

LENTILE DE CIOCOLATĂ VENEZUELA ORIGIN 72%
Acolo se cultivă arborii de cacao din soiul Criollo, se exportă cacao în cele mai prestigioase ciocolaterii și se pune accent deosebit pe agricultura organică. Da, Venezuela sud-americană are un loc sigur pe harta mirosurilor și a gusturilor dulce-amărui. Ghici ce anume numesc localnicii "bani, care cresc în copaci". Corect - boabe de cacao!
Compoziție
Masa de cacao Venezuela 58%, Unt de cacao, Zahăr, Praf natural de vanilieGust
Ciocolata neagră cu un conținut de 74 % de cacao este foarte consistentă. În ciuda gustului său amărui nu strică experiența gustului și tonul general. Lentilele de ciocolată Venezuela origin lăsă în gură o senzație de căldură de lungă durată.
Proveniența
Venezuela a fost, potrivit unor surse, primul exportator de cacao din istorie. La începutul secolului al 17-lea s-a legalizat piața neagră, în care cultivatorii locali de arbori de cacao originali (Theobroma cacao) au făcut comerț, de exemplu, cu Olanda, Anglia sau Franța. Istoricul, gastronomul și fondatorul al Center of Gastronomic Studies, dl Lovera spune că arborii de cacao au fost identificați pentru prima dată în văile aflate la mare altitudine Mérida și Trujillo, în vestul Venezuelei și de acolo s-au răspândit în zonele învecinate. Un expert proeminent în cacao César Guevara este de părere că arborii de cacao din soiul Criollo provin de pe malurile sudice ale lacului Maracaibo și, din unele zone umede de coastă, în timp ce arborii din soiul Forastero sunt originari din bazinul Amazonului.
Semințele de cacao, după părerea lor s-au răspândit datorită bărbaților indieni și cu ajutorul animalelor și a vântului.Republica Bolivariană a Venezueleia fost denumită după colonizatorii săi spanioli - Venezuela este diminutivul pentru Veneția. Bolivar din denumire se referă la un nativ celebru Simon Bolivar. Istoria țării a fost fundamental influențată de Cristofor Columb, care a acostat pe malurile sale, în anul 1492. În prezent, venezuelenii din cauza așa-numitului „socialism al secolului 21“, nu trăiesc foarte bine. În 2014, țara a avut cea mai mare inflație din lume (63,4%), în 2016 a fost ceva obișnuit cumpărarea alimentelor cu rația. În ciuda tuturor greutăților socio-economice fermierii venezueleni reușesc să cultive arborii de cacao, care sunt sursa celui mai de calitate cacao din lume. Acesta a câștigat prestigiu în toată Europa și în alte părți și culege lauri la multe concursuri. În spatele unui cacao fără egal și a ciocolatei din Venezuela stă truda zilnică și grija, pe care micii fermieri o depun pentru cultivarea și recoltarea arborilor și prelucrarea semințelor. Rezultatul este o ciocolată „par excellence”, de care ne putem bucura și noi. Și nu numai să gustăm. Prin consumul de ciocolată cu procent ridicat de cacao obținem o gamă largă de antioxidanți, minerale și vitamine.Chiar atât de mult, încât ciocolata este denumită un super aliment. Complexitatea și capacitatea sa de a stimula corpul și de a susține multe procese corporale este respectabilă.
Lentilele de ciocolată Ecuador origin sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergii la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie atenți. Produsul poate conține urme de coji de nuci. A se păstra la temperatură de 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.










Valoarea energetică: | 2 324 kJ / 559 kcal |
Grăsimi: | 37,4 g |
din care saturați: | 22,9 g |
Carbohidrați: | 45 g |
din care zaharuri: | 42 g |
Proteină: | 6,5 g |
Sare: | 0,08 g |