075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Siropuri pentru cafea: Ce pot face și de ce să le încercați

12. 10. 2021 2 minute citire
Experții în cafea, bariștii și hipsterii cafelei au adesea o părere radicală asupra aromatizării cafelei, care poate fi rezumată în câteva cuvintele „fără, niciodată, nimic”. Ei se bazează pe faptul că fiecare cafea de calitate și bine prăjită are o aromă specifică și un gust unic pe care o lingură de sirop de mentă îl ucide.

Poate că nu este adevărat. Cei care nu se tem să încerce ceva nou vor adăuga o nouă dimensiune băuturii preferate cu o picătură de sirop. Lăsați prejudecățile deoparte!

Ne place dulce încă din preistorie

Oamenii iubesc gustul dulce din cele mai vechi timpuri, primele mențiuni despre îndulcirea alimentelor datează din epoca de piatră. Puteți ghici cu ușurință ce sirop au folosit strămoșii noștri pentru aceasta. Da, era miere de albine sălbatice. Era zahărului a izbucnit mai târziu în urmă cu mai bine de 6000 de ani în Melanesia.

Producția de siropuri de fructe sau din plante nu este prea complicată. Cu toate acestea, durează ceva timp, consumă multă energie și necesită o anumită abilitate și multe recipiente. Siropurile de casă trebuie consumate rapid pentru a preveni alterarea lor.

Specialități pentru ceașca dvs.

Să fim sinceri, nu toate siropurile sunt potrivite pentru aromatizarea cafelei. De exemplu, cu aromă de coacăze sau mere, nu am îmbunătăți mult experiența cafelei de după-amiază. Pentru o combinație perfectă a siropului cu cafeaua alegem de exemplu gustul de caramel, migdale sau scorțișoară.

Obținerea unei osmoze gustative, adică întrepătrunderea unor note specifice ale cafelei Arabica sau a unui espresso popular cu o nuanță de sirop natural, se poate face adăugând o cantitate mică de aromă atât în cafeaua răcită, cât și cea caldă. Siropurile de calitate nu au nevoie de doze mari. Însă ele pot spori aroma naturală a cafelei și pot menține un gust atrăgător până la ultima înghițitură.

Cafea cu aromă de nuci, vanilie, caramel sărat și ghimbir

Acum știți suficient despre siropuri și calitățile lor pentru a îndrăzni să alegeți. Pentru o orientare mai ușoară, împărțim siropurile de cafea în trei grupe:

  1. Siropuri de caramel: este una dintre aromele foarte populare. O urmă de caramel dulce, unt fin și frișcă delicată se potrivesc perfect cu cafeaua. Cu Siropul Espresso Caramel nu veți greși. Dacă vă place „caramelul puțin altfel”, vă recomandăm Siropul Espresso Caramel sărat.
  2. Siropuri de nuci: Sunt clasice și vor rămâne mereu printre preferate. Siropul Espresso Migdale sau Siropul Espresso Alune vor completa cafeaua latte și cea instant, indiferent dacă o serviți într-o zi obișnuită sau într-o zi de sărbătoare..
  3. Siropuri cu condimente: cu siguranță ați băut deja un cappuccino presărat cu scorțișoară într-o cafenea. Acum îl puteți pregăti acasă, numai cu diferența că turnați peste spuma bogată de lapte puțin Sirop Espresso Scorțișoară. Preferați vanilia? Încercați Siropul Espresso Vanilie. Și dacă preferați cafeaua care încălzește fiecare celulă, alegeți Siropul Espresso Ghimbir.
  4. Siropuri din plante: Dintre plante, menta delicată și proaspătă se potrivește cel mai bine pentru cafea. De aceea, vă recomandăm Siropul Espresso Mentă.
  5. Siropuri de fructe: Din varietatea de fructe folosită la prepararea siropurilor, alegem citricele. Compoziția lor proaspătă adaugă o culoare atractivă gustului la cafea. Puteți folosi Siropul Espresso Lime în cold brew sau cafea cu gheață.

Sfatul nostru secret

Siropul espresso de calitate poate fi adăugat la cafeaua cu gheață și caldă, cu sau fără lapte. Avem încredere deplină în imaginația dvs. Dar am dori să adăugăm un truc pe care s-ar putea să nu-l descoperiți imediat: dacă vă place cafeaua cu lapte spumat, puneți câteva picurături de sirop direct în lapte și apoi bateți totul împreună. Veți obține o nouă experiență gustativă și pentru oaspeți va fi farmecul dvs. propriu.
Nu vă fie frică să experimentați. Dacă ezitați sau aveți alte întrebări, scrieți-ne un e-mail sau ne puteți suna.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »