

NUCI-FRIȘCĂ cafea boabe
Vă enervează șefa? Soțul merge cu pâra la mama soacra? Tocilarul a adus un alt trofeu? Închideți ochii, inspirați și gustați. Poate chiar senzuala arabica cu nuci și frișcă. Numai pentru plăcerea dumneavoastră, am adus o cafea de plantație din Peru. Atunci când cafegiul nostru i-a oferit prin prăjire o aromă naturală senzațională, acesta părea să spună: Relaxează-te, dragă!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Prin adăugarea aromelor Arabica 100% a obținut tonuri subtile, dar foarte plăcute de frișcă și nuci. Baza sa dulce naturală, corpul rotund și plin, aciditatea redusă completează frumos aroma. Spuma este ușoară, dar compactă, elastică și moale atunci când cafeaua este măcinată și extrasă corect.
Originea cafelei
Cafeaua din America de Sud este renumită pentru calitatea și procesarea sa. Varietatea Typica de mare altitudine al soiului arabica este una dintre cele mai de calitate cafele din lume, deși randamentul plantațiilor de cafea nu este nici de departe ridicat. Dar nu este vina fermierilor nici a climatului. Este o caracteristică a soiului. Dimpotrivă în Anzii înalți se bucură de condiții favorabile de sol, lumină și umiditate, iar grija fermierilor pentru plantațiile mici este maximă. Deoarece de multe ori au acces foarte dificil la câmpurile lor, nu folosesc îngrășăminte sau pesticide industriale. Cafeaua peruană din Anzi este considerată ecologică. Recoltarea cireșelor de cafea are loc practic pe tot parcursul perioadei de vegetație. Fructele se coc în decurs de 9-14 luni. Atunci când boabele de cafea sunt transportate la ferma de procesare, acestea sunt turnate în apă și sfărâmate prin plăci speciale pentru a le elibera de pulpă. Ulterior fermierii pun boabele de cafea în recipiente de fermentație unde fermentează timp de până la 36 de ore. În cele din urmă se pun la uscat - fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Aromatizarea o face în timpul procesului de prăjire. După ce comandați cafeaua noi o predăm în vederea prăjirii. Peste boabe se aplică uleiurile cu o aromă naturală selectată, și cafeaua se prăjește delicat. Apoi se împachetează și se îndreaptă imediat către dumneavoastră.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























10. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

CARAMEL- cafea boabe
