CĂPȘUNI ÎN FRIȘCĂ - cafea boabe
Bucurați-vă de gustul căpșunilor senzuale! Oare există o combinație mai atractivă decât fructe proaspete aromate și frișcă? Da, am descoperit-o noi: fructe proaspete aromate, frișcă și arabica 100% din Peru. Una dintre cele mai calitative cafele din America de Sud este unică în sine. Acum imaginațiv-o cu căpșuni ...
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Cafeaua se aromatizează cu căpșuni de mult timp deja. Aroma și gustul lor plăcut și foarte revigorant se potrivește frumos cu corpul plin și pur al cafelei Arabica 100%. Are o aciditate scăzută și este natural dulceagă. Pentru a fi mai delicată, adăugați câteva picături de lapte.
Originea cafelei
Pentru Peru, cafeaua a fost o sursă de venit încă din secolul al XVIII-lea. Cultivării de cafea se dedică în proporție de 98% numai fermieri mici, care îngrijesc plantațiile cu ajutorul propriilor lor familii. Cafeaua din regiunea Puno crește pe pantele și dealurile Anzilor, accesul la aceasta este dificil și aproape elimină fertilizarea industrială și tratarea chimică. De aceea, este percepută ca o cafea din agricultura ecologică. Popularitatea cafelei peruviene din Anzi este ridicată și de faptul că este vorba despre soiul Typico. Se distinge printr-un gust delicios și la productivitate mai mică, de care sunt caracterizați arborii de cafea arabica de soiul Typico, este o cafea foarte cerută pe piața mondială. Fructele arborilor de cafea, cireșele roșii, sunt recoltate de mai multe ori pe an, după cum se coc. În Peru sunt prelucrate prin așa numita metodă umedă, o tehnologie folosită pentru cafele arabica de înaltă calitate. Din acest motiv, uneori, cafelele sunt denumite "spălate". Decojirea boabelor trebuie să aibă loc în decurs a 24 de ore de la recoltare. Tot procesul are loc în apă - boabele sunt presate prin plăci speciale, decojite, apoi boabele de cafea fermentează în apă (până la 36 de ore). În cele din urmă sunt uscate fie în uscătorii, fie la lumina directă a soarelui. Cafeaua produsă prin metoda umedă are o un gust fructat, chiar floral. Este perfectă consumată pură, dar servește și ca bază excelentă pentru producerea cafelelor aromate. Boabele de cafea, pe care le aducem verzi, nu sunt prăjite decât în momentul în care cafeaua este comandată de clienții noștri. Aroma este aplicată chiar înainte de prăjire, când cafeaua este pulverizeată cu ulei de purtător și aromă naturală. Metoda mai ieftină - aromarea cafelei deja prăjite, nu o folosim. Nu garantează conservarea pe termen lung a aromei.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
8. 6.
8. 6.
24. 5.
24. 5.