075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BISCUIȚI CREMOȘI - cafea boabe

Cod: 1163
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Ciocolată și lapte, alb și negru. Cea mai bună combinație de gusturi și culori pentru cei care iubesc biscuiții rotunzi umpluți. Textura crocantă, tonurile dulci de lapte fin și indonfundabila, aromata cacao, învăluie simțurile instantaneu. Nu e greu să te îndrăgostești de acest gust. Pentru a vă bucura de biscuiții cu cremă preferați, fără grija unei bombe calorice, am prăjit o cafea specială "cu biscuiți". Este deliciosă, încercați-o!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Ciocolată cu lapte
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua aromatizată Biscuiții cremoși se potrivește cu adevărat cu gustul biscuiților de lapte și cacao. Prin urmare, este dulce ca laptele și amăruie ca și cacao. Dar pentru că este vorba de cafea, și nu de biscuiți, se reflectă în profilul ei caracterul unic al cafelei Peru Andes - plin de ciocolată și fructe, cu note ușoare de nuci. Spuma este mai deschisă la culoare și consistentă.

Originea cafelei

Dacă întrebați de originea boabelor de cafea din care a fost pregătită cafeaua Biscuiții cremoși, atunci trebuie să știți că provin de la faimoasele plantații din provincia peruană Puno. Arborii de cafea sunt cultivați de micii fermieri, din secolul al XVIII-lea, în special în zonele împădurite ale munților Anzi. Marea majoritate a producției peruane este considerată "bio", deoarece utilizarea îngrășămintelor industriale și a stropirilor de protecție este total inaccesibilă pentru fermierii locali. În primul rând, din motive financiare și apoi și datorită terenului greu accesibil în care sunt situate plantațiile. În orice caz, cafeaua Peru Andes nu conține niciun fel de compuși toxici și nocivi pentru sănătate. Și dacă vă întrebați cum se transformă Biscuiții cremoși, din plantațiile de Arabica, iată răspunsul. Odată ce fructele de cafea sunt recoltate, fermierii peruani le prelucrează prin spălare. Aceasta înseamnă că sunt turnate în apă și împinse prin plăci speciale care elimină pulpa și învelișul. Boabele de cafea decorticate fermentează apoi în cuve mari timp de 12-36 ore. Urmează o altă spălare și uscare, de obicei la lumina directă a soarelui. Cafeaua verde prelucrată astfel se îndreaptă spre bursă. Următorul pas este, desigur, prăjirea. Este o procedură extraordinar de delicată prin care cafeaua poate să devină extraordinară, dar poate s-o și "distrugă" complet. Acest lucru se poate întâmpla în cazul în care cel care se ocupă de prăjire este începător, nu are suficientă experiență și cunoștințe. Obținerea aromei specifice de cafea datorită căreia este atât de populară nu este un lucru ușor. În timpul prăjirii, boabele de cafea sunt încălzite astfel încât schimbă treptat culoarea de la verde deschis la galben, maro gălbui, maro deschis până la maro închis. În cele din urmă, cafeaua este răcită cu aer. Chiar în timpul prăjirii se pot adăuga arome la cafea. Astfel, prăjitorul va asigura pătrunderea aromei în boabe și păstrarea acesteia până când cafeaua va fi măcinată înainte de pregătirea băuturii. Este necesară doar o cantitate foarte mică în acest caz. A doua opțiune este aromatizarea după prăjire. Este o variantă care nu necesită atât de multă experiență de la un prăjitor, iar pe de altă parte, o astfel de cafea își pierde ușor aroma. Cafeaua aromatizată Biscuiții cremoși a fost aromatizată în timpul prăjirii.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

11. 3.

Evaluare: excelent
Grozava, place tuturor celor care am oferit! Mă așteptam la un gust dulceag, dar o greșeală, cafeaua are o coadă atât de delicioasă de biscuiți și un miros foarte plăcut. Data viitoare comand din nou și recomand cu mare încredere!

3. 5.

Evaluare: excelent
Aroma este superba, cafeaua miroase frumos. M-am gândit că aceasta cafeaua va avea gust dulce, dar opusul este adevărat. Aroma și cafeaua în sine se îmbină frumos și pachetul se subțiază rapid ...

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

MALIBU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MALIBU - cafea boabe

Cafeaua boabe Malibu este genială! Noua aromă își va cuceri în curând fanii. Romul de cocos vă va transpune departe de griji și agitație, undeva în însorita Caraibe. Va fi timp de stat întins pe plajă, de surfing, de construit castele de nisip și de savurat băuturi răcoritoare... Cu siguranță vă doriți asta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »