075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LENTILE DE CIOCOLATĂ ALBĂ 34%

Cod: 1711

Ciocolata albă „dispare” întotdeauna foarte repede. Mai ales atunci când conține vanilie naturală cu lapte integral și mai ales dacă este făcută din cacao de calitate din Ghana. Exact așa sunt aceste lentile de ciocolată. Unele persoane le savurează la plimbare, alții le pun într-un terci, sau fac desert. Alegeți singuri care este modul preferat, ciocolata albă de calitate nu vă va dezamăgi.

Pachete mari:
Pachete mici:
157,3 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ghana
Gust
Gust:
Vanilie, Ciocolată cu lapte

Compoziție

Unt de cacao 34%, Zahăr, Lapte praf integral, Lapte praf degresat, Lecitină de soia, Extract natural de vanilie

Gust

Lentilele de ciocolată albă 34% excelează printr-un gust de lapte minunat și dulce, în care veți identifica clar vanilia parfumată.

Origine

Ghana nu este un nou venit printre producătorii de cacao. Este principala sa materie primă de export din agricultură și este al doilea cel mai mare exportator de cacao din lume, după Coasta de fildeș. Primii arbori de cacao (Theobroma cacao) ar fi fost plantați în 1879 de fermierul Tetteh Quarshie. El a adus semințele din expediția în Guineea Ecuatorială și le-a pus în pământ din zona Mampong de lângă orașul Accra.

Plantațiile din Ghana de astăzi nu sunt de obicei mai mari de trei hectare, iar fermierii s-au luptat (deseori încă se luptă) cu infrastructura neglijată, lipsa forței de muncă și alte dificultăți. Administrația locală caută de mult timp, cu mai mult sau mai puțin succes, să restructureze producția de cacao prin înlocuirea arborilor bătrâni cu alții noi, modernizarea drumurilor, cercetarea efectelor secetei și îngrășămintelor asupra culturilor de cacao.

Însă, trece mult timp până când boabele de cacao devin lentile de ciocolată. Pentru a simplifica întregul proces, vom spune că la început este destul de dificilă recoltarea fructelor de cacao și „extragerea” semințelor din pulpa acestora. Urmează apoi fermentația boabelor de cacao, urmată de uscare.

Recolta astfel pregătită este transportată la o fabrică de procesare, unde boabele sunt prăjite și măcinate. Materia primă este prelucrată în continuare prin tehnologie complexă până când devine cacao pur și unt de cacao. Ambele materii prime sunt amestecate împreună în proporții diferite, de exemplu, se adaugă lapte praf, extract natural de vanilie, zahăr și altele asemenea. Amestecul trebuie apoi temperat, răcit, turnat, reîncălzit... până când atinge parametrii doriți.

Ciocolata de calitate nu este doar gustoasă, dar și bogată în antioxidanți, vitamine și minerale. Însă persoanele cu alergii la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie precauți atunci când o consumă.

Se recomandă păstrarea lentilelor de ciocolată la o temperatură de 12-20 ̊C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Puteți consuma lentilele de ciocolată „doar așa”, au un gust grozav când sunt dizolvate în lapte fierbinte sau în diverse deserturi sau fondue.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2443 kj / 587 kcal
Grăsimi: 40 g
din care saturați: 24 g
Carbohidrați: 48 g
din care zaharuri: 48 g
Proteină: 8,4 g
Sare: 0,31 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie

Trandafiri roșii, vin roșu și ciocolată roșie. Cu siguranță veți fi cuceriți de noutatea, care este la mare căutare. Dropsuri de ciocolată cu aspect atractiv și gust rafinat cuceresc lumea. Așa-numita ciocolată rubin este dulce și fructată în același timp. În spatele culorii ei se află doar boabele roșii de cacao. Specialitatea ecuadoriană dă naștere unui tip de ciocolată cu totul nou. Așadar, gustaţi! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
267,6 Lei /1000 g 26,8 Lei /100 g
Vom livra joi, 2. 5. 2024

LENTILE DE CIOCOLATĂ NUGAT 32%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE DE CIOCOLATĂ NUGAT 32%

Nicio rețetă pentru nugat nu este completă fără ciocolată, nuci și unt. Tocmai aceste ingrediente conțin și lentilele de ciocolată cu Nugat fabricate conform unei rețete tradiționale italiene, care conține în special multe nucile. Varianta de lux a ciocolatei potrivită pentru prepararea băuturilor, dulciurilor sau a deserturilor vă va încânta la prima degustare. Datorită ingredientelor de calitate, pregătirii atente, depozitării corespunzătoare și ambalării reprezintă tot ce… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
192,2 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Vom livra joi, 2. 5. 2024

LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE BIO PERU ORIGIN 41%
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE BIO PERU ORIGIN 41%

Cacao din Peru are o bună reputație. La fel ca și lentilele de ciocolată preparate din aceasta. Se caracterizează prin gustul autentic, delicat și pur al boabelor de cacao procesate în mod tradițional. Lentilele din ciocolata cu lapte BIO Peru origin 41% au fost create prin combinarea de cacao din soiul Trinitario cu cacao din soiul aromat Chuncho, la care s-a adăugat doar zahăr din trestie nerafinat și smântână integrală. Se topesc pe limbă! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
194,5 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Vom livra joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »