BRAZILIA SANTOS NY2 17/18 FINE CUP ALFENANS DULCE
Oamenii care beau cafea au de obicei o fantezie splendidă. Imaginați-vă deci, un peisaj tropical fascinant,plin de animale sălbatice și specii rare de plante. Inspirați și simțiți umiditate, ridicați ochii și vedeți verdeața nesfârșită încadrată de un cer albastru, ascultați o clipă și vă înconjoară foșnetul ierbii și cântul păsărilor. Bine ați venit în Cerrad, Brazilia, o regiune declarată patrimoniu național.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Veți îndrăgi gustul foarte bine echilibrat al acestei cafele după prima gustare. Pentru că are o aciditate delicată, este populară printre toți Manuacii. Vă va surprinde corpul complet și intens, cu urme florale și accente de nuci, precum și o aromă dulce de caramel. Este 100% Arabica, dar spuma este compactă și ușoară. Cafeaua din Cerada este excelentă pentru pregătirea unui espresso italian.
Originea cafelei
Dacă ați citit scurta introducere, vă este clar. Cafeaua Brazilia Santos NY 17/18cup Alfenans Dulcecrește într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă. Regiunea Cerrado este situată chiar în centrul Braziliei. Potrivit studiilor multor cercetători este una dintre cele mai bogate zone tropicale. Fondul mondial pentru protecția naturii a descris-o ca fiind cea mai diversă savană din lume. Dar lăsăm animalele și plantele la o parte și privim agricultura locală. Până în anul1960, terenul din Cerrada a fost considerat prea acid și slab în nutrienți pentru a furniza randament. Cu toate acestea, știința a învins - americanul Norman Borlaug, numit tatăl Revoluției Verzi, a recomandat pentru reducerea acidității utilizarea calcarului. Rezultatele au apărut. Brazilia este al doilea mare exportator de soia din lume și cel mai mare exportator de carne de vită. În plus, Cerrado produce porumb, cereale, orez și bineînțeles cafea. Arborii de cafea cresc în Cerrado mult mai jos decât în America Centrală. Solurile vulcanice ale savanei din Cerrado oferă un gust moale și dulceață fructelor de cafea.
Plantele sunt cultivate în plin soare și se recoltează de mai multe ori pe an. Fructele asemănătoare cireșelor se prelucrează prin așa-numita metodă uscată(natural, dry-processed). Este cel mai simplu, mai puțin exigent și este metoda cea mai veche. După colectare (o combinație de culegere manuală și mecanică) fructele roșii se întind pe terase de beton, se repartizează uniform și se lasă timp de o lună ca soarele și aerul cald să le usuce. Fermierii le amestecă în mod regulat, acoperind terasele peste noapte, astfel încât cafeaua să nu se înmoaie și să înceapă fermentarea. Când procesul de uscare se încheie, este necesar să se îndepărteze cojile de pe fructe și învelișul de pergament. Acest lucru se face în mașinile de decorticare. În cele din urmă cafeaua este sortată, timp de o lună sau două se odihnește și apoi se împachetează și se exportă în lume. Datorită procesului uscat de producție, această cafea are un corp puternic și expresiv cu gust de alune. În timpul uscării au pătruns în boabe substanțe din înveliș.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.