

ARAHIDE - cafea boabe
Alunele sunt unul dintre cele mai populare gusturi. Cafeaua cu aroma lor este foarte căutată. Probabil pentru că place tuturor, indiferent de vârstă și ocupație. Când are la bază o arabica de plantație de calitate, oferă, pe lângă prezența gustului plăcut, și multe beneficii pentru sănătate. Îmbunătățește concentrația, reduce stresul și arde grăsimile.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Arabica 100% oferă cafelei de alune o bază excelentă, cu un corp complet și o aciditate moderată. Datorită aromelor adăugate, devine bunătate dulce. Dacă este măcinată și extrasă în mod corespunzător, vă veți bucura de o ceașcă delicioasă, cu o spumă densă și delicată.
Originea cafelei
Cafeaua din Peru este faimoasă în lume. Aceasta se datorează pe de o parte faptului că este cultivată la altitudine mare în munți,unde arborii de cafea beneficiază de o interacțiune unică a condițiilor climatice și de sol, și pe de altă parte de lipsa îngrășămintelor și stropirilor cu produse industriale. Micii agricultori din Anzi nu-și pot permite să le folosească. În plus, în multe cazuri, nu ar avea cum să le transporte la plantațiile greu accesibile. Din acest motiv, Arabica din Puno este considerată a fi de aceeași calitate ca și cafeaua provenită din agricultura organică. Arborii de cafea înalți de până la patru metri produc fructe aproape pe tot parcursul anului. Boabele de cafea se coc timp de 9-14 luni, de aceea se recoltează în mod continuu. Boabele de cafea se procesează printr-o metodă numită spălare.
Prima dată fructele de cafea se toarnă în apă, sunt presate cu dispozitive speciale, care le îndepărtează pulpa și boabele de cafea sunt lăsate în apă până la 36 de ore pentru a fermenta. Apoi, este necesar să scape de umiditate, deci se usucă. Fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Întotdeauna aromatizăm cafeaua chiar înainte de expedierea către clienții noștri. Procesul delicat în care se schimbă compoziția chimică a boabelor de cafea la temperaturi înalte este în competența prăjitorului nostru experimentat. Înainte de prăjirea în sine, pulverizează cafeaua cu ulei cu aromă naturală. Datorită acestuia, aroma și gustul, în acest caz de alune, se încorporează în boabele și rămâne în ele pentru mult timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























6. 12.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CARAMEL- cafea boabe

TOFFEE - cafea boabe
