075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Indonezia BIO - cafea solubilă

Cod: 1921

Cafeaua indoneziană este populară pentru gustul său bogat și plin, cu note de mirodenii, cacao, caramel și, uneori, plante aromatice. Acum o puteți testa în varianta solubilă. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc repede o cafea pe masă, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Indonesia BIO este produsă din cafea Arabica 100% cultivată în conformitate cu principiile agriculturii ecologice. Trebuie să gustați!

Pachete mari:
Pachete mici:
367,1 Lei /1000 g 36,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Java / Indonezia
Gust
Gust:
Caramel, nuci, Malț
Prelucrarea
Prelucrarea:
Pulverizare
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

Spuma și gustul cafelei

Indonezia BIO - în cafeaua solubilă veți găsi nu numai gustul de caramel, dar și urme de nuci cu un final dulceag. După ce se toarnă peste apă fierbinte, cafeaua formează o cremă fină.

Originea cafelei

Arborii de cafea (Coffea) sunt cultivați în Indonezia încă din secolul al XVII-lea. Primele plantații de cafea au fost înființate pe insula Java, după ce arbuștii au fost aduși de olandezi în 1696. În deceniile următoare, cultivarea cafelei s-a răspândit în Sumatra și Sulawesi. De-a lungul anilor, cafeaua indoneziană s-a impus pe piață și a reprezentat un important produs de export. Comercianții îi apreciau gustul excepțional și aroma deosebită, iar cafeaua avea o bună reputație și în Europa.

După cel de-al doilea război mondial, Indonezia a trecut prin multe schimbări politice care au dus la naționalizarea unei mari părți a plantațiilor. Abia între anii 1980 și 1990 a fost posibilă o renaștere a industriei cafelei, atunci când fermele de cafea au revenit în mâinile antreprenorilor privați. În prezent, Indonezia este al patrulea mare producător de cafea din lume, iar peste 90% din recoltă provine de la micii fermieri cu plantații care nu depășesc un hectar.

Indonezienii cultivă peste 20 de soiuri de arbori de cafea, de la soiurile „clasice” Typica și Caturra, la hibrizii Arabica, Robusta și Hibrido de Timor, până la liniile etiopiene Ramburg și Abyssinia. Institutul indonezian de cercetare pentru cafea și cacao (ICCRI) supraveghează cultivarea, recoltarea și comercializarea cafelei, având sarcini precum cartografierea zonelor potrivite pentru extinderea plantațiilor, efectuarea de cercetări privind bolile arborelui de cafea, formarea fermierilor în tehnici de producție îmbunătățite și așa mai departe. Este adevărat că Robusta este de obicei utilizată pentru producția de cafea solubilă indoneziană. Dar cafeaua noastră solubilă organică indoneziană este o excepție în acest sens. Este un produs pur Arabica, deci are un gust mai delicat. În plus, provine din agricultura organică, deci a fost cultivată, recoltată și prelucrată fără utilizarea de îngrășăminte industriale, soluții de stropire sau alte produse.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o pregătire optimă, alegeți o ceașcă mică, cu un volum de 90 ml.
  2. Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fiartă la 90°C. Apa clocotită îi afectează aroma sa caracteristică.
  3. Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valori nutriționale / 100 g cafea
Valoarea energetică: 484 kj / 118 kcal
Grăsimi: 0,2
din care saturați: 0,1
Carbohidrați: 3,1
din care zaharuri: 3,1
Fibre: 34,1
Proteină: 7,8
Sare: 0,1
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MEXICO cafea solubilă - mix Arabica și Robusta
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO cafea solubilă - mix Arabica și Robusta

Rapidă și extraordinar de bună! Cafeaua solubilă mexicană este o alternativă excelentă pentru situațiile în care nu aveți la îndemână râșnița, aparatul de cafea sau cafeaua boabe. Ajunge să puneți o linguriță de cafea în ceașca preferată și să turnați apă fierbinte peste. Combinația armonioasă de arabica și robusta, este catifelat de cremoasă, cu un vârf plăcut de citrice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
149,8 Lei /1000 g 15,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

ECUADOR - cafea solubilă liofilizată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ECUADOR - cafea solubilă liofilizată

Nu o agitați, amestecați-o. Cafeaua solubilă o pregătiți într-o clipită. Specialitatea ecuadoriană din zona muntoasă a Anzilo conține atât Arabica blândă, cât și Robusta puternică. Exact jumătate la jumătate. Datorită acestui fapt, gustul rezultat este echilibrat, cu o aromă plăcută de citrice și struguri. Poate veți descoperi în ea și o parte din sălbăticia și diversitatea naturii indigene. Căci, Ecuadorul este țara cu cea mai mare biodiversitate pe kilometru pătrat din… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
193,9 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024

PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica

Lac situat la cea mai mare înălțime, cel mai mare oraș fără drumuri, cel mai adânc canion ... Și una dintre cele mai bune cafele solubile. Acesta este Peru, o țară cu multe contraste, care are mai mult de un secol de experiență în cultivarea arborilor de cafea. Regiunea tradițională de cafea din Puno Norte produce boabe pline, cu gust de ciocolată și fructe. Cafea la fel de superioară și în formă liofilizată. Nu-și pierde niciuna din calitățile sale și, totuși, ajunge să… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
444,3 Lei /1000 g 44,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »