075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU SANTA CRUZ HONEY - Micro Lot

Cod: 1214

Aceasta este o cafea pentru cei ce iubesc poveștile. Pentru cei ce nu rezistă plimbărilor de-a lungul malurilor râurilor și a creștetelor dealurilor. Pentru cei ce caută unicitatea și știu să se bucure din plin de ea. Aceasta este o cafea exact pe gustul dumneavoastră! A crescut pe dealurile estice ale Anzilor. Semințele au fost îngrijite de oamenii din ferma doamnei Florența Vegy Hurtago. Boabele de cafea au fost procesate folosind o metodă mai puțin obișnuită pe bază de miere. Și apoi au fost trimise lumii prin intermediul cooperativei Santa Cruz. Așa au ajuns pe masa dumneavostră, pentru bucuria dumneavoastră.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
223,2 Lei /1000 g 189,7 Lei /1000 g 19,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Santa Cruz
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500m
Gust
Gust:
Ciocolată cu nuci
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Peru Santa Cruz Arabica 100% este una dintre acele cafele pe care nu le uitați ușor după ce le gustați. Ciocolată amăruie încununată cu nuci și note de afine, vor rămâne pe cerul gurii pentru mult timp. Cafeaua este clasificată ca fiind mai dulce și moderat intensă. Este potrivită pentru prepararea într-un ceainic mokka sau filtru de cafea. Spuma este moale, dechisă la culoare.

Originea cafelei

BIO Sencha

Din descriere reiese clar că avem onoarea unui microlot - o cafea cu un loc de origine bine definit. De aceea nu va fi dificil să descriem cum arată în ferma Florenței Vega Hurtago. Imaginați-vă pentru prima dată Peru, al treilea cel mai mare stat din America de Sud. Granița sa de vest este scăldată de Oceanul Pacific. Dacă vrem să traversăm Peru de la vest la est, vom urca treptat în altitudine. Poate vom ajunge până la 5000 de metri deasupra nivelului mării. Anzii sunt uluitori, deseori sălbatici și seismic încă activi. Întreaga țară se împarte în mai multe zone cu climat diferit. De aceea, în Peru e pot experimenta atât nopți înghețate, cât și zile fierbinți și umede. Dar hai să ajungem la plantațiile de cafea ... Doamna Florence Vegy Hurtago administrează aproximativ 5 hectare de teren cu oamenii ăi. Este situat pe pante împădurite din Valea Tambo (Río Tambo). Ferma se întinde pe versanții împăduriți în valea râului Tambo (Río Tambo). Acesta curge prin versanții de est a Anzilor și măsoară aproximativ 159 de kilometri. Se creează la confluența râurilor Ene și Perené în orașul Puerto Prado și se termină la orașul Atalya, unde se unește cu râul Urubamba și devine parte a fluxului Ucayali. De ce am povestit de acest râu atât de mult?

Deoarece apa este necesară pentru creșterea și prelucrarea cafelei. Bineînțeles, împreună cu solul bogat în minerale și cu mâinile harnice ale muncitoarelor și muncitorilor. Arborii de cafea Arabica din soiurile, Caturra și Pache, de la ferma doamnei Hurtado cresc la umbra copacilor înalți. De aceea se coc un pic mai târziu. Semințele lor sunt mai aromatice. Cafeaua Peru Santa Cruz este recoltată manual. După culegere din fructele roșii care seamănă cu cireșe se îndepărtează învelișul și boabele eliberate, încă înfășurate în pulpa lipicioasă, sunt întoarse de fermieri mult timp și cu atenție până la uscare. Ei folosesc de obicei "paturi" acoperite cu o țesătură respirabilă. O astfel de modalitate de prelucrare a cafelei salvează consumul de apă (prelucrarea obișnuită umedă consumă sute de litri de apă) și, în plus,se obține astfel o cafea cu un gust unic de miere. Așa-numita Honey Coffeecolectează premii la multe concursuri de degustare. Rămâne de explicat de ce această cafea se numește Santa Cruz. Este ușor - ferma care o produce face parte din cooperativa Santa Cruz. Aceasta se ocupă cu menținerea atât a calității proceselor de cultivare și de producție, cât și prețurile corecte de achiziție. De asemenea, returnează o parte din profit pentru educația copiilor locali, pentru construirea infrastructurii sau pentru îngrijirea medicală.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe

Invitația la cafea nu se respinge. Cumpărați una dintre cele mai bune de pe piață și pregătiți o după-amiază parfumată celor pe care îi iubiți. La o ceașcă de cafea fierbinte cu o urmă delicată de ciocolată, timpul se scurge rapid. Arabica braziliană va fi o companie fermecătoare. Și niciodată nu va deveni plictisitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
132,6 Lei /1000 g 103,2 Lei /1000 g 10,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
137,9 Lei /1000 g 107,4 Lei /1000 g 10,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
153,7 Lei /1000 g 15,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »