075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PRUNE CU SCORȚIȘOARĂ - cafea boabe

Cod: 1510

Prunele suculente și scorțișoara dulce se potrivesc foarte bine. În combinație cu o cafea de calitate, sunt practic ceva irezistibil. Nu numai pentru confortul și revigorarea din timpul iernii, dar și pentru vară sau relaxare după activități sportive. Cafeaua are pur și simplu multe forme. Cea aromatizată devine din ce în ce mai populară.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
116,8 Lei /1000 g 11,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 2. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Prună, scorțișoară
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Baza cafelei Prune cu scorțișoară este Arabica de calitate, așa că vă puteți aștepta la o spumă delicată și o dulceață tipică. Datorită aromei naturale, vă puteți bucura atât de tonurile calde de scorțișoară cât și de linia suculentă de prune.

Proveniența cafelei

Marea majoritate a cafenelelor noastre aromate se bazează pe boabele de cafea din Puno Norte Peru. De ce? Este o cafea de o calitate excepțională crescută la mare altitudine. Plantațiile din care provin sunt situate în sudul muntos al țării. Capitala zonei numită Puno se află pe malul celebrului lac Titicaca. Toate acestea au o influență semnificativă asupra proprietăților cafelei locale. Temperatura, precum și compoziția solului vulcanic și umiditatea contribuie la gustul final al fiecărui bob. Desigur, trebuie să vedem și munca fermierilor și a prăjitorilor. Dar frumos unul după altul. Când fructele roșii ale arborilor de cafea din Puno Norte sunt coapte, ce se întâmplă între iunie și noiembrie, femeile locale pornesc la cules pe plantații. Aleg cu grijă boabele corespunzătoare, le culeg în coșuri mari și le duc la ferme pentru prelucrare. În Peru, cafeaua se prelucrează de obicei prin așa-numita spălare, adică fructele se toarnă în butoaie de apă și se sortează.

Apoi, folosind utilaje mai mult sau mai puțin sofisticate, acestea sunt împinse prin plăcile de zdrobire, care le îndepărtează coaja superioară și parțial pulpa dulce. Apoi muncitorii le pun înapoi în butoaiele cu apă și le lasă să fermenteze câteva zile. În timpul procesului natural de fermentare, pulpa se dizolvă complet, iar semințele se eliberează. Acestea sunt apoi uscate, fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Dar mai au un drum lung de parcurs. După uscare, cafeaua se lasă la maturat în saci de iută timp de câteva săptămâni, la întuneric și răcoare. Apoi poate să pornească în sfârșit la bursă și în lume. În cazul nostru, la prăjitor, care îi acordă atenția cuvenită. În câteva zeci de minute, va regla temperatura necesară pentru a prăji cafeaua cu aroma ideală și cu cel mai minunat miros. În cazul cafelei Prune cu scorțișoară, aceasta este stropită cu un ulei cu aromă naturală înainte de prăjire.

Datorită acestui fapt, cafeaua capătă o dimensiune de gust complet nouă și, în același timp, nu pierde niciun profil de gust original. Aroma naturală conține exclusiv substanțe aromatice obținute din materiale de origine vegetală, de aceea este complet inofensivă pentru sănătate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
116,8 Lei /1000 g 11,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 2. 2021

Cafea boabe CIOCOLATĂ - PORTOCALE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe CIOCOLATĂ - PORTOCALE

100% Arabica oferă aceastei cafele un corp plin și o delicată aromă delicios ciocolatie. Câteva picături de aromă naturală adaugă prospețimea portocalelor dulci și suculente. O combinație care nu se va demoda niciodată, nu trebuie să lipsească nici din colecția dumneavoastră de cafea. Este ideală pentru vizitele plăcute, dar și pentru o după-amiază relaxantă în doi. Cafeaua cu ciocolată și portocale o veți aprecia în prepararea băuturilor cu gheață, dar și în varianta… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
116,8 Lei /1000 g 11,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 2. 2021

Cafea boabe ZMEURĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe ZMEURĂ

La ce vă gândiți când spuneți cuvântul vară? Noi ne gândim la mirosul de zmeură, la o pantă acoperită cu arbuști de zmeură, deasupra căreia soarele tocmai apune și în zare se se aude un cuc. Acum puteți evoca o imagine romantică similară savurând această cafea. Pregătiți un ibric de cafea din boabele de cafea cu zmeură și invitați pe cei dragi la masă. O puteți face în fiecare anotimp. Momentele de întâlnire sunt atât de prețioase. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
116,8 Lei /1000 g 11,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 2. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »