075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec espresso pentru Crăciun - cutie cadou 300g

Cod: 1878

Punem toate notele iernii într-un singur acord de colindă. Amestecul de espresso ediție limitată reunește patru cafele Arabica prăjite individual din plantații îndepărtate, lăsându-le să danseze cu ușurință și, în același timp, cu precizie perfectă. Ele aduc o experiență pătrunsă de căldură și frig, energie și liniște. Iarna este magică și mai ales perioada sărbătorilor. Din acest amestec nu lipsește ciocolata, scorțișoara și vanilia, de asemenea se regăsesc cu generozitate afine, coacăze și portocale. Ajunge să o gustați și vă va cuceri cu prima ceașcă, care va transforma fiecare moment într-unul festiv.

77,6 Lei cu TVA
71,2 Lei fără TVA
Vom livra marți, 5. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Gust

Amestecul pentru espresso cafea boabe de selecție pentru Iarnă se caracterizează prin unicitatea a patru soiuri single origin. Prin prăjirea fiecărui soi separat, astfel încât amestecul să ofere unicitatea sa, am realizat o potrivire extraordinară a gusturilor acestor cafele. Puteți recunoaște abordarea specifică a prăjirii atât după culoarea amestecului - sunt boabe mai deschise și mai închise la culoare - cât și mai ales după gustul său inconfundabil. Pe o bază solidă de ciocolată neagră, vanilie și scorțișoară (evocând o atmosferă de iarnă) se dezvoltă subtil aromele proaspete de afine, coacăze negre și portocale. Lasă un gust multistratificat plăcut și echilibrat.

Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate tipurile de preparare a cafelei espresso, dar puteți obține rezultate interesante și folosind chemex sau filtru.

Origine

Dacă ar fi să scriem o carte, ar fi o tetralogie. În cazul amestecului pentru Espresso cafea boabe pentru Iarnă va avea patru capitole. În fiecare, vă vom prezenta o cafea Arabica originală. Să începem prin a spune că am prăjit soiurile individuale separat și cu un grad diferit. Le-am prăjit de mai multe ori și repetat. Le-am gustat, le-am pus deoparte și le-am testat din nou. Până când toate cafelele Arabica de selecție au creat o singur acord gustativ minunat. Amestecul de espresso preparat în acest fel diferă de așa-numitul espresso italian (ale cărui boabe de cafea sunt toate foarte închise la culoare - soiurile individuale de cafea au fost prăjite în același timp și la aceeași temperatură) prin prezența de boabe de cafea colorate diferit.

Am ales cu mare atenție cele patru cafele single origin. Pentru ca acestea să reflecte caracteristicile zilelor de iarnă, astfel încât să puteți recunoaște mirosul unei dimineți geroase și unei după-amieze călduroase sub pătură. Bucurați-vă de o ediție limitată inspirată din anotimpul, în care natura doarme, dar mai rămân atât de multe de lucruri de descoperit.

Prima dată vă prezentăm cafeaua arabica dominicană AA Juncalito din munții înalți ai Republicii Dominicane. Această țară este renumită pentru că produce o cafea foarte deosebită. Dar în cantități mici. Fermierii locali ajung pe terenurile greu accesibile doar de câteva ori pe an, atunci când trebuie să verifice, să planteze sau să recolteze boabele de cafea. Ei nu utilizează îngrășămintele chimice sau soluții de stropit. Nu ar putea să le transporte atât de sus. Cafeaua dominicană ajunge așadar la calitatea cafelei din agricultura ecologică, deși nu are nicio confirmare până acum. Cu toate acestea, pe noi ne interesează mai mult gustul lui decât ștampila. Această cafea este plăcut dulce, în ciuda faptului că portocalele și grapefruit-ul joacă un rol major în gustul ei. Gustul este ușor accentuat de un gust final de ciocolată, astfel încât rezultatul răsună armonios și complex.

A doua cafea din amestec este Java Jampit A/WP-1X Estates, adică cafeaua Arabica, care a sosit din estul exotic al insulei Java. Solul vulcanic și soarele ecuatorial i-au conferit un gust bogat, prelucrarea conștiincioasă i-a oferit cea mai bună calitate. Și acest soi este cultivat pe dealuri, fermierii culeg doar fructele coapte și, deoarece Java nu este încă complet electrificată, mare parte din producția locală se bazează pe meșteșugurile tradiționale. Dar rezultatele sunt excelente! Este o cafea dulce, cu gust de ciocolată și catifelare de vanilie. Aroma este ușor condimentată.

Vă întrebați de unde a venit gustul de scorțișoară în amestecul de espresso? Este adus de cafeaua India Monsoon Malabar AA Grade, a treia cafea Arabica, cu gust pământos și de scorțișoară. Este exact ceea ce crește pe dealurile de pe coasta Indiei, unde fermierii plantează și cardamom, cuișoare și scorțișoară. În plus, este prelucrată prin musonare specială, care subliniază profilul gustativ inconfundabil al boabelor de cafea.
Și la final vă prezentăm cafeaua Congo Kivu. Nu este ultima pe listă pentru că ea contează mai puțin. Dimpotrivă – această cafea Arabica încununează de minune întregul amestec de espresso. Îi conferă un gust condimentat și note de fructe de pădure și portocale. Retro gustul său dulce de fructe este de neuitat. Este un sortiment dintr-o mică fermă de familie, care se situează în zonele de est ale Republicii Democratice Congo. Plantațiile sunt situate într-o zonă muntoasă, astfel încât cafeaua primește atât soare, cât și vânt în timpul creșterii. Nopțile reci și umede alternează cu zilele fierbinți. Cafeaua locală capătă astfel un echilibru gustativ excepțional.

Conține

Dominicana AA Juncalito
Java Jampit A /WP-1X Estates
Monsoon Malabar Grad AA
Congo Kivu

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată la o granulație, care este potrivită pentru prepararea cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă.
  3. Peste cafea turnați apă fiartă de aproximativ 95°C.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Set cadou degustare CAFEA AROMATIZATĂ I.
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Set cadou degustare CAFEA AROMATIZATĂ I.

Un cadou aromat, gustos, distractiv și frumos? Setul de degustare de boabe cafea aromatizate va încânta, pe cei cărora le place să descopere lumea cafelei și nu se tem să experimenteze putin. În această colecție vor găsi cinci pachete de cafea Arabica aromatizată. Am folosit exclusiv arome naturale și am implicat cele mai sensibile papile gustative pentru a oferi celor dragi note echilibrate, dar atractive de cafea aromatizată. Cu siguranță vă vor invita cu plăcere să… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
67,2 Lei cu TVA
Vom livra marți, 5. 12. 2023

Set cadou degustare Cafele din diferite colturi ale lumii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Set cadou degustare Cafele din diferite colturi ale lumii

Pentru cei care iubesc cafeaua, un cadou mai bun nu veți găsi. Un set de cinci cafele Arabica din plantații de renume mondial vor deschide noi orizonturi gustative. Am pus pachetele într-o cutie cadou frumoasă. Tot ce trebuie să faceți este să o legați cu o panglică și să mergeți cu un zâmbet la petrecere. Iubitorul de cafea se va bucura de aroma bogată și gustul minunat al cafelelor din întreaga lume. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
67,2 Lei cu TVA
Vom livra marți, 5. 12. 2023

Set cadou Ciocolatá amáruie
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Set cadou Ciocolatá amáruie

Aceste ciocolate sunt cu adevărat hot! Vă lăsăm să alegeți cui le veți oferi. În orice caz, ar trebui să fie un iubitor al băuturilor condimentate și un fan al ciocolatei și al degustării. O colecție de cinci feluri de ciocolată, pe care trebuie doar să le amestecați în lapte sau apă caldă, va pune sângele în mișcare, va revigora și împrospăta în mod plăcut. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
67,2 Lei cu TVA
Vom livra marți, 5. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »