075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea boabe ZMEURĂ

Cod: 1560

La ce vă gândiți când spuneți cuvântul vară? Noi ne gândim la mirosul de zmeură, la o pantă acoperită cu arbuști de zmeură, deasupra căreia soarele tocmai apune și în zare se se aude un cuc. Acum puteți evoca o imagine romantică similară savurând această cafea. Pregătiți un ibric de cafea din boabele de cafea cu zmeură și invitați pe cei dragi la masă. O puteți face în fiecare anotimp. Momentele de întâlnire sunt atât de prețioase.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Honduras
Soi
Soi:
Catuai
Regiune
Regiune:
Marcala
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500
Gust
Gust:
Zmeură
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua boabe Zmeură are la bază boabele de cafea din regiunea Marcala din Honduras, care excelează prin aciditate medie și gust ușor de caramel. În combinație cu aroma naturală de zmeură, cafeaua este ușoară, proaspătă și elegantă. Deoarece este o cafea Arabica100%, vă va încânta cu o cremă delicată.

Originea cafelei

Cafeaua din Honduras devine tot mai cunoscută. În 2011, Buena Vida Coffee a numit-o cea mai bună cafea din America Centrală și a doua cea mai bună cafea procesată prin spălare din lume. Un an mai târziu, a invitat țara printre producătorii de cafea de elită din Special Coffees Association of America. Atunci nu ne surprinde faptul că există o mare cerere pentru boabele de cafea din Honduras. Și că prăjitorul nostru a ales aceste boabe să pregătească o cafea aromatizată, cu gust de zmeură pentru cunoscători.

Arborii de cafea în Honduras cresc la o altitudine de aproximativ 1 500 de metri. De obicei, sunt cultivați de micii fermieri pe suprafețe, care nu depășesc 2 hectare. Cireșele de cafea sunt prelucrate cel mai adesea prin metoda umedă, ceea ce înseamnă că, după ce au fost culese, se transportă la morile de apă, care îndepărtează coaja și pulpa. Boabele curățate fermentează apoi în vase de fermentare timp de câteva ore până la zile. Datorită acestei metode, în boabe se accentuează aromele ușoare, fructate.

Boabele verzi pregătite în acest fel ajung apoi la prăjitorul nostru. Depinde doar de priceperea, grija și experiența lui ce fel de cafea va trimite pe lume. Și pentru că mâinile sale sunt agile și simțul lui pentru cafea este rafinat, el a făcut și de această dată o cafea aromatizată par excellence!

Dar nu a fost ușor. El alege o metodă de aromatizare mai dificilă și lucrează cu o substanță aromatică pur naturală. Aici, spre deosebire de majoritatea aromatizărilor după prăjire, substanța aromatică este pulverizată pe boabe înainte de prăjire. Aroma se încorporează astfel mai bine în cafea și rămâne în ea mai mult timp. Cu toate acestea, este important să acordăm o atenție deosebită temperaturii, duratei și altor parametri ai întregului proces.

În cele din urmă, să menționăm că substanța aromatică naturală este obținută din material vegetal, nu este produsă sintetic. Prin urmare, nu încărcă organismul, nu provoacă arsuri la stomac sau alte probleme.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru prepararea cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafea se toarnă apa la o temperatură de aproximativ 95 °C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe

Vișinele în ciocolată sunt un dar minunat pentru toate domnișoarele, doamnele, bunicile și soacrele. De ce să nu ne depășim și să nu facem o bucurie iubitoarelor de băutură exotică? Și că le place și bărbaților? Acesta este un motiv în plus să cumpărați arabica 100% aromatizată în pachet de un kilogram. Proaspețimea vișinelor și tonurile calde de ciocolată nu plictisesc niciodată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

CARAMEL- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CARAMEL- cafea boabe

Bomboană de caramel, lichior de caramel, înghețată de caramel. Sigur veți înțelege că nu am puteam ignora această delicatesă de cofetărie când a venit vorba de aromatizarea cafelei noastre. 100% Arabica cu aromă de caramel este sursa bunei dispoziții, confortului și a prospețimii. Așeazați-vă confortabil ... începe călătoria prin paradisul caramelului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »