ROBUSTA BRAZILIA CONILLION - cafea boabe
Pregătiți-vă cafeaua și bucurați-vă de arome și gusturi. Ele poartă o urmă unică a plantației din care provin și a metodei de procesare. Se reflectă în ele proprietățile soiului însuși. Ca și experții în vinuri, experții în cafea recunosc Robusta de Arabica, Brazilia de Etiopia. Lăsați-vă simțurile să caute nuanțele delicate ale cafelei procesate prin metoda uscată și uscate sub soarele brazilian. Veți descoperi cu siguranță un gust plin, bogat, cu tonuri de ciocolată.
Compoziție
Robusta 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua boabe Robusta Brazilian Conillion excelează prin gustul complet, aciditate medie și note de ciocolată fină. Fructul frumos simetric este potrivit atât pentru prepararea unei cafele cu adevărat tari dar și pentru experimentarea amestecurilor cu tipurile selecționate de Arabica. Încercați să amestecați 50% din acestă Robusta cu 50% de Arabica braziliană. Un astfel de amestec va oferi un espresso minunat cu o spumă bogată și delicată, aromă de ciocolată, nuci și fructe.
Originea cafelei
Brazilia și cafeaua se potrivesc ca și Franța cu șampania. Cel mai mare și mai populat stat din America deSudproduce o treime din totalul cafelei produse la nivel mondialși merită să adăugăm faptul că cafeaua braziliană este un concept care a intrat în istorie. În afară de aceasta – cafeaua aparține acestei țări cu un climat tropical umed încă din mijlocul secolului al XVIII-lea. Plantațiile de cafea acoperă aproximativ 27.000 de kilometri pătrați și produc anual aproximativ 3 milioane de tone de boabe de cafea Arabica și Robusta (aceasta din urmă se numește Conillon în Brazilia). Primul arbust de cafea (Coffea) a fost plantat în Brazilia de Francisco de Melo Palheta. S-a întâmplat în 1727 în regiunea Pará.
De atunci, arborii de cafea s-au extins în Minas Gerias, Sao Paulo, Paraná, Espírito Santo, Bahia sau Rondonia. Cafeaua în Brazilia se recoltează între lunile mai și septembrie. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea cafelei în Brazilia se efectuează în principal de către fermierii mici în ferme situate la altitudini cuprinse între 400 și 1600 de metri. Statisticile indică faptul că există aproximativ 220.000 de ferme. În mod obișnuit, fructele de cafea nu sunt prelucrate prin spălare, ci printr-un proces clasic uscat. După ce se îndepărtează învelișul boabelor roșii de cafea, acestea se întind la soare, unde se usucă timp de 8-10 zile. Ulterior, cafeaua este curățată, sortată și împachetată în saci de 60 kg. Producția de cafea braziliană este dominată de soiul Arabica (85%), Robusta locală este cultivată în principal în regiunea Espírito Santo, în nord-vest.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.