075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)

Cod: 1069

Deși Peru nu se numără printre cei mai mari producători de cacao din lume, cu siguranță nu stă deoparte. Cele 71 de mii de tone, pe care le asigură pe bursa mondială, merită remarcate. Ca una dintre puținele țări, aceasta produce o cacao fină și aromată. Cacaotierele cresc aproape peste tot, inclusiv pe coastă și în regiunea pădurii tropicale amazoniene.

Pachete mari:
Pachete mici:
156,7 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Regiune
Regiune:
Pachiza
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
328m
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

Compoziție

100% Cacao

Gust

Pudra de cacao Peru are un gust foarte delicat și delicios. Are o culoare închisă și un procent de 10-12% de unt de cacao.

Proveniența

După cum am menționat deja, arborii de cacao originali (Theobroma cacao) cresc în Peru în multe locuri. Cele mai productive sunt regiunile Tumbes, Piura, San Martin, Amazonas, Ucayali, Cajamarca, Huánuco, Junin și Cusco. Plantațiile mici sunt îngrijite de întreaga familie, veniturile provenite din vânzarea boabelor de cacao sunt, de obicei, singurul venit pe care îl au. De aceea se asociază în cooperative. Fermierilor li se garantează prețuri de achiziție corespunzătoare, iar o parte din profiturile lor sunt investite în programe sociale, educație locală sau asistență medicală. Arbore de cacao este un copac tropical mereu verde. În condiții naturale, crește de la 6 până la 10 metri în înălțime, dar pe plantații se menține la o înălțime de 3-8 metri.

Florile cresc direct pe truchi, într-un an poate avea câteva mii. Deoarece se poate poleniza doar prin musculițe speciale, se transformă în fruct doar aproximativ 1 floare din 100. Când se întâmplă acest lucru, vor apărea după 6 luni pe trunchi păstăi lungi de 30 de centimetrii de culoare galbenă, roșie sau violet. În interior sunt între 20-60 de semințe, adică boabe de cacao. Fructele sunt recoltate de fermieri fie cu o macetă, fie cu un cuțit special pe un bâț lung. Este extrem de important să nu se deterioreze locul în care a fost lipit de trunchi. Acolo va crește o altă floare. Recoltarea și scoaterea boabelor din fructe se face manual. Boabele de cacao se pun în recipiente de fermentare. O fermentație naturală de câteva zile are ca rezultat descompunerea resturilor de pulpă, în timp ce boabele sunt eliberate de gustul amar și de taninuri. Fermentația durează de obicei 1-6 zile.

În cele din urmă, recolta trebuie să fie uscată la soare sau în uscătoare speciale. Conținutul de apă din boabele de cacao se reduce de la 55 la 6 procente. După transportarea boabelor de cacao fermentate în fabrici trebuie să fie curățate pentru a elimina pietrele, bucățile de lemn sau fibrele de la sacii de iută. Apoi boabele sunt zdrobite și prăjite. După ce trec prin moară se obține masa de cacao, care este presată la o temperatură de 80-90 de grade. Se separă astfel untul de cacao. Restul este în continuare zdrobit și amestecat până când se obține pudra de cacao. Nutriționiștii vorbesc despre cacao ca despre un super aliment. Nici nu este de mirare, conține cei mai mulți antioxidanți dintre toate alimentele. Este, de asemenea, bogat în vitaminele A și E, fier, calciu, magneziu și zinc.

Contribuie la bunăstarea psihică și fizică, regenerează și chiar este clasificat ca și antidepresiv natural. Pudra de cacao Peru este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Consumul acestui produs poate provoca reacții la persoanele care suferă de alergii la cacao. Produsul poate conține urme de nuci. A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1428kJ / 343 kcal
Grăsimi: 11 g
din care saturați: 0,5 g
Carbohidrați: 23 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 22,5 g
Sare: 0.05 g
Fibre: 31 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024

CACAO PUDRĂ - SANTO DOMINGO (10/12)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PUDRĂ - SANTO DOMINGO (10/12)

Conținut redus de grăsimi, conținut ridicat de trăiri. Amestecați două lingurițe în laptele cald de vacă, soia, migdale, orez sau nucă de cocos. De fiecare dată, vă va încânta cu mirosul exotic și gustul pur și simplu divin. Cacao pudră Santo Domingo nu ar trebui să lipsească de la dumneavoastră. Micul dejun fără cacao este ca un zâmbet fără bucurie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »