Cafea de cicoare cu reishi și shatavari
Cafeaua de cicoare cu reishi și shatavari este un amestec unic care combină tradițiile europene și cunoștințele asiatice. Băutura obținută din ea are un gust dulce și ușor de nuci. Oferă un început de zi plin de energie, precum și un moment de liniște și de relaxare.
Compoziție
Rădăcină de cicoare, Reishi, ShatavariIFUZIA ȘI GUSTUL
Cafeaua de cicoare cu reishi și shatavari oferă o infuzie de culoare maro închis, cu reflexe subtile de rubin, după ce se toarnă peste apă fierbinte. Aroma este pământoasă, cu o ușoară notă picantă care se îmbină cu gustul ușor amărui al cicorii și cu note puternice de plante. Reishi adaugă profunzime cu o notă de dulceață lemnoasă, în timp ce shatavari aduce un final floral subtil. Această băutură de cafea este delicată, dar complexă, ideală pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă la cafeaua tradițională, cu avantajul că stimulează vitalitatea și liniștește mintea.
ORIGINE
Aveți în fața dumneavoastră un amestec minunat de trei ingrediente rare. Împreună, acestea formează ceea ce se numește înlocuitor de cafea într-o formă solubilă, ceea ce îl face o alternativă excelentă la cafeaua așa cum o cunoaștem în mod curent. Băutura de cafea nu conține cofeină, are un gust mai delicat și o serie întreagă de beneficii. Nu este de mirare că a devenit un produs de bază în multe case. Din ce este făcută această compoziție?
Cicoarea (Cichorium intybus), originară din Europa, se cultivă în prezent în multe țări, inclusiv în Olanda, Belgia, Franța și Germania. Rădăcinile acestei plante au fost folosite ca substitut al cafelei, în special în Germania de Est, în timpul crizei cafelei din anii 1980. Cicoarea este cunoscută pentru susținerea funcției normale a ficatului și a vezicii biliare, a tractului intestinal, a inimii și a vaselor de sânge, precum și pentru sănătatea oaselor și a articulațiilor.
Reishi, o ciupercă tradițională chinezească, este apreciată pentru stimularea imunității și îmbunătățirea sistemului circulator. Este o „ciupercă roșie”, pe care botaniștii o numesc ciuperca lucioasă (Genoderma lucidum). Din ea se produc, de obicei, extracte, dar are efecte excelente și sub formă de pulbere 100 % naturală.
Shatavari (Asparagus racemosus), este o plantă indiană cunoscută în Ayurveda pentru susținerea sistemului reproducător și a sănătății cardiovasculare. Dacă vă întrebați cum arată, adăugăm că este un arbust cățărător care crește pe stâncile din Nepal, India și Sri Lanka.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua de cicoare cu reishi și shatavari se prepară cu apă la 90-100°C, în proporție de 2 g la 100 ml de apă.