MALIBU - cafea boabe
Cafeaua boabe Malibu este genială! Noua aromă își va cuceri în curând fanii. Romul de cocos vă va transpune departe de griji și agitație, undeva în însorita Caraibe. Va fi timp de stat întins pe plajă, de surfing, de construit castele de nisip și de savurat băuturi răcoritoare... Cu siguranță vă doriți asta!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Această Arabica 100% a fost acoperită în mod plăcut cu aromă de nucă de cocos și de rom. Cafeaua Puno are la bază un corp rotund și plin, aciditate redusă și dulceață naturală. Dacă este măcinată și pregătită în mod corespunzător, o ceașcă de espresso este decorată cu o spumă delicată și densă.
Originea cafelei
Am adus boabele de cafea din Anzii peruani și am adăugat aroma în prăjitorul nostru. Cafeaua frumoasă cu un corp plin provine din regiunea muntoasa Puno. Clima, altitudinea și precipitațiile sale creează condiții ideale pentru cultivarea cafelei. Micii fermieri locali (până la 98% din producătorii de cafea peruani sunt mici fermieri) s-au dedicat cafelei timp de generații. Deoarece terenurile lor sunt situate pe pante abrupte, este dificil să se transporte îngrășăminte industriale și produse de îngrijire. Cafeaua din Puno se poate considera că este cultivată organic. Arbuștii de cafea sunt veșnic verzi și fructele lor sunt cireșe de cafea care conțin de obicei două boabe. Boabele se coc în decurs de 9-14 luni, astfel încât acestea sunt recoltate aproape în permanență. Procesarea include sfărâmarea pulpei, fermentarea și uscarea. Așa numita metodă de spălare se efectuează la ultimul pas în apă.
Fructele de cafea presate prin mașinile speciale de curățare, iar boabele eliberate fermentează apoi în rezervoarele de fermentație. Fermierii usucă cafeaua fie la soare, fie în uscătoare. Adăugarea de arome la cafea este un lucru relativ nou, chiar dacă din istorie cunoaștem adăugarea de mirodenii sau lapte și zahăr la băutura rezultată. Aromatizarea, așa cum o știm în prezent, se face deja la boabele de cafea, fie înainte, fie după prăjire. Prima opțiune garantează o conservare de înaltă calitate și o aromă de lungă durată. De aceea o folosim și noi, chiar dacă este costisitoare financiar și tehnologic. Înainte ca boabele de cafea să fie turnate în prăjitor, ele sunt pulverizate cu ulei și aromă naturală.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
3. 5.
3. 5.
3. 5.