075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BRAZIL MINAS SWISS WATER DECAF - cafea boabe

Cod: 15

Poate ați gustat deja cafea braziliană. Poate era și din regiunea tradițională Sul de Minas. Ce zici de această dată sa-l beți fara cofeina? Metoda blândă elvețiană a facut sa fie cafeaua fara alcaloid popular, dar i-a lăsat o aromă și un gust natural delicios. Ceasca dvs. Va fi plină de ciocolată și nuci, dulce, echilibrată și aromată. O puteți gusta de câte ori doriți.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
188,5 Lei /1000 g 160,2 Lei /1000 g 16,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Sul de Minas
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200 - 1300m
Gust
Gust:
Ciocolată, Nucă
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Boabele de cafea braziliană Minas Swiss Water Decafe excelează într-o aromă plină de corp, gustul echilibrat și neted, în care apar atât ciocolată cât și nuci. Durata lungă, foarte plăcută de gust, rămâne pentru bucuria de iubitorii de cafea pe etaj superior în gură timp de câteva minute. Crema va incanta, de asemenea, este moale, ușoară și compactă.

Originea cafelei

Sul de Minas se află, deja după nume, în sud. Mai exact - în sudul regiunii braziliene Minas Gerais, caracterizate prin dealuri rulante, condiții climatice blânde și precipitații suficient de multe cât sa beneficiază cafelei. Deși este o zonă a celor mai mari plantații de cafea din Brazilia, mai mult de jumătate din ferme sunt cultivăte de fermieri mici. Timp de generații, acestea au grijă de 10-150 de hectare de câmpulețe și câmpuri, producând foarte des microlote locale.

<Vă prezentăm boabele de cafea din soiul bourbon, unul dintre cele mai importante soiuri culturale și genetic din Coffea arabica din lume. Deși prezintă o producție relativ scăzută și susceptibilitate la boli, pe de altă parte, este cunoscuta pentru aroma și gustul excelent, pe care semințele sale le obțin în principal prin maturizarea în munți înalți. Numele i-a fost dat de misionarii francezi la începutul secolului al XVII-lea și a fost cultivat timp de 200 de ani doar pe insula La Réunion (fostă Bourbon). În Africa și America, au extins aceste plante de cafea doar în călătoriile de misiune ulterioare.

Boabele de calități extraordinare au fost decafeinizate în acest caz.

Chiar și persoanele cu hipertensiune arterială, dificultăți de somn, femei însărcinate sau mame care alăptează se pot bucura de gustul adevăratei cafele braziliene. Cum a fost lipsită cafeaua de cel mai răspândit stimulent din lume? Așa-numita metodă elvețiană.

Dar mai întâi, să descriem recolta și prelucrarea cireșelor de cafea. În perioada iunie-septembrie, vin pe plantațiile lucratorii pentru a culege arbori de cafeaua de mână sau cu machini. Majoritatea fermelor din Brazilia recoltează boabe folosind mașini de tip greblă ale căror „degete” sunt conduse cu motor. Recoltarea este astfel blândă, rapidă și ieftină (situația actuală a pieței forței de muncă din Brazilia nu este favorabilă). În plus, muncitorii răspândesc pânze mari printre copaci, din care pot fi îndepărtate ușor cireșele căzute. Dacă rămân pe pământ printre plantele de cafea, atrag insecte și tot felul de dăunători. Fructele recoltate sunt transportate la fermele de prelucrare, unde sunt cu o metoada umeda dezumflate, fermentate și uscate.

Pentru eliminarea cofeinei a fost utilizat un proces certificat Swiss Water. Boabele de cafea verde sunt cufundate în apă fierbinte, iar cofeina este extrasă din ele cu ajutorul unor filtre de carbon activate. Cafeaua rămâne în apă timp de 10 ore, filtrând și menținând constant temperatura necesară. Prin repetarea procesului, acesta pierde marea majoritate a cofeinei, astfel că cafeaua rezultată conține mai puțin de 0,01 la sută. Avantajul incontestabil al „metodei elvețiene” este că nu folosește substanțe chimice adăugate, iar apa care rămâne la final revine în natură pentru irigarea plantelor de cafea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua sa măcinați asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 °C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

MEXICO CHIAPAS SWISS WATER DECAF BIO - CAFEA BOABE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO CHIAPAS SWISS WATER DECAF BIO - CAFEA BOABE

Tot ce-i lipsește este cofeina. Delicatesa mexicană răspunde celor mai înalte cerințe ale fanilor și experților în cafea. Munții au oferit acestei cafele un gust de fructe suculente, ciocolată neagră și tutun fin, localnicii s-au ocupat de prelucrarea perfectă a fiecărui bob. Acum puteți să vă bucurați de calitatea cafelei Chiapas ori de câte ori vă doriți. Chiar și seara. Acolo unde nu există cofeină, somnul este dulce lung. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
230,4 Lei /1000 g 23,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »