SCORȚIȘOARĂ - cafea boabe
Numai vești bune: cafeaua cu aromă de scorțișoară îmbunătățește arderea grăsimilor, distruge bacteriile, încălzește și vindecă răcelile. Nu credeți? În cazul acesta trebuie neapărat să încercați cafeaua boabe u scorțișoară din Anzi. Tonurile ușor piperate fac din ea o băutură originală pentru fiecare dimineață, iar dulceața naturală invită la o gustare de după-amiază.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Baza acestei delicatețe de scorțișoară esteArabica 100% din Peru. Mulți bariști o caută pentru un corp complet, aciditate scăzută și echilibru total. Cafeaua este foarte armonioasă, este natural dulce și fructată. De aceea, aroma de scorțișoară se potrivește atât de bine. Spuma este delicată, dar densă și constistentă.
Originea cafelei
Cafeaua cultivată la mare altitudine este în general foarte populară. Aceasta a crescut pe versanții Anzilor din regiunea Puno, la câteva zeci de kilometri de faimosul lac Titicaca. Arborii de cafea au condiții climatice și de sol ideale în zonă, astfel încât mulți fermieri locali se concentrează pe cultivarea lor. Deoarece de plantațiile lor, așezate la mare înălțime, se ocupă numai împreună cu familiile lor, este de neimaginat să se fertilizeze arborii de cafea cu produse industriale. În primul rând, este foarte scump, în al doilea rând pentru a ajunge la arborii de cafea este dificil și pentru culegătorii de boabe. Recolta din Puno este astfel comparată cu cafeaua cultivată în cadrul regimului de agricultură ecologică. Fructele de cafea sunt recoltate treptat după cum se coc.
Acestea trebuie expediate în termen de 24 de ore pentru prelucrare, care se efectuează prin spălare în Anzi. Întreaga recoltă este turnată în apă și este împinsă prin plăci speciale, care îndepărtează pulpa. Boabele de cafea decorticate sunt apoi plasate în vasele de fermentare timp de până la 36 de ore. Aici vor fermenta. Ultimul pas este uscarea - fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Cafeaua verde este în cele din urmă sortată, ambalată și cântărită pentru piața bursieră. Adăugarea aromelor se efectuează de personalul nostru înainte de prăjire. Pe boabele de cafea, se aplică ulei cu aromă naturală. Datorită procesului delicat de prăjire, aroma este încorporată în boabele de cafea și persistă în ele până când sunt măcinate.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.