075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CARAMEL- cafea boabe

Cod: 26
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Caramel
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală, Caramel

Spuma și gustul cafelei

Cunoaștem cu toții caramelul. Gustul și mirosul de zahăr prăjit au fost atractive de sute de ani. Cu o cafea de plantație de înaltă calitate face un excelent duo de gust. Găsim în gust nu numai corpul complet și dulceața naturală a cafelei Arabica din Peru, ci și urme tipice de caramel cu o amăreală moderată.

Originea cafelei

Cafeaua pe care o folosim pentru a produce această delicatesă aromatizată, o aducem din America de Sud, din Peru. Specia Typica al cafelei locale Arabica, se mândrește cu un corp complet și o aciditate scăzută ceea ce se potrivește pentru aromatizare. Cumpărăm boabe de cafea de la fermierii mici care la poalele Anzilor înalți îngrijesc plantațiile împreună cu familiile lor. Deoarece câmpurile lor sunt greu accesibile, nu utilizează îngrășăminte industriale sau substanțe chimice pentru stropire. Din acest motiv, cafeaua cultivată la mare altitudine în Peru este clasificată alături de cafeaua cultivată organic. Fructele de cafea sunt recoltate de mai multe ori pe an și prelucrate prin așa-numita spălare sau metodă umedă. Aceasta este un proces tehnologic și financiar mai solicitant pentru producția de cafea, dar are ca rezultat boabe de cafea de înaltă calitate, cu o aromă plăcută de fructe și flori. Boabele de cafea care seamănă cu cireșe se toarnă în apă, trec prin plăci speciale (care le îndepărtează pulpa) și fermentează în apă. După ce se îndepărtează de pe boabele de cafea și resturile de înveliș, ele sunt uscate fie în uscătoare, fie la lumina directă a soarelui. Aromatizăm cafeaua întotdeauna înainte de prăjire. Și acesta se întâmplă doar în momentul în care cafeaua este comandată de client. Aceasta este singura modalitate de a garanta cea mai bună prospețime a cafelei. Prăjitorul pulverizează mai întâi cafeaua cu ulei cu aromă naturală și o prăjește delicat. Arta lui necesită practică și experiență îndelungată. Prăjirea este absolut esențială pentru cafea, pentru că influențează gustul final și aroma produsului.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

27. 1.

Evaluare: excelent
Cafeaua cu caramel este o delicatesă completă, mă bucur că am ales-o. Oferta dvs. este atât de tentantă, încât cu siguranță nu voi rămâne doar cu această cafea, salivez deja pe multe altele :) Cu nerăbdare abia aștept. La revedere.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

IRISH CREAM - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea boabe

Încă nu ați ales? Atunci, amintiți-vă cât de delicios este irish cream. Caramel, smântână, vanilie, migdale, whisky și, bineînțeles, cafea... Și s-a hotărât! O arabica 100% cu aroma celebrului lichior merită cu siguranță încercată. Suntem siguri că nu vă veți opri la o singură comandă. Deoarece irish cream este de lux. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »