075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Sirop Espresso Portocale - 500 ml

Cod: 1915

Prospețime și dulceață de portocale în cafeaua dvs.! Siropul pentru espresso cu aromă echilibrată oferă băuturilor realmente o explozie de citrice. Îl puteți folosi nu numai la cafea, este excelent și în smoothie-uri sau limonade. Îl puteți adăuga la înghețată, salate de fructe și deserturi. Posibilitățile sunt nelimitate!

57,2 Lei cu TVA
48,1 Lei fără TVA
Vom livra marți, 7. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Compoziție

Zahăr, Apă, Extract natural de portocale 3%, Extract de ardei, Vitamina C

Gust

Siropul Espresso Portocale are o culoare portocalie deschisă. Aroma sa distinctivă de citrice se îmbină perfect cu aroma intensă a cafelei espresso, oferindu-i un gust armonios și răcoritor. Siropul de portocale este excelent pentru prepararea unui latte de portocale sau affogato, dar este potrivit și pentru înghețată, deserturi sau salate de fructe.

Origine

Portocalele sunt îndrăgite de iubitorii de citrice din întreaga lume. Portocalii (Citrus) aparțin familiei Rosaceae și sunt originari din sudul Chinei și Indochina. Sunt arbori sau arbuști mereu verzi care pot crește până la 10 metri înălțime. Au frunze lucioase de culoare verde închis și flori cu petale albe. În prezent, sunt cultivate în țările cu climă potrivită și condiții adecvate. Printre acestea se numără Spania (unde calitatea și dulceața portocalelor sunt remarcabile), Italia (portocalele italiene sunt apreciate pentru suculența și aroma lor intensă), California și Brazilia. Fiecare țară are propriile soiuri de portocale cu arome și calitate distincte. Datorită comerțului internațional, portocalele sunt disponibile în întreaga lume și aduc bucurie milioanelor de oameni cu aroma lor dulce și răcoritoare. Fructul portocalului este rotund sau oval și poate avea dimensiuni diferite în funcție de soi. Coaja portocalei este, de obicei, portocalie și groasă, protejând pulpa dulce din interior. Multe soiuri de portocale au interiorul împărțit în segmente mici și suculente. De ce miros portocalele atât de puternic? Se datorează uleiurilor esențiale conținute în coajă. Aceste uleiuri sunt bogate în substanțe numite terpene. Atunci când coaja portocalelor este supusă procesului de extracție, aceasta eliberează un ulei esențial care este adesea utilizat în producția de alimente și băuturi. Se obține prin presarea cojii de portocală și poate fi apoi adăugat în sirop, de exemplu, pentru a aromatiza cafeaua.

Dar există mult mai multe moduri în care puteți folosi magia siropului, de exemplu:

  • În băuturi: puteți adăuga sirop de portocale în apă sau limonadă.
  • La cocktail-uri: siropul de portocale este un ingredient excelent pentru prepararea unor cocktailuri răcoritoare și gustoase. Îl puteți folosi ca bază pentru un mojito de portocale la o petrecere de vară, de exemplu.
  • La deserturi: siropul conferă un gust dulce și fructat deserturilor. Încercați-l la prăjitura cu portocale, în sorbetul de portocale făcut în casă sau adăugați-l la o salată de fructe.
  • Pe clătite: siropul de portocale este o alternativă excelentă la tradiționalul sirop de arțar. Conferă un gust dulce și proaspăt clătitelor.
  • La marinade: poate fi o bază pentru pregătirea marinadelor pentru carne sau legume. Aciditatea sa dulce adaugă un echilibru interesant la gustul mâncării.
  • La sosuri: încercați-l, de exemplu, într-o glazură de portocale pentru aripioare de pui sau într-un sos pentru carne de porc.
  • La prăjituri și produse de patiserie: siropul de portocale poate fi folosit la prăjituri, brioșe sau checuri. Pur și simplu adăugați-l în aluat sau folosiți-l pentru însiroparea straturilor de tort.

Instrucțiuni de preparare

Pregătirea cafelei: Adăugați o linguriță de sirop portocale în ceașca de cafea.

Puteți folosi siropul cu aromă de portocale ca și topping pentru înghețată, clătite, prăjituri și salate de fructe.

Siropul este potrivit și pentru prepararea băuturilor alcoolice și nealcoolice.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valori nutritive/ 100 ml de sirop
Valoarea energetică: 1448 kJ / 341 kcal
Grăsimi: 0,10 g
din care saturați: 0,10 g
Carbohidrați: 85,19 g
din care zaharuri: 85,1 g
Proteină: 0,20 g
Sare: 0,01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »