075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BURUNDI KINYOVU PROFILE - cafea boabe

Cod: 129
Evaluare: excelent, 5 recenzii

Doriți puțin exotism? Din inima Africii am adus citricele și scorțișoara învelite în straie de cafea. Pentru tropicala Burundi de pe malul de nord-est al lacului Tanganyika, cafeaua este elementul principal de export. Acesta este motivul pentru care fermierii locali acordă o atenție deosebită calității sale, după cum demonstrează și acestă arabica 100%.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
192,0 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Burundi
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Kirimino
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1800m
Gust
Gust:
Citrice, Scorțișoară
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Despre cafeaua din Burundi circulă informații că ar avea un mare potențial. Datorită tonurilor sălbatice, dar delicate, cafeaua se numără printre cele cu personalitate. După degustare, putem distinge în mod clar notele captivante de citrice completate la urmă cu scorțișoară. Această cafea este minunată pentru pregătirea unui espresso. Spuma sa este compactă, perfect pufoasă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Burundi este un stat cu 17 provincii care se află între Rwanda, Congo și Tanzania. Clima sa este influențată de apropierea ecuatorului și altitudinea de 800-2000 de metri. Datorită acestui fapt, zona are condiții favorabile pentru agricultură, cu care se ocupă marea majoritate a populației pentru asigurarea mijloacelor de trai. Cel mai important produs de export al țării este cafeaua care crește rapid pe piețele mondiale. În Burundi se cultivă preponderent soiul Bourboun de înaltă calitate.

Arborii de cafea (Coffea arabica) au fost aduși în țară de belgieni, care au condus până în 1962 Burundi. Fabricile de prelucrare private din această țară din Africa centrală s-au profilat doar după Războiul Civil din 2006. Fermierii mici, de obicei, se ocupă de circa 300-400 de arbori de cafea, recoltează treptat pe toată perioada vegetației (iunie-septembrie), și majoritatea nu utilizează pentru aceasta nici un echipament.

Fructele de cafea asemănătoare cireșelor sunt prelucrate prin așa-numitul proces de spălare sau umed. Pulpa roșie este îndepărtată de fermieri în apă cu plăci speciale de zdrobire. Fermentarea are loc în apă peste noapte, după care boabele de cafea sunt uscate. Localnicii folosesc pentru aceasta "paturi africane" - paturi respirabile ridicate unde cafeaua este așezată într-un strat maxim de 5 cm. Importantă este întoarcerea permanentă, altfel cafeaua va mucegăi. Prăjim cafeaua doar în momentul în care o comandați. De aceea este proaspătă și aromatică.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

10. 8.

Evaluare: excelent
Cafea de înaltă calitate la un preț bun, faceți un efort maxim pentru a satisface clienții. Nu numai că am auzit o mulțime de lucruri frumoase, dar după câteva achiziții am devenit convinsa. Vă recomand!

10. 8.

Evaluare: excelent
Bună, nu pot decât sa recomand aceasta cafeaua Burundi, este perfectă la gust.

10. 8.

Evaluare: excelent
Bună ziua, am fost curios de niște cafea atipică, am ales acest Barundi din sortimentul dvs. Are un gust foarte atipic, dar foarte bun. Livrarea a mers lin și repede. Mersi mult!

13. 7.

Evaluare: excelent
Buna, pot recomanda aceasta cafea Burundi, are un gust perfect.

13. 7.

Evaluare: excelent
O cafea de un nivel înalt, va încânta simțurile și va încuraja.Vă recomand să o gustați. Este excelenta!

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe

Oamenii se împart în cei care iubesc cafeaua și cei care urmează să-i descopere gustul. Încercați să pregătiți specialitatea Yirg Cheff într-un cadru mai extins. Aroma ei florală va atrage cu siguranță cea mai mare parte a celor prezenți. Una dintre cele mai nobile cafele etiopiene este fierbinte ca soarele indigen și variată ca peisajul est-african. Veți găsi în ea bucurie, energie și natură. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
193,9 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »