075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ARAHIDE - cafea boabe

Cod: 41
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Alunele sunt unul dintre cele mai populare gusturi. Cafeaua cu aroma lor este foarte căutată. Probabil pentru că place tuturor, indiferent de vârstă și ocupație. Când are la bază o arabica de plantație de calitate, oferă, pe lângă prezența gustului plăcut, și multe beneficii pentru sănătate. Îmbunătățește concentrația, reduce stresul și arde grăsimile.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Alune de pădure
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Arabica 100% oferă cafelei de alune o bază excelentă, cu un corp complet și o aciditate moderată. Datorită aromelor adăugate, devine bunătate dulce. Dacă este măcinată și extrasă în mod corespunzător, vă veți bucura de o ceașcă delicioasă, cu o spumă densă și delicată.

Originea cafelei

Cafeaua din Peru este faimoasă în lume. Aceasta se datorează pe de o parte faptului că este cultivată la altitudine mare în munți,unde arborii de cafea beneficiază de o interacțiune unică a condițiilor climatice și de sol, și pe de altă parte de lipsa îngrășămintelor și stropirilor cu produse industriale. Micii agricultori din Anzi nu-și pot permite să le folosească. În plus, în multe cazuri, nu ar avea cum să le transporte la plantațiile greu accesibile. Din acest motiv, Arabica din Puno este considerată a fi de aceeași calitate ca și cafeaua provenită din agricultura organică. Arborii de cafea înalți de până la patru metri produc fructe aproape pe tot parcursul anului. Boabele de cafea se coc timp de 9-14 luni, de aceea se recoltează în mod continuu. Boabele de cafea se procesează printr-o metodă numită spălare.

Prima dată fructele de cafea se toarnă în apă, sunt presate cu dispozitive speciale, care le îndepărtează pulpa și boabele de cafea sunt lăsate în apă până la 36 de ore pentru a fermenta. Apoi, este necesar să scape de umiditate, deci se usucă. Fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Întotdeauna aromatizăm cafeaua chiar înainte de expedierea către clienții noștri. Procesul delicat în care se schimbă compoziția chimică a boabelor de cafea la temperaturi înalte este în competența prăjitorului nostru experimentat. Înainte de prăjirea în sine, pulverizează cafeaua cu ulei cu aromă naturală. Datorită acestuia, aroma și gustul, în acest caz de alune, se încorporează în boabele și rămâne în ele pentru mult timp.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

6. 12.

Evaluare: excelent
Un gust deosebit!!!!e cafeaua pe care oricând o poți bea.Va mulțumesc Manucafe că existați și că îmi dați ocazia să încerc noi categorii de cafea????

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

MALIBU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MALIBU - cafea boabe

Cafeaua boabe Malibu este genială! Noua aromă își va cuceri în curând fanii. Romul de cocos vă va transpune departe de griji și agitație, undeva în însorita Caraibe. Va fi timp de stat întins pe plajă, de surfing, de construit castele de nisip și de savurat băuturi răcoritoare... Cu siguranță vă doriți asta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

NUGAT - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NUGAT - cafea boabe

Se topește în gură, calmează nervii și încălzește inima. Cine? Nuga! O altă cafea aromată îi va încânta pe toți pofticioșii și iubitorii de cafea. Indiferent dacă folosiți la preparare ibricul, french press sau un espressorul pentru aragaz, obțineți o băutură delicioasă de cafea cu gust de miere și alune. Nuga știe ce e bun. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »