor de cafea sunt o parte esențială a procesului căruia Sangameshwar îi acordă o atenție maximă. Angajații cu experiență din fermă culeg cireșele coapte de cafea direct pe tufișuri, le duc la stația de spălare și le predă lucrătorilor. Recolta se varsă în rezervoare cu apă și se împinge prin plăci zdrobitoare, care îndepărtează coaja fructelor și parțial și pulpa. Apoi, cafeaua se toarnă în butoaie cu apă curată, unde rămâne câteva ore. Procesele de fermentare dizolvă resturile de pulpă și eliberează boabele de cafea. Urmează uscarea. Uscarea în lumina directă a soarelui este tipică pentru India. Cafeaua se întinde pe plăci de beton și se usucă prin amestecare frecventă (astfel încât să nu mucegăiască). Și apoi? Apoi, urmează sortarea, ambalarea și expedierea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la granulație potrivită pentru metoda aleasă de preparare a cafelei.
  2. Utilizați cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Cafeaua se prepară cu apă de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
138,7 Lei /1000 g 13,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

15% JOS
CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
172,3 Lei /1000 g 146,5 Lei /1000 g 14,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

15% JOS
ROBUSTA MEXICO CHAPAS BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROBUSTA MEXICO CHAPAS BIO - cafea boabe

Cafeaua Robusta de calitate BIO este potrivită pentru momentele în care aveți nevoie de o doză bună energie sau când doriți să experimentați puțin. În primul caz, este indicat s-o preparați separat, în al doilea caz este indicat s-o amestecați cu o cafea Arabica. Întotdeauna vă puteți aștepta la o băutură dulce de caramel cu gust ușor de ciocolată și de fructe. Robusta mexicană este echilibrată și are gust bogat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
122,7 Lei /1000 g 104,3 Lei /1000 g 10,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »