Cafea verde Super Slim Line
Înarmați-vă pentru lupta fără compromisuri cu grasimea, celulita și toxinele! Cafeaua verde Super Slim Line este cel mai puternic amestec special pregătit de boabe de cafea alese cu grijă. Conține de două ori mai mult acid CGA și de două ori mai multă cafeină decât cafeaua obișnuită. Combinație unică de CGA și cafeină maximizează arderea grăsimilor, împiedică depozitarea acestora și detoxifică excelent!
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Nu căutați spuma la cafeaua verde. Dar la un gust delicat și ușor dulce vă puteți aștepta. Poate vă va aminti de ceaiul verde, poate veți recunoaște ceva din cafeaua prăjită. În orice caz, cafeaua verde nu este deloc amară sau foarte aromată.
Originea cafelei
Luăm cafea verde de pe plantațiile din America Centrală. În primul rând pentru că produc boabe de cafea de înaltă calitate și, de asemenea, procesează cafeaua prin spălare. Acest proces este foarte delicat pentru cafea, rezultând niște boabe nedeteriorate care au învelișul îndepărtat. Arborii de cafea necesită pentru creștere un climat cald fără fluctuații mari. Deoarece se dezvoltă bine în zonele din jurul ecuatorului, acolo se cultivă în zonele joase, dar și la altitudini mari. Cafeaua de mare altitudine este una dintre cele mai de calitate, dar și dintre cele mai scumpe. Recoltarea arborilor de cafea are loc de obicei pe tot parcursul perioadei de vegetație, iar fructele lor se coc în intervalul de 9-14 luni. La cele mai multe plantații recoltarea se realizează manual. Agricultorii din America Centrală preferă așa-numitul proces de prelucrare a cafelei prin spălare. Boabele sunt turnate în rezervoarele de apă și împinse prin plăci speciale pentru a îndepărta pulpa. Boabele curățate se pun în vasele de fermentare, unde fermentează până la 36 de ore. Cafeaua este apoi uscată. Fie la lumina directă a soarelui, întinsă pe suprafețe mari de beton sau în uscătoare. Uneori se aleg ambele variante - pre-uscarea la soare și uscarea finală în uscătoare. Rezultatul sunt boabe de cafea cu umiditate de 11-12%. Cafeaua verde nu se prăjește. Acesta își păstrează aroma și gustul natural, și nu pierde nici substanțele valoroase, cum ar fi cofeina și acidul clorogenic.
Efectele cafelei
Despre efectele extraordinare asupra sănătății ale cafelei verzi a început să se vorbească acum câțiva ani. Cu toate acestea, foarte repede a devenit un fenomen și nu este doar în cercurile medicale de specialitate. Cafeaua verde conține de două ori mai multă cofeină și antioxidanți ca și cafeaua „neagră" prăjită. Prin urmare, are mai bună capacitate de reducere a greutății, stimulare și detoxifiere. Cafeaua verde conține o proporție mare de acid clorogenic numit CGA. Efectele sale principale includ: Stimularea metabolismului prin echilibrarea nivelului de zahăr din sânge. Minimalizarea absorbției zahărului, ceea ce duce la faptul că organismul nu stochează excesul de zahăr în țesut adipos, ci pur și simplu îl elimină. Accelerarea arderii grăsimilor, chiar și în timpul în care nu efectuăm activitate fizică. Încetinirea îmbătrânirii celulelor. Prevenirea apariției unor boli ale civilizației. Reducerea apetitului. Raportul cantității de acid CGA este de 100 000 mg/1 kg! Este o concentrație extrem de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pilule și tincturi.
A doua componentă importantă a cafelei verzi este cofeina: crește energia psihică și fizică, îmbunătățește memoria pe termen scurt, ameliorează oboseala și ajută la gestionarea stresului. Promovează buna dispoziție, iar consumatorii săi obișnuiți au un risc și mai mic de sinucidere. Cafeaua verde are un efect antibacterian puternic, reduce riscul de diabet și calculi biliari. Are efectele de detoxifiere excelente care pot fi simțite deja la 15 minute după consumare ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte dure, pentru măcinarea lor este necesară o râșniță puternică. Dispozitivele obișnuite se pot deteriora de la cafeaua verde. De aceea recomandăm măcinarea grunjoasă. Prepararea băuturii se recomandă prin metoda simplă de turnare a apei clocotite peste cafeaua măcinată sau prin french press. Mai multe detalii despre cafeaua verdeputeți găsi aici
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.
3. 3.
18. 2.