

BISCUIȚI CREMOȘI - cafea boabe
Ciocolată și lapte, alb și negru. Cea mai bună combinație de gusturi și culori pentru cei care iubesc biscuiții rotunzi umpluți. Textura crocantă, tonurile dulci de lapte fin și indonfundabila, aromata cacao, învăluie simțurile instantaneu. Nu e greu să te îndrăgostești de acest gust. Pentru a vă bucura de biscuiții cu cremă preferați, fără grija unei bombe calorice, am prăjit o cafea specială "cu biscuiți". Este deliciosă, încercați-o!
Compoziție
Arabica, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua aromatizată Biscuiții cremoși se potrivește cu adevărat cu gustul biscuiților de lapte și cacao. Prin urmare, este dulce ca laptele și amăruie ca și cacao. Dar pentru că este vorba de cafea, și nu de biscuiți, se reflectă în profilul ei caracterul unic al cafelei Peru Andes - plin de ciocolată și fructe, cu note ușoare de nuci. Spuma este mai deschisă la culoare și consistentă.
Originea cafelei
Dacă întrebați de originea boabelor de cafea din care a fost pregătită cafeaua Biscuiții cremoși, atunci trebuie să știți că provin de la faimoasele plantații din provincia peruană Puno. Arborii de cafea sunt cultivați de micii fermieri, din secolul al XVIII-lea, în special în zonele împădurite ale munților Anzi. Marea majoritate a producției peruane este considerată "bio", deoarece utilizarea îngrășămintelor industriale și a stropirilor de protecție este total inaccesibilă pentru fermierii locali. În primul rând, din motive financiare și apoi și datorită terenului greu accesibil în care sunt situate plantațiile. În orice caz, cafeaua Peru Andes nu conține niciun fel de compuși toxici și nocivi pentru sănătate. Și dacă vă întrebați cum se transformă Biscuiții cremoși, din plantațiile de Arabica, iată răspunsul. Odată ce fructele de cafea sunt recoltate, fermierii peruani le prelucrează prin spălare. Aceasta înseamnă că sunt turnate în apă și împinse prin plăci speciale care elimină pulpa și învelișul. Boabele de cafea decorticate fermentează apoi în cuve mari timp de 12-36 ore. Urmează o altă spălare și uscare, de obicei la lumina directă a soarelui. Cafeaua verde prelucrată astfel se îndreaptă spre bursă. Următorul pas este, desigur, prăjirea. Este o procedură extraordinar de delicată prin care cafeaua poate să devină extraordinară, dar poate s-o și "distrugă" complet. Acest lucru se poate întâmpla în cazul în care cel care se ocupă de prăjire este începător, nu are suficientă experiență și cunoștințe. Obținerea aromei specifice de cafea datorită căreia este atât de populară nu este un lucru ușor. În timpul prăjirii, boabele de cafea sunt încălzite astfel încât schimbă treptat culoarea de la verde deschis la galben, maro gălbui, maro deschis până la maro închis. În cele din urmă, cafeaua este răcită cu aer. Chiar în timpul prăjirii se pot adăuga arome la cafea. Astfel, prăjitorul va asigura pătrunderea aromei în boabe și păstrarea acesteia până când cafeaua va fi măcinată înainte de pregătirea băuturii. Este necesară doar o cantitate foarte mică în acest caz. A doua opțiune este aromatizarea după prăjire. Este o variantă care nu necesită atât de multă experiență de la un prăjitor, iar pe de altă parte, o astfel de cafea își pierde ușor aroma. Cafeaua aromatizată Biscuiții cremoși a fost aromatizată în timpul prăjirii.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























11. 3.
3. 5.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

IRISH CREAM - cafea boabe
