075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU TUNKI BIO - cafea boabe

Cod: 1650

Tunki este o pasăre frumoasă și colorată care trăiește în pădurile din Anzi. Nu este de mirare că fermierii din Valea Tambopata din Peru au numit plantația de cafea Arabica după această pasăre. Așa cum este o plăcere să priviți o pasăre Tunki, la fel este o plăcere să gustați cafeaua Tunki. Dulceața ciocolatei cu lapte, care abundă, este completată de o notă delicată de lime . Această cafea este ușoară ca o pană de pasăre, și este fermecătoare ca un cântec de pasăre.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Tambopata
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1700m
Gust
Gust:
Ciocolată cu lapte, Melasa
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

Spuma și gustul

Cafeaua boabe Peru Tunki BIO nu neagă dulceața, complexitatea și armonia cafelelor sud-americane. Datorită prăjirii medii, se remarcă în special notele de ciocolată cu lapte și melasă, care sunt subliniate ușor de o picătură de suc de lime. Spuma este deschisă la culoare, compactă, delicată.

Originea ceaiului

Peru, este America de Sud, Tambopata, este unul dintre cele mai sălbatice locuri din Amazon. Dacă călătoriți vreodată în Peru, asigurați-vă că vizitați această zonă.

Reserva National Tambopata, o rezervație naturală fondată în septembrie 2000 printr-un decret al președintelui Albert Fujimori, vă va cuceri literalmente. Peisajul neatins de activitățile oamenilor de dimensiunea Parcului Național Yosemite este acoperit de pădure tropicală, intersectat de multe râuri șerpuitoare și locuit de sute de mii de specii de plante și animale. Lacuri, animale sălbatice, păsări colorate, plante rare - veți găsi totul în Tambopata. Și în apropiere, ca de obicei, plantații de cafea.

Fermele sunt de obicei situate la o altitudine de aproximativ 1 700 de metri și profită de vremea montană și de terenul fertil. Însă este foarte dificil pentru proprietarii plantațiilor și muncitorii să ajungă la arbori de cafea - aceștia se confruntă adesea cu un drum relativ dificil atât la plantație, cât și cu recolta în port. Este clar că astfel de condiții permit arbuștilor să crească cât mai natural posibil, fără a folosi îngrășăminte sau pesticide. Toate renunțările sunt înlocuite de un rezultat al eforturilor depuse: cafeaua Arabica de plantație are un gust de neuitat.

Pentru fermierii locali, în majoritate membri ai triburilor indigene Quechua și Aymara, este avantajos să fie membri ai unei cooperative. Fiecare dintre familii administrează o mică fermă cu o suprafață de aproximativ două hectare. Când fermierii se asociază, pot recolta, prelucra și transporta cafeaua pe piață mai repede și cu o calitate mai bună.

După cum probabil puteți ghici în Anzii înalți, cafeaua se culege doar manual. De îndată ce muncitorii aduc cireșele de cafea la fabricile de prelucrare, îndepărtează mecanic coaja de pe ele în mori și apoi le lasă să fermenteze câteva ore. În cele din urmă, boabele verzi de cafea trebuie să fie uscate pe terase în lumina directă a soarelui, ambalate și transportate pentru vânzare. Rezultatul este o cafea cu parametri de top, pentru care clienții nu ezită să plătească un preț mai mare. De aceea, fermierii reușesc să-și mențină veniturile anuale la un nivel decent, indiferent de fluctuațiile prețurilor mondiale la cafea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru prepararea cafelei dorite.
  2. Pentru 1 cafea folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată.
  3. Preparați cafeaua cu apă la temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »