VIȘINE ÎN CIOCOLATĂ - cafea boabe
Vișinele în ciocolată sunt un dar minunat pentru toate domnișoarele, doamnele, bunicile și soacrele. De ce să nu ne depășim și să nu facem o bucurie iubitoarelor de băutură exotică? Și că le place și bărbaților? Acesta este un motiv în plus să cumpărați arabica 100% aromatizată în pachet de un kilogram. Proaspețimea vișinelor și tonurile calde de ciocolată nu plictisesc niciodată.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma șu gustul cafelei
Vișine în ciocolată este una dintre cele mai populare cafele aromatizate. În ea se combină aciditatea fructului cu o dulceață densă, pe fondul unei cafele de calitate superioară și prăjite delicat. Spuma acestei plăceri este compusă din milioane de bule mici, foarte pufoase și compacte.
Originea cafelei
Cafeaua cultivată la mare altitudine este una dintre cele mai populare din lume, iar cafeaua din Anzii peruani nu face excepție. Datorită faptului că este cultivată de fermierii relativ săraci, nu este fertilizată sau tratată cu produse industriale și poate fi astfel clasificată ca o cafea de calitate bio. În regiunea Puno, care se află aproape de faimosul lac Titicaca, se cultivă cafea soiul Arabica specia Typica . Deși se caracterizează prin randamente mai mici, este considerată una dintre cele mai de calitate. Fermierii care o livrează clienților mai mici (așa cum suntem și noi) nu trebuie să mărească producția în mod artificial cu produse chimice, pentru că nu trebuie să micșoreze prețul la un nivel minim. Aceasta este mai mult o problemă a plantațiilor mari de cafea care cultivă cafea pentru companiile multinaționale. La poalele Anzilor, cafeaua este recoltată aproape pe toată perioada vegetației. Cireșele de cafea se coc timp de 9-14 luni. În același timp găsim atât flori, cât și fructe coapte pe arborii de cafea. Fructele se culeg manual și sunt transportate imediat pentru prelucrare. Acest lucru se realizează prin așa-numită spălare adică prin metoda mai solicitantă din punct de vedere financiar și al timpului, ceea ce reprezintă, totuși, o garanție a producției de înaltă calitate. Boabele se toarnă în recipiente speciale cu apă, și se cu ajutorul dispozitivelor speciale se elimină pulpa și se lasă la fermentat în vase de fermentație. Acestea sunt apoi uscate fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Fermierii trebuie să acorde o atenție deosebită fiecărei etape, deoarece există pericolul de mucegăire a întregii recolte. Aromatizarea cafelei este în mâinile prăjitorului nostru experimentat. Chiar înainte de prăjire, boabele sunt pulverizate cu ulei, cu o aromă naturală. Cafeaua păstrează mirosul și gustul pentru o lungă perioadă de timp.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
9. 3.