TIRAMISU - cafea boabe
Intensitatea cafelei nu are legătură cu cafeina. Dar intensitatea experienței culinare are în mod cert legătură cu calitatea. Pentru producția de cafea aromatizată, alegem întotdeauna boabe de înaltă calitate. Arta maestrului cafegiu și aroma pur naturală fac din ele o bunătate fără concurență. De data aceasta, în stilul desertului tipic italian tiramisu.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturală, CaramelSpuma și gustul cafelei
Cafeaua Arabica 100% aromatizată din Anzii peruani, vă va încânta prin gustul ei complet, dulceață ușoară și o aciditate medie. Aroma de tiramisu, undesert delicios din mascarpone, pișcoturi și gălbenușuri de ou, își va găsi fani peste tot. Spuma este bogată, delicată și suplă.
Originea cafelei
Cafeaua de plantație din Peru este renumită pentru calitatea superioară. Arborii de cafea din specia Typica, care sunt cultivați la poalele Anzilor, deși nu excelează prin venituri mari oferă cafea de calitate extraordinară. În cercurile profesionale este clasificată la nivelul cafelei provenite din agricultura ecologică. Fermierii săraci, care au grijă de arborii de cafea din Anzi, nu dispun de mijloace financiare pentru îngrășăminte chimice și substanțe de stropire. Ca atare, cafeaua din Puno nu conține metale grele și alte substanțe nocive. Prelucrarea cireșelor de cafea se realizează printr-o tehnologie de spălare relativ exigentă. Pentru a produce un kilogram de cafea, sunt necesari 130-150 de litri de apă. Rezervoarele trebuie să fie curate și apa trebuie să fie proaspătă. Răsplata este o cafea cu urme de fructe și un gust foarte proaspăt. După recoltare cireșele de cafea se pun în apă, în care se îndepărtează mecanic pulpa. Boabele eliberate sunt fermentate în continuare în recipiente speciale de fermentație, timp de aproximativ 36 de ore. Prin acțiunea microorganismelor se elimină restul de pulpă și înveliș. Ultimul pas - uscarea, are loc fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Fermierii trebuie să aibă întotdeauna grijă să amestece cafeaua, astfel încât să nu mucegăiască. Din plantații cumpărăm cafea verde, adică neprăjită. Prăjirea este făcută de maestrul nostru chiar înainte de a trimite cafeaua clienților. În cazul cafelei aromate, boabele sunt stropite cu ulei înainte de prăjire.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.