075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

YEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

Cod: 1251
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Cafeaua din Orientul Mijlociu cu sigurranță nu se va pierde printre celebrele sale colege. Producția yemenită a devenit populară datorită gustului foarte echilibrat, în care se regăsesc urme de ciocolată, cacao, papaya și ananas. Micii fermieri din Yemen cultivă arborii de cafea de mai mult de 600 de ani. Și trebuie adăugat, că în tot acest timp, metoda de prelucrare a boabelor de cafea nu a cunoascut mari schimbări. Datorită acestui fapt, ne putem bucura de gustul sălbatic, expresiv al unei cafele, disponibilă numai în cantități limitate.

Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 6. 2020
Cargus Vom livra 2. 6. 2020 14,9 Lei
FAN Courier Vom livra 2. 6. 2020 14,9 Lei
Pachete mari:
437,9 Lei cu TVA
224,4 Lei cu TVA
124,6 Lei cu TVA
Pachete mici:
60,8 Lei cu TVA
34,3 Lei cu TVA
Măcinare:
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Yemen
Soi
Soi:
Amestec
Regiune
Regiune:
Haraz
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500 - 2000m
Gust
Gust:
Ciocolată, fructe tropicale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Uscată
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Yemen Asrar Haraz BIO vă va cuceri cu o aromă echilibrată și gust complet, din care se reflectă ciocolata, cacao și fructe tropicale. Un cunoscător de cafea cu experiență va recunoaște papaya și ananasul, și poate distinge și cerealele. Aciditatea este medie și aroma de fructe dulci. Deoarece este Arabica 100%, această cafea oferă o spumă delicată, scăzută, dar compactă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Înainte de toate, trebuie să menționăm faptul că Yemen Asrar Haraz este un microlot din munții Yemenului, Jabal Haraz. Clima și condițiile solului creează gustul acestei cafele prețioase. Regiunea din vestul Yemenului a avut și are o importanță strategică pentru locuitorii din zonă. Munții cu sate fortificate au fost capabili să ofere țăranilor puțină siguranță și spațiu pentru cultivarea de mei, linte și cafea. Arhitectura impresionantă a unor cetăți este uluitoare pentru turiștii din întreaga lume. Yemen, nu este doar o țară cu peisaje naturale frumoase. Este, de asemenea, o regiune plină de neliniște, revolte, revoluții și război tribal. Țara extrem de săracă, afectată de foamete, se confruntă cu o criză politică prelungită. Dar să ne întoarcem la cafea. A fost descoperită pentru prima dată și cultivată cu intenție pe teritoriul actual al Etiopiei, iar orașul port Mocha (Moka) din Yemen a dat numele acestor fructe parfumate. Până în prezent există dispute despre locul de proveniență a cafelei. Unele surse susțin că cafeaua a fost descoperită în Etiopia, dar cafeaua a ajuns la maturitate în Yemen.

A fost chiar acel port din care cafeaua plutea în lume. Yemenul și-a protejat mărfurile prețioase și cerute și le-a luat destul de mult timp comercianților olandezi până au reușit să planteze arborii de cafea în afara Yemenului, adică pe Java. Alăturarea celor două nume Mocha și Java a creat ulterior una dintre cele mai vechi și mai cunoscute amestecuri de cafea - Mocha Java. Așa cum am menționat, cafeaua din Munții Yemenului este cultivată de micii fermieri. Zonele inaccesibile și situațiile sociale fac imposibilă folosirea îngrășămintelor și a produselor de îngrijire industriale. Se pare că în spatele calității BIO a cafelei locale, stă și dragostea și respectul pentru natura pură. Boabele perfect coapte sunt recoltate și prelucrate exclusiv manual. Fermierii spun chiar: "Trebuie să ai grijă de cafeaua la fel cum ai îngrijă de un copil". Fructele coapte se usucă la soare întinse pe terase mari. Odată ce au fost uscate, se îndepărtează învelișul cu ajutorul pietrelor de moară. Așa-numitul proces uscat de procesare a cafelei se reflectă în gustul unic al fiecărei cești. Yemenul exportă anual numai 12 tone de cafea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

11. 5.

Evaluare: excelent
Buna ziua, deci aceasta este cu siguranta cea mai buna cafea pe care am baut-o pana acum. Nu cred că nici prețul nu ne va descuraja să facem o altă achiziție.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL

Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 6. 2020
Pachete mari:
587,6 Lei cu TVA
299,6 Lei cu TVA
165,9 Lei cu TVA
Pachete mici:
80,4 Lei cu TVA
45,0 Lei cu TVA
Măcinare:

COLUMBIA EXCELSO MEDELIN cafea boabe BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA EXCELSO MEDELIN cafea boabe BIO

Când luați în mână o ceașcă de cafea aromată, amintiți-vă de toți aceia datorită cărora o puteți savura. Fermierii și familiile lor, culegătorii, muncitorii, șoferii, comercianții, prăjitorii... Din îndepărtatul sud al Americii, boabele de cafea au călătorit câteva săptămâni. Au crescut pe coastele Anzilor, în regiunea Pedregal, faimosă pentru solurile fertile. Corpul cafelei este plin, gustul echilibrat și aroma delicată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 6. 2020
Pachete mari:
181,9 Lei cu TVA
95,8 Lei cu TVA
54,1 Lei cu TVA
Pachete mici:
27,4 Lei cu TVA
16,4 Lei cu TVA
Măcinare:

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

Familia este fundamentul... unei plantații bune. Când, acum o jumătate de secol, Moise Meza sădea primii arbori de cafea în zona Leon Cortes, ghicea deja că face o alegere bună. Astăzi, fiii săi Javier și Gabriel cultivă la umbra copacilor o cafeaua unică. Microloturile lor sunt așteptate cu nerăbdare de câtre iubitorii de cafea din întreaga lume. Ultima are o aromă delicată, de ciocolată cu lapte, înviorată cu tonuri de cireșe. Fără exagerare, cea mai bună cafea din Costa… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 2. 6. 2020
Pachete mari:
264,2 Lei cu TVA
137,1 Lei cu TVA
76,8 Lei cu TVA
Pachete mici:
38,1 Lei cu TVA
22,1 Lei cu TVA
Măcinare:
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »