075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FULGI DE CIOCOLATĂ PAPUA NOUA GUINEA ORIGIN CU LAPTE 37%

Cod: 1157

Nu veți găsi multe orașe acolo. Însă, de minunile și frumusețile naturale ale Papuii Noii Guinei nu vă veți mai sătura. O parte a insulei situată în nord-vestul Oceanului Pacific este acoperită de păduri tropicale. Cu toate acestea, mai mult de trei sferturi din populație trăiește din agricultură. Cultivarea arborilor de cacao asigură mijloace de subzistență pentru sute de mii de gospodării. Iar țăranii mici nu au de ce să fie rușinați. Cacaua și ciocolata din minunata țară insulară, se numără printre cele de cea mai înaltă calitate din lume.

Pachete mari:
Pachete mici:
329,2 Lei /1000 g 32,9 Lei /100 g
Vom livra joi, 4. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Papua Nova Guinea
Gust
Gust:
Ciocolată cu lapte

Compoziție

Masa de cacao Papua Nova Guinea 37%, Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf integral, Lecitină de soia, Praf natural de vanilie

Gustul

Fulgii de ciocolată Papua Noua Guinee 37% se evidențiază prin gust de lapte delicios, cu o notă dulce și foarte plăcută de cacao. Subliniați armonia lor și dizolvați câțiva fulgi în laptele fierbinte de soia, migdale sau mac.

Origine

Vă veți înțelege în engleză, veți plăti în moneda numită kine iar la fusul oral central european veți adăuga 10 ore. Papua Noua Guinee vă va întâmpină cu climat ecuatorial, peisaje uimitoare și locuitori amabili. Statul maritim din Oceania este considerat unul dintre cele mai colorate din lume. Junglele tropicale sunt locuite de specii rare de plante și animale. Papua Noua Guinee este în proporție de 93% acoperită de păduri, terenurile arabile reprezintă doar 1,1% din suprafață. Pentru venitul țării, exploatarea de minerale este esențială. Cu toate acestea, 80% din populație trăiește din agricultură, în special din cultivarea bananelor, a cafelei, a nucilor de cocos și a arborilor de cacao. În ultimii ani, profiturile din plantațiile de cacao și cafea au scăzut.

Drept motive sunt prezentate în special, plantarea insuficientă a plantelor noi, atacarea arborilor de cacao de diverse boli și infrastructura slabă. De aceea, în anul 2014 Banca Mondială a aprobat sprijin financiar micilor producători de cafea și de cacao, care se organizează în cooperative și colaborează cu organizații neguvernamentale. Arborii de cacao în sine, sunt copaci veșnic verzi originari din America de Sud. Ating o înălțime de 5-8 metri, au flori rozalii și rodesc boabe galbene ovale, lungi de până la 30 de centimetri.

Fructele cresc direct pe ramuri sau pe trunchi. Când se coc, fermierii trebuie să-i taie cu unelte speciale. Nici calea către semințe - boabele de cacao, nu este tocmai ușoară. Coaja tare și groasă ascunde de obicei 5 camere, fiecare conținând 4-14 semințe. Acestea trebuie scoase, curățate și fermentate timp de câteva zile. După aceea urmează uscarea. Boabele sunt încă, de obicei, pre-prăjite și transportate în fabrici. Acolo sunt ușor sfărâmate, prăjite, măcinate automat. Din masa de cacao rezultată, este separată pudra de cacao și untul de cacao. Ciocolata este pe urmă produsă din pudră, prin adăugarea untului de cacao, zahărului, al vanilie, laptelui și a altor ingrediente. Prin așa-numita rafinare, se modifică consistența și structura.

Amestecarea și frământarea la temperaturi de 50-65 °C într-un dispozitiv asemănător unei scoici este numită conșare. În continuare, este necesară temperarea și modelarea ciocolatei. Consumul de ciocolată de calitate beneficiază atât sănătății mintale, cât și celei fizice. Este bogată în antioxidanți, vitamine (D, B, A, E) și substanțe minerale (sodiu, magneziu, potasiu, zinc, calciu, fier). Ciocolata îmbunătățește dispoziția și ajută la eliminarea stresului. Fulgii de ciocolată Papua Noua Guinee 37% sunt adecvate pentru vegetarieni și vegani. Conțin 37% masă de caco. În ceea ce privește alergenii, atenți ar trebui să fie alergicii la lapte și cacao.

Productul poate conține urme de coji și lapte.

Păstrați la temperaturi între 12-20 ⁰C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Puteți dizolva lentilele de ciocolată în lapte fierbinte (de vacă, soia, mac, migdale...), le puteți amesteca în terci, le puteți folosi la deserturi sau pentru prepararea diferitelor băuturi, inclusiv lichioruri.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2 394 kJ / 572 kcal
Grăsimi: 38,4 g
din care saturați: 23,1 g
Carbohidrați: 47,1 g
din care zaharuri: 46 g
Fibre: 2,3 g
Proteină: 7,9 g
Sare: 0,23 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE BIO PERU ORIGIN 41%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE BIO PERU ORIGIN 41%

Cacao din Peru are o bună reputație. La fel ca și lentilele de ciocolată preparate din aceasta. Se caracterizează prin gustul autentic, delicat și pur al boabelor de cacao procesate în mod tradițional. Lentilele din ciocolata cu lapte BIO Peru origin 41% au fost create prin combinarea de cacao din soiul Trinitario cu cacao din soiul aromat Chuncho, la care s-a adăugat doar zahăr din trestie nerafinat și smântână integrală. Se topesc pe limbă! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
194,5 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Vom livra joi, 4. 4. 2024

Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO - cafea boabe

Cafeaua din Yirgacheffe are un profil de gust de citrice și un corp rotund. Boabele uneia dintre cele mai prestigioase regiuni de cafea sunt îndrăgite de cunoscătorii din întreaga lume. Cafeaua Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nu va înșela așteptările celor care caută perfecțiunea sau ale fanilor calității stabile. Pe lângă ușoarele note de citrice, îi va încânta cu gustul de afine și caramel. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Băutură din cereale și păpădie
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Băutură din cereale și păpădie

Fără cofeină, cu vitamine și minerale. Băutura solubilă din cereale cu păpădie conține doar ingrediente excelente. Este preparată din orz, secară, cicoare, păpădie și sfeclă de zahăr prăjită. Atunci când se toarnă apă fierbinte peste, se obține o băutură care amintește de cafea. Dar are un gust puțin diferit - dulce, delicat, natural. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
195,9 Lei /1000 g 19,6 Lei /100 g
Vom livra joi, 4. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »