075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SCORȚIȘOARĂ - cafea boabe

Cod: 373

Numai vești bune: cafeaua cu aromă de scorțișoară îmbunătățește arderea grăsimilor, distruge bacteriile, încălzește și vindecă răcelile. Nu credeți? În cazul acesta trebuie neapărat să încercați cafeaua boabe u scorțișoară din Anzi. Tonurile ușor piperate fac din ea o băutură originală pentru fiecare dimineață, iar dulceața naturală invită la o gustare de după-amiază.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Scorțișoară
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Baza acestei delicatețe de scorțișoară esteArabica 100% din Peru. Mulți bariști o caută pentru un corp complet, aciditate scăzută și echilibru total. Cafeaua este foarte armonioasă, este natural dulce și fructată. De aceea, aroma de scorțișoară se potrivește atât de bine. Spuma este delicată, dar densă și constistentă.

Originea cafelei

Cafeaua cultivată la mare altitudine este în general foarte populară. Aceasta a crescut pe versanții Anzilor din regiunea Puno, la câteva zeci de kilometri de faimosul lac Titicaca. Arborii de cafea au condiții climatice și de sol ideale în zonă, astfel încât mulți fermieri locali se concentrează pe cultivarea lor. Deoarece de plantațiile lor, așezate la mare înălțime, se ocupă numai împreună cu familiile lor, este de neimaginat să se fertilizeze arborii de cafea cu produse industriale. În primul rând, este foarte scump, în al doilea rând pentru a ajunge la arborii de cafea este dificil și pentru culegătorii de boabe. Recolta din Puno este astfel comparată cu cafeaua cultivată în cadrul regimului de agricultură ecologică. Fructele de cafea sunt recoltate treptat după cum se coc.

Acestea trebuie expediate în termen de 24 de ore pentru prelucrare, care se efectuează prin spălare în Anzi. Întreaga recoltă este turnată în apă și este împinsă prin plăci speciale, care îndepărtează pulpa. Boabele de cafea decorticate sunt apoi plasate în vasele de fermentare timp de până la 36 de ore. Aici vor fermenta. Ultimul pas este uscarea - fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Cafeaua verde este în cele din urmă sortată, ambalată și cântărită pentru piața bursieră. Adăugarea aromelor se efectuează de personalul nostru înainte de prăjire. Pe boabele de cafea, se aplică ulei cu aromă naturală. Datorită procesului delicat de prăjire, aroma este încorporată în boabele de cafea și persistă în ele până când sunt măcinate.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CARAMEL- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL- cafea boabe

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

15% JOS
VANILIE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE - cafea boabe

Gustul tradițional și popular de vanilie adaugă cafelei de plantație o catifelare tandră. Condimentele aromatice sunt cunoscute în toate gospodăriile, fac parte dintr-o varietate de feluri de mâncare, băuturi și parfumuri. Nu este prin urmare de mirare, că și cafeaua am aromatizat-o cu vanilie. Specialistul nostru în prăjire, acordă pregătirii cafelei aromate cea mai mare atenție. Iar noi vă putem oferi calitatea cea mai înaltă! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 139,8 Lei /1000 g 14,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe

Două gusturi se potrivesc perfect - migdalele și ciocolata. Bucurați-vă de ele într-o cafea de plantație de lux. Veți savura astfel, nu numai rotunjirea și echilibrul ei delicios, ci și tonuri atractive amărui-dulcege. Facți-vă ziua și mai frumoasă. Cafeaua boabe cultivată cu dragoste și prăjită cu simț, nu ar trebui să o ratați. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »