075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

Cod: 1289

Este ca o fată, ce roșește ori de câte ori o iei de mâna. Frumoasă, misterioasă, inaccesibilă. Îi atribuiți nume delicate, iar ea vă surprinde din nou și din nou. Este pur și simplu cea mai bună. Cea mai bună din lume. Gesha panameză, pe care iubitorii de cafea nu o numesc altfel decât Geisha, deschide noi orizonturi ale gustului. În spatele darului ei de a satisface simțurile, stă natura munților Boquete, îngrijirea delicată a fermierilor și munca delicată a prăjitorului. Panama Geisha este o cafea par excellence!

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Panama
Soi
Soi:
Varietal Geisha
Regiune
Regiune:
Boquete, Chiriqui
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500
Gust
Gust:
Floral, de Iasomie, Citrusy, Med
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Panama Geisha este o cafea Arabica 100%, cu un profil de gust excepțional. Pregătiți-vă pentru o ceașcă de cafea pe care o veți mirosi pentru o vreme, și când veți simți mirosul de miere și fructe, atunci veți decide să gustați. Veți recunoaște în ea flori, citrice, iasomie și miere. Desigur, există și o aciditate ușoară și plăcută. Spuma este delicată.

Originea cafelei

Gustați cea mai bună cafea din lume! Astfel îi invită să guste Panama Geisha unele lanțuri naționale sau vânzători stradali. Astfel o denumesc și călătorii, iubitorii darurilor din natură și experții mondiali în plantații. Și dvs. o veți denumi la fel. Doar gustați și veți ceda imediat tonurilor sale colorante captivante. Fiecare cafea are de obicei o poveste. În cazul Panamei Geisha, putem vorbi despre numele ei și pe un drum lung. Arborii de cafea Geishi provin din Etiopia - mai precis din zona Gesha. Acestea au fost descoperite în pădurile locale abia în anii 40 ai secolului trecut. Este un mister despre cum boabele de cafea din sud-vestul Etiopiei au ajuns la fermierul Costa Rican Don Pachi. Oricum, el a fost cel care le-a adus în Panama. Dar, doar în anii 60 ai secolului trecut, fermierul local Daniel Peterson a dezvăluit potențialul lor și a început „geisha boom“ mondial. Pentru faptul că numele de cafea este puțin distorsionat, nimeni nu s-a supărat. Poate că imaginea gheișei a ajutat puțin această delicatesă panameză să strălucească. Plantația din care aducem cafeaua unică Panama Geisha se află în provincia Chiriqui, pe coasta de vest a țării. Primul european, care a vizitat zona în 1519, a fost Gaspar de Espinosa.

Arborii de cafea cresc înconjurați de parcurile naționale Volcan Buru și La Amistad. Sunt cultivați de a patra generație a familiei Ruiz. Toți membrii săi sunt conștienți de cât de delicată este cafeaua. Profilul gustului este determinat de calitatea solului, altitudinea ridicată și microclimatul specific al plantației. Îl subliniază desigur și metoda de prelucrare a cafelei boabe - spălarea și uscarea boabelor de cafea pe terasele însorite. Arborele de cafea în sine nu numai că este înalt, ci și frunzele sale sunt neobișnuit de alungite. Prăjirea cafele Geishi este, prin urmare, o sarcină pentru maeștrii. Cafeaua este foarte sensibilă și arde ușor. Gheisa trebuie să fie prăjită ușor, necesită experiență din partea celui care o prăjește și simțul pentru momentul potrivit.

Geisha a fost recompensată în multe competiții mondiale, cum ar fi Best of Panama, Rainforest Alliance Cupping for Quality sau Coffee of the Year. Deși cafeaua Gheisha prospera cele mai bine pe plantațiile de cafea din Panama, există încercări de a cultiva această cafea în Costa Rica, Columbia și Etiopia. Dacă vor reuși să repete succesul ei, se va arăta în timp.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

Plantațiile sunt mici, dar sunt multe. Cafeaua este printre cele mai de lux din lume și corespunzător de prețioasă. Arborii de cafea provin din Brazilia, dar în Hawaii produc recolte bogate. Arabica perfectă din partea de vest a Insulelor Hawaii o veți descrie cel mai bine după degustare. Experiența extrem de intensă este încununată de compoziții de flori, mango și ciocolată. Cafeaua Hawaii Kona Hula Daddy se află în topul mondial. Este pur și simplu exclusivă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 430,5 Lei /1000 g 143,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 20. 5. 2021

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe

Păduri, cascade, vârfuri de munte, ceață ... și mirosuri. Este atât de fascinant și nu veți găsi nimic asemănător în altă parte a lumii. Zona Blue Mountains din partea de est a republicii Jamaica, miroase a flori, fructe și plante. Puternic și convingător. De aceea cafeaua care crește în zonă este absolut fantastică. Nu numai că are boabe mari, dar în special gustul perfect, unic și aroma stau în spatele succesului mondial al Blue Mountain Coffee. Bucurați-vă de o experiență… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 410,2 Lei /1000 g 141,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 20. 5. 2021

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - cafea boabe

Ce gust are recolta arborilor etiopieni de cafea cultivați în Guatemala? Acum aveți șansa să aflați. Soiul unic Geisha de pe plantația din america centrală oferă o cafea foarte bine echilibrată, cu un gust dulce de cacao și de nuci. Este foarte căutată în întreaga lume. Nici nu e de mirare, pentru că ferma Finca Nueva Granada este așezată într-o zonă verde situată între doi vulcani, utilizează apă de izvor din zonă pentru prelucrare și acordă o atenție deosebită fiecărui bob… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »