075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NUCI-FRIȘCĂ cafea boabe

Cod: 44
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Vă enervează șefa? Soțul merge cu pâra la mama soacra? Tocilarul a adus un alt trofeu? Închideți ochii, inspirați și gustați. Poate chiar senzuala arabica cu nuci și frișcă. Numai pentru plăcerea dumneavoastră, am adus o cafea de plantație din Peru. Atunci când cafegiul nostru i-a oferit prin prăjire o aromă naturală senzațională, acesta părea să spună: Relaxează-te, dragă!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 139,8 Lei /1000 g 14,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Smântână, Nucă
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Prin adăugarea aromelor Arabica 100% a obținut tonuri subtile, dar foarte plăcute de frișcă și nuci. Baza sa dulce naturală, corpul rotund și plin, aciditatea redusă completează frumos aroma. Spuma este ușoară, dar compactă, elastică și moale atunci când cafeaua este măcinată și extrasă corect.

Originea cafelei

Cafeaua din America de Sud este renumită pentru calitatea și procesarea sa. Varietatea Typica de mare altitudine al soiului arabica este una dintre cele mai de calitate cafele din lume, deși randamentul plantațiilor de cafea nu este nici de departe ridicat. Dar nu este vina fermierilor nici a climatului. Este o caracteristică a soiului. Dimpotrivă în Anzii înalți se bucură de condiții favorabile de sol, lumină și umiditate, iar grija fermierilor pentru plantațiile mici este maximă. Deoarece de multe ori au acces foarte dificil la câmpurile lor, nu folosesc îngrășăminte sau pesticide industriale. Cafeaua peruană din Anzi este considerată ecologică. Recoltarea cireșelor de cafea are loc practic pe tot parcursul perioadei de vegetație. Fructele se coc în decurs de 9-14 luni. Atunci când boabele de cafea sunt transportate la ferma de procesare, acestea sunt turnate în apă și sfărâmate prin plăci speciale pentru a le elibera de pulpă. Ulterior fermierii pun boabele de cafea în recipiente de fermentație unde fermentează timp de până la 36 de ore. În cele din urmă se pun la uscat - fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Aromatizarea o face în timpul procesului de prăjire. După ce comandați cafeaua noi o predăm în vederea prăjirii. Peste boabe se aplică uleiurile cu o aromă naturală selectată, și cafeaua se prăjește delicat. Apoi se împachetează și se îndreaptă imediat către dumneavoastră.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

10. 3.

Evaluare: excelent
Bună, aceasta este cea mai bună cafea pe care am băut-o vreodată, si creaza dependență :) Nu sunt zgârcita, oferi la toti, dar cantitate mare pe care am avut-o este aproape bauta. Place la toata lumea si in curand o sa Va creasca comenzi de aceasta cafeaua.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 102,0 Lei /1000 g 10,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

CARAMEL- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL- cafea boabe

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »