PERU SANTA CRUZ HONEY - Micro Lot
Aceasta este o cafea pentru cei ce iubesc poveștile. Pentru cei ce nu rezistă plimbărilor de-a lungul malurilor râurilor și a creștetelor dealurilor. Pentru cei ce caută unicitatea și știu să se bucure din plin de ea. Aceasta este o cafea exact pe gustul dumneavoastră! A crescut pe dealurile estice ale Anzilor. Semințele au fost îngrijite de oamenii din ferma doamnei Florența Vegy Hurtago. Boabele de cafea au fost procesate folosind o metodă mai puțin obișnuită pe bază de miere. Și apoi au fost trimise lumii prin intermediul cooperativei Santa Cruz. Așa au ajuns pe masa dumneavostră, pentru bucuria dumneavoastră.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Peru Santa Cruz Arabica 100% este una dintre acele cafele pe care nu le uitați ușor după ce le gustați. Ciocolată amăruie încununată cu nuci și note de afine, vor rămâne pe cerul gurii pentru mult timp. Cafeaua este clasificată ca fiind mai dulce și moderat intensă. Este potrivită pentru prepararea într-un ceainic mokka sau filtru de cafea. Spuma este moale, dechisă la culoare.
Originea cafelei
Din descriere reiese clar că avem onoarea unui microlot - o cafea cu un loc de origine bine definit. De aceea nu va fi dificil să descriem cum arată în ferma Florenței Vega Hurtago. Imaginați-vă pentru prima dată Peru, al treilea cel mai mare stat din America de Sud. Granița sa de vest este scăldată de Oceanul Pacific. Dacă vrem să traversăm Peru de la vest la est, vom urca treptat în altitudine. Poate vom ajunge până la 5000 de metri deasupra nivelului mării. Anzii sunt uluitori, deseori sălbatici și seismic încă activi. Întreaga țară se împarte în mai multe zone cu climat diferit. De aceea, în Peru e pot experimenta atât nopți înghețate, cât și zile fierbinți și umede. Dar hai să ajungem la plantațiile de cafea ... Doamna Florence Vegy Hurtago administrează aproximativ 5 hectare de teren cu oamenii ăi. Este situat pe pante împădurite din Valea Tambo (Río Tambo). Ferma se întinde pe versanții împăduriți în valea râului Tambo (Río Tambo). Acesta curge prin versanții de est a Anzilor și măsoară aproximativ 159 de kilometri. Se creează la confluența râurilor Ene și Perené în orașul Puerto Prado și se termină la orașul Atalya, unde se unește cu râul Urubamba și devine parte a fluxului Ucayali. De ce am povestit de acest râu atât de mult?
Deoarece apa este necesară pentru creșterea și prelucrarea cafelei. Bineînțeles, împreună cu solul bogat în minerale și cu mâinile harnice ale muncitoarelor și muncitorilor. Arborii de cafea Arabica din soiurile, Caturra și Pache, de la ferma doamnei Hurtado cresc la umbra copacilor înalți. De aceea se coc un pic mai târziu. Semințele lor sunt mai aromatice. Cafeaua Peru Santa Cruz este recoltată manual. După culegere din fructele roșii care seamănă cu cireșe se îndepărtează învelișul și boabele eliberate, încă înfășurate în pulpa lipicioasă, sunt întoarse de fermieri mult timp și cu atenție până la uscare. Ei folosesc de obicei "paturi" acoperite cu o țesătură respirabilă. O astfel de modalitate de prelucrare a cafelei salvează consumul de apă (prelucrarea obișnuită umedă consumă sute de litri de apă) și, în plus,se obține astfel o cafea cu un gust unic de miere. Așa-numita Honey Coffeecolectează premii la multe concursuri de degustare. Rămâne de explicat de ce această cafea se numește Santa Cruz. Este ușor - ferma care o produce face parte din cooperativa Santa Cruz. Aceasta se ocupă cu menținerea atât a calității proceselor de cultivare și de producție, cât și prețurile corecte de achiziție. De asemenea, returnează o parte din profit pentru educația copiilor locali, pentru construirea infrastructurii sau pentru îngrijirea medicală.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.