COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - boabe de cafea decofeinizate
Vreți sa Va bucurați de toate nuanțele și placerile aromatice ale cafelei de plantație de cea mai bună calitate? Dimineața, la pranz și chiar seara? De ce nu! Atunci când alegeți o cafeaua decafeinizată Columbia Excelso Swiss Water Decafe , nu vă faceți griji cu privire la probleme de somn sau hipertensiune arteriala. Va aveți o experienta dulce ca mierea, proaspătă ca fructe și plăcut amar ca cea mai bună ciocolată. La această cafea nu lipseste nimic altceva decât cafeină.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Boabe de cafea de plantație Columbia Excelso Swiss Water Decafe poate fi clasificată ca fiind un fel de soi mai dulce. Aciditatea sa se caracterizează printr-o adevărată blândețe și ușurință, astfel încât băutura să pare proaspătă, nu acra. Deci este ușor să recunoști și alte straturi gustative - ciocolată, fructe și ierburi. Deoarece este arabica 100%, crema este
Originea cafelei
Columbia miroase a cafea și are gust după cafea. O iei pe stradă, o iei la ferme. Unul dintre cei mai mari producători din lume se află pe Eje Cafetero (axa cafelei), așa că nu este de mirare că plantațiile de cafea de acolo se descurcă foarte bine. În regiunea Pedregal, aceștia sunt îngrijiți în principal de micii fermieri. Rezultatul este o cafeaua suculentă, stratificată, adesea cu aromă ciocolată si de caramel.
Primii arbuști de cafea au fost plantați în Columbia la începutul secolului XIX. Preotul Francisco Romero este considerat unul dintre pionierii și propagatorii acestei culturii. Astăzi, Federația Națională a Producătorilor de Cafea din Columbia, fondată în 1927, este responsabilă pentru exporturi (și nu numai pentru cultivare, cercetare și dezvoltare în producție). Federația este renumită pentru o campanie de marketing care încearcă să distingă 100% cu conceptul Juan Valdez Cafea columbiană din una amestecată din boabe din mai multe țări. Marca reprezentând un fermier care transporta cafea pe măgar a apărut pentru prima dată la televizor în 1983.
Totuși, cultivarea, recoltarea și prelucrarea fructelor de cafea este doar o parte a procesului, la sfârșitul căreia se află boabele fără cafeină. Totuși, hai să ne oprim o clipă. Plantele de cafea sunt recoltate în Columbia din martie până în iunie și din septembrie până în decembrie. Muncitorii toarnă boabe roșii de cafea în cuve de apă și le împing prin plăcile zdrobitoare. În acest fel, fructele sunt decupate de coaja superioară și parțial și de pulpa care înconjoară boabele de cafea. Intermediarul se îndreaptă spre butoaiele în care (din nou în apă) fermentează cafeaua câteva ore până la zile. În timpul procesului natural de fermentare, pulpa rămasă se dizolvă complet și se eliberează boabele de cafea verde. În cele din urmă, cafeaua trebuie să fie bine uscata - fie în uscătoare, fie în lumina directă a soarelui.
Cum se face ca din cafeaua Arabica cu cofeină să devină o cafea cu decafe? În acest caz, a fost utilizat un proces certificat Swiss Water. Așa-numita metodă elvețiană implică înmuierea cafelei verzi în apă fierbinte, unde rămâne aproximativ 10 ore. Cu toate acestea, apa curge constant prin echipamentele echipate cu filtre de carbon activat. Astfel, cofeina este extrasă treptat din cafea până când cafeaua verde conține mai puțin de 0,01%.
Fără substanțe chimice și deșeuri inutile (apa folosită pentru irigarea plantelor de cafea), cafeaua nu conține cafeină aproape deloc. Poate fii savurata fără griji de persoanele cu tensiune arteriala crescuta si femeile gravide sau care alăptează. Bucurați-vă de ea in liniște după-amiaza, nu vă va deranja modul de somn.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua sa măcinați asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.