075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea verde Super Slim Line

Cod: 528
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Înarmați-vă pentru lupta fără compromisuri cu grasimea, celulita și toxinele! Cafeaua verde Super Slim Line este cel mai puternic amestec special pregătit de boabe de cafea alese cu grijă. Conține de două ori mai mult acid CGA și de două ori mai multă cafeină decât cafeaua obișnuită. Combinație unică de CGA și cafeină maximizează arderea grăsimilor, împiedică depozitarea acestora și detoxifică excelent!

Pachete mari:
Pachete mici:
190,7 Lei /1000 g 162,1 Lei /1000 g 16,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 3. 2. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Soi
Soi:
Amestec
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
mix
Gust
Gust:
Ceai verde
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Nu căutați spuma la cafeaua verde. Dar la un gust delicat și ușor dulce vă puteți aștepta. Poate vă va aminti de ceaiul verde, poate veți recunoaște ceva din cafeaua prăjită. În orice caz, cafeaua verde nu este deloc amară sau foarte aromată.

Originea cafelei

Luăm cafea verde de pe plantațiile din America Centrală. În primul rând pentru că produc boabe de cafea de înaltă calitate și, de asemenea, procesează cafeaua prin spălare. Acest proces este foarte delicat pentru cafea, rezultând niște boabe nedeteriorate care au învelișul îndepărtat. Arborii de cafea necesită pentru creștere un climat cald fără fluctuații mari. Deoarece se dezvoltă bine în zonele din jurul ecuatorului, acolo se cultivă în zonele joase, dar și la altitudini mari. Cafeaua de mare altitudine este una dintre cele mai de calitate, dar și dintre cele mai scumpe. Recoltarea arborilor de cafea are loc de obicei pe tot parcursul perioadei de vegetație, iar fructele lor se coc în intervalul de 9-14 luni. La cele mai multe plantații recoltarea se realizează manual. Agricultorii din America Centrală preferă așa-numitul proces de prelucrare a cafelei prin spălare. Boabele sunt turnate în rezervoarele de apă și împinse prin plăci speciale pentru a îndepărta pulpa. Boabele curățate se pun în vasele de fermentare, unde fermentează până la 36 de ore. Cafeaua este apoi uscată. Fie la lumina directă a soarelui, întinsă pe suprafețe mari de beton sau în uscătoare. Uneori se aleg ambele variante - pre-uscarea la soare și uscarea finală în uscătoare. Rezultatul sunt boabe de cafea cu umiditate de 11-12%. Cafeaua verde nu se prăjește. Acesta își păstrează aroma și gustul natural, și nu pierde nici substanțele valoroase, cum ar fi cofeina și acidul clorogenic.

Efectele cafelei

Despre efectele extraordinare asupra sănătății ale cafelei verzi a început să se vorbească acum câțiva ani. Cu toate acestea, foarte repede a devenit un fenomen și nu este doar în cercurile medicale de specialitate. Cafeaua verde conține de două ori mai multă cofeină și antioxidanți ca și cafeaua „neagră" prăjită. Prin urmare, are mai bună capacitate de reducere a greutății, stimulare și detoxifiere. Cafeaua verde conține o proporție mare de acid clorogenic numit CGA. Efectele sale principale includ: Stimularea metabolismului prin echilibrarea nivelului de zahăr din sânge. Minimalizarea absorbției zahărului, ceea ce duce la faptul că organismul nu stochează excesul de zahăr în țesut adipos, ci pur și simplu îl elimină. Accelerarea arderii grăsimilor, chiar și în timpul în care nu efectuăm activitate fizică. Încetinirea îmbătrânirii celulelor. Prevenirea apariției unor boli ale civilizației. Reducerea apetitului. Raportul cantității de acid CGA este de 100 000 mg/1 kg! Este o concentrație extrem de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pilule și tincturi.

A doua componentă importantă a cafelei verzi este cofeina: crește energia psihică și fizică, îmbunătățește memoria pe termen scurt, ameliorează oboseala și ajută la gestionarea stresului. Promovează buna dispoziție, iar consumatorii săi obișnuiți au un risc și mai mic de sinucidere. Cafeaua verde are un efect antibacterian puternic, reduce riscul de diabet și calculi biliari. Are efectele de detoxifiere excelente care pot fi simțite deja la 15 minute după consumare ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte dure, pentru măcinarea lor este necesară o râșniță puternică. Dispozitivele obișnuite se pot deteriora de la cafeaua verde. De aceea recomandăm măcinarea grunjoasă. Prepararea băuturii se recomandă prin metoda simplă de turnare a apei clocotite peste cafeaua măcinată sau prin french press. Mai multe detalii despre cafeaua verdeputeți găsi aici

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

3. 3.

Evaluare: excelent
Bună ziua, această cafea înlocuiește cu succes dulciurile pe care nu le pot refuza. O indulcesc numai puțin, totuși mă simt satisfăcuta. Pentru gustul ei extraordinar, trebuie să-l țin la îndemână, fie acasă, la serviciu, fie în vizită la mama sau sora mea. De aceea chiar am încetat să câștig în greutate. Sunt entuziasmata.

18. 2.

Evaluare: excelent
Așa că astăzi am rămas fără cafea, mi-a fost teamă de ea, dar pentru că îmi place ceaiul verde... gust minunat :) Am fost balonata toată ziua, nu știu dacă mulțumită cafelei, dar după băut, nu mai sunt balonata și m-am simtit într-adevăr mult mai bine. Poate că va avea și alte efecte. Pentru mine super și mai ales termenul de livrare ... în două zile l-am avut acasă, așa că degetul sus. Va mulțumesc mult. Voi încerca si alte arome poate că o sa au aceleași efecte.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Cafea verde LINIE SUPER SUBȚIRE CARAMEL - numai măcinată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde LINIE SUPER SUBȚIRE CARAMEL - numai măcinată

Atunci când vă hotârăți să pierdeți din greutate și să atingeți o armonie mintală și corporală, faceți asta cu zâmbetul pe buze. Pregătiți-vă cafea verde aromată cu caramel în termos. Beți prima ceașcă încă înainte de micul dejun. Vă va trezi, vă va oferi energia necesară și va alunga pofta de mâncare copioasă. Mâncați puțin, dar mișcați-vă în mod regulat și ușor. Aceasta va fi de ajuns. De tot restul se va ocupa cafeaua verde. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
211,6 Lei /1000 g 21,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 3. 2. 2021

Cafea verde SUPER SLIM LINE COCOS - numai măcinată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde SUPER SLIM LINE COCOS - numai măcinată

Pierderea în greutate - o problemă veșnică a majorității femeilor și a multor dintre bărbați. Încearcați de această dată să vă folosiți de puterea naturii și să scăpați, în sfârșit, de cele câteva kilograme, care vă deranjează. Cafeaua verde este răspunsul pentru toți cei, care ajung să facă mișcare doar de câteva ori pe săptămână, iar seara au poftă de ceva dulce. Aceasta deoarece reduce apetitul și îmbunătățește arderea grăsimilor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
211,6 Lei /1000 g 21,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 3. 2. 2021

15% JOS
Cafea verde SUPER SLIM LINE - SCORȚIȘOARĂ - numai măcinată
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea verde SUPER SLIM LINE - SCORȚIȘOARĂ - numai măcinată

Unii au încredere în comprimate,alții în natură. Noi facem parte din al doilea grup, astfel că atunci când vine vorba de pierderea în greutate, ne bazăm pe cafeaua verde cu scorțișoară. Într-un kilogram de Super slim line cu scorțișoară sunt 100.000 de miligrame de acid CGA! Datorită lui, organismul arde eficient grăsimile și detoxifică, iar datorită scorțișoarei, efectul se înmulțește. Două ultra-arderi într-o singură porție - trebuie să-l încercați! Numai în versiunea:… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
213,6 Lei /1000 g 181,5 Lei /1000 g 18,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 3. 2. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »