CIOCOLATĂ - cafea boabe
Aroma de ciocolată se află printre preferințele de cupărare ale clienților noștri. Și fac o alegere foarte bună. Excelenta arabica din Peru, sărutată de ciocolata dulce va impresiona bărbații și femeile, tinerii și tinereii, fie la lucru, fie în vacanță. Recomandăm pregătirea ei sub formă de cappuccino sau latte. Desăvârşită cu spumă de lapte, va aduce un moment de liniște parfumată.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Pentru că am înfășurat în ciocolată, cafeaua Arabica 100% din plantațiile peruane, corpul este complet, gustul este intens și echilibrat, iar aroma este delicioasă. La specia Typica este caracteristică dulceața cu note de ciocolată. Spuma este deschisă la culoare, densă, dar elastică și foarte delicată.
Originea cafelei
Se cultivă multe specii interesante ale arborilor de cafea din soiul Arabica. Am ales una dintre ele – Typica – pentru prepararea acestei cafele aromatizate. Îi conferă o bază armonioasă și se îmbină perfect cu aroma naturală cu care este aromatizată cafeaua. Prăjitorul nostru folosește doar arome fără purtători sintetici de miros și lucrează extrem de delicat în timpul prăjirii. Cafeaua aromatizată poate fi aromatizată înainte sau după prăjire. Alegem prima opțiune, deoarece numai astfel boabele de cafea păstrează gustul și mirosul natural, îmbogățit cu aromă adăugată. Deși este o metodă mai costisitoare și mai exigentă pentru prăjitor, dar merită. Am adus cafea din Peru, din regiunea Puno. Plantațiile sunt situate lângă cel mai mare lac situat la mare altitudine din lume numit Titicaca. Agricultorii din Anzi se dedică de generații cultivării cafelei, și astfel culturile lor sunt foarte apreciate. Pentru că terenurile se situează în locuri greu accesibile, cafeaua lor este considerată organică. Transportarea îngrășămintelor industriale pe pante abrupte ar fi foarte costisitoare și dificilă. Recoltarea are loc de mai multe ori într-un sezon, după care boabele de cafea sunt prelucrate prin spălare. Ele se toarnă în rezervoare cu apă,se trec prin plăci de zdrobire și astfel se elimină pulpa. Următorul pas este fermentarea boabelor de cafea în vasele de fermentație, apoi vine uscarea cafelei la lumina directă a soarelui. Cafeaua se sortează, ambalează și transportă pe bursă.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.