

CARAMEL- cafea boabe
Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului.
Compoziție
Arabica 100%, AromaSpuma și gustul cafelei
Cunoaștem cu toții caramelul. Gustul și mirosul de zahăr prăjit au fost atractive de sute de ani. Cu o cafea de plantație de înaltă calitate face un excelent duo de gust. Găsim în gust nu numai corpul complet și dulceața naturală a cafelei Arabica din Peru, ci și urme tipice de caramel cu o amăreală moderată.
Originea cafelei
Cafeaua pe care o folosim pentru a produce această delicatesă aromatizată, o aducem din America de Sud, din Peru. Specia Typica al cafelei locale Arabica, se mândrește cu un corp complet și o aciditate scăzută ceea ce se potrivește pentru aromatizare. Cumpărăm boabe de cafea de la fermierii mici care la poalele Anzilor înalți îngrijesc plantațiile împreună cu familiile lor. Deoarece câmpurile lor sunt greu accesibile, nu utilizează îngrășăminte industriale sau substanțe chimice pentru stropire. Din acest motiv, cafeaua cultivată la mare altitudine în Peru este clasificată alături de cafeaua cultivată organic. Fructele de cafea sunt recoltate de mai multe ori pe an și prelucrate prin așa-numita spălare sau metodă umedă. Aceasta este un proces tehnologic și financiar mai solicitant pentru producția de cafea, dar are ca rezultat boabe de cafea de înaltă calitate, cu o aromă plăcută de fructe și flori. Boabele de cafea care seamănă cu cireșe se toarnă în apă, trec prin plăci speciale (care le îndepărtează pulpa) și fermentează în apă. După ce se îndepărtează de pe boabele de cafea și resturile de înveliș, ele sunt uscate fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Aromatizăm cafeaua întotdeauna înainte de prăjire. Și acesta se întâmplă doar în momentul în care cafeaua este comandată de client. Aceasta este singura modalitate de a garanta cea mai bună prospețime a cafelei. Prăjitorul pulverizează mai întâi cafeaua cu ulei cu aromă naturală și o prăjește delicat. Arta lui necesită practică și experiență îndelungată. Prăjirea este absolut esențială pentru cafea, pentru că influențează gustul final și aroma produsului.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























27. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

VANILIE - cafea boabe
