PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot
Este ca o fată, ce roșește ori de câte ori o iei de mâna. Frumoasă, misterioasă, inaccesibilă. Îi atribuiți nume delicate, iar ea vă surprinde din nou și din nou. Este pur și simplu cea mai bună. Cea mai bună din lume. Gesha panameză, pe care iubitorii de cafea nu o numesc altfel decât Geisha, deschide noi orizonturi ale gustului. În spatele darului ei de a satisface simțurile, stă natura munților Boquete, îngrijirea delicată a fermierilor și munca delicată a prăjitorului. Panama Geisha este o cafea par excellence!
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Panama Geisha este o cafea Arabica 100%, cu un profil de gust excepțional. Pregătiți-vă pentru o ceașcă de cafea pe care o veți mirosi pentru o vreme, și când veți simți mirosul de miere și fructe, atunci veți decide să gustați. Veți recunoaște în ea flori, citrice, iasomie și miere. Desigur, există și o aciditate ușoară și plăcută. Spuma este delicată.
Originea cafelei
Gustați cea mai bună cafea din lume! Astfel îi invită să guste Panama Geisha unele lanțuri naționale sau vânzători stradali. Astfel o denumesc și călătorii, iubitorii darurilor din natură și experții mondiali în plantații. Și dvs. o veți denumi la fel. Doar gustați și veți ceda imediat tonurilor sale colorante captivante. Fiecare cafea are de obicei o poveste. În cazul Panamei Geisha, putem vorbi despre numele ei și pe un drum lung. Arborii de cafea Geishi provin din Etiopia - mai precis din zona Gesha. Acestea au fost descoperite în pădurile locale abia în anii 40 ai secolului trecut. Este un mister despre cum boabele de cafea din sud-vestul Etiopiei au ajuns la fermierul Costa Rican Don Pachi. Oricum, el a fost cel care le-a adus în Panama. Dar, doar în anii 60 ai secolului trecut, fermierul local Daniel Peterson a dezvăluit potențialul lor și a început „geisha boom“ mondial. Pentru faptul că numele de cafea este puțin distorsionat, nimeni nu s-a supărat. Poate că imaginea gheișei a ajutat puțin această delicatesă panameză să strălucească. Plantația din care aducem cafeaua unică Panama Geisha se află în provincia Chiriqui, pe coasta de vest a țării. Primul european, care a vizitat zona în 1519, a fost Gaspar de Espinosa.
Arborii de cafea cresc înconjurați de parcurile naționale Volcan Buru și La Amistad. Sunt cultivați de a patra generație a familiei Ruiz. Toți membrii săi sunt conștienți de cât de delicată este cafeaua. Profilul gustului este determinat de calitatea solului, altitudinea ridicată și microclimatul specific al plantației. Îl subliniază desigur și metoda de prelucrare a cafelei boabe - spălarea și uscarea boabelor de cafea pe terasele însorite. Arborele de cafea în sine nu numai că este înalt, ci și frunzele sale sunt neobișnuit de alungite. Prăjirea cafele Geishi este, prin urmare, o sarcină pentru maeștrii. Cafeaua este foarte sensibilă și arde ușor. Gheisa trebuie să fie prăjită ușor, necesită experiență din partea celui care o prăjește și simțul pentru momentul potrivit.
Geisha a fost recompensată în multe competiții mondiale, cum ar fi Best of Panama, Rainforest Alliance Cupping for Quality sau Coffee of the Year. Deși cafeaua Gheisha prospera cele mai bine pe plantațiile de cafea din Panama, există încercări de a cultiva această cafea în Costa Rica, Columbia și Etiopia. Dacă vor reuși să repete succesul ei, se va arăta în timp.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.