Cafea boabe FRIȘCĂ
Oricine tânjește după o îmbrățișare blândă, o mângâiere catifelată și o experiență gastronomică de lux, își adaugă în ceașca de cafea sud-americană de calitate, un pic de frișcă. Oricine caută ceva cu adevărat special, își cumpără direct o cafea cu aromă de frișcă. Delicata arabica 100% din atelierul maestrului nostru cafegiu, face parte din Top 10, Cumpărați-vă direct un pachet mare!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Cafeaua boabe cu Frișcă este deosebit de delicioasă și delicată. Deoarece este vorba despre Arabica peruviană aromatizată, recunoaștem în ea dulceața tipică, plinătatea delicată și armonia cremoasă. Tonurile preferate ale cafelei de plantație sud americane sunt completate perfect de aroma de frișcă. Crema este delicată, dar densă, compactă și elastică.
Originea cafelei
Lanțul muntos care se întinde peste toată America de Sud nu este numai domeniul zăpezii și gheții. La poalele lui fermierii mici cultivă, pe lângă fasole și cartofi, și cafea. Parcelele mici din Anzii înalți sunt greu accesibile, de aceea orice fel de îngrășăminte sau tratamente chimice pot fi numai cu greu transportate acolo. În plus, agricultorii sunt cu adevărat săraci, preparatele industriale sunt peste posibilitățile lor financiare. Din acest motiv, cafeaua de înălțime din Peru este considerată ca fiind organică, deși agricultorii nu obțin niciun certificat. Arborii de cafea din soiul Typica nu excelează în rentabilitate, dar fructele lor se bucură de popularitate extremă. Cafeaua boabe din regiunea Puno se numără printre cele mai de calitate cafele din lume. Recoltarea are loc practic pe tot parcursul anului, în funcție de cum se coc boabele de cafea. În 24 de ore de la culegere, trebuie procesate. Pentru cafeaua peruviană este caracteristică așa numita spălare. Pe un kilogram de cafea se consumă 130-150 litri de apă. Boabele de cafea se toarnă în ea și se presează cu plăci speciale, care le separă de pulpă. Boabele sunt apoi fermentate în apă timp de aproximativ 36 de ore. Uscarea are loc la soare sau în uscătorii. La aromatizarea cafelei se trece chiar înainte de prăjire. Boabele verzi sunt stropite cu ulei la purtător, după care sunt prăjite cu simț. În felul acesta, aroma pătrunde în întreg boabul de cafea și rămâne pentru mult timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.