075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CAPPUCCINO - cafea solubilă

Cod: 56

Cafeaua solubilă aromatizată este o alegere excelentă pentru pregătirea rapidă a cafelei la birou sau în vacanță. Dar vă puteți bucura de ea și acasă. Are un gust minunat, iar unii iubitori de cafea o preferă cafelei boabe. Cea care este fabricată din cafea de plantație ecuadoriană, excelează în delicatețe, gust dulceag și corp plin.

Pachete mari:
Pachete mici:
128,4 Lei /1000 g 12,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350m
Gust
Gust:
Cappuccino
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare

Compoziție

Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

În cafeaua solubilă aromatizată Cappuccino pot fi găsite note captivante ale unei cafele fine de plantație, delicatețea de frișcă și o dulceață naturală. Aciditatea este medie, mai degrabă mai mică și după preparare cu apă fierbinte se formează o spumă frumoasă și pufoasă.

Originea cafelei

În Mexic, două treimi din agricultorii de mici se ocupă de cultivarea cafelei. Cafeaua, în afară de țiței, cacao, flori și banane, este unul dintre principalele produse de export ale țării. Agricultorii cultivă în principal cafea Arabica și într-o măsură mai mică Robusta. Selectarea foarte atentă a boabelor de calitate și alegerea raportului corect între cele două tipuri asigură rezultate excelente. Cafeaua din Mexic este printre cele mai bune pe piața mondială. Producerea de cafea solubilă nu este complicată. Întregul proces se bazează pe legile fizicii, astfel încât nu afectează în mod semnificativ gustul sau aroma cafelei. Și cel mai important - nu o încarcă cu substanțe nocive. Amestecul de cafea este mai întâi prăjit și preparat ca și în cazul cafelei obișnuite. Lichidul se reduce prin fierbere până la obținerea unui concentrat ridicat care se expune la îngheț. La aproximativ -40 °C, se formează cristale de gheață din care prin sublimare se elimină apa. Cafeaua astfel obținută se îndreaptă către linii de ambalare. Procesul de înghețare este folosit în cazul cafelelor mai scumpe și de cea mai bună calitate. Spre deosebire de a doua opțiune de producere a cafelei solubile - prin pulverizare, cafeaua obținută prin înghețare are un gust bogat și aromă distinctivă.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
  2. Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
  3. Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă

Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
128,6 Lei /1000 g 12,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
128,6 Lei /1000 g 12,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

CAFEA SOLUBILĂ FRIȘCĂ - CARAMEL
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CAFEA SOLUBILĂ FRIȘCĂ - CARAMEL

Cafeaua solubilă are fanii și oponenții săi. Dar suntem siguri că nimeni nu refuză o ceașcă de băutură rapidă, gustoasă și care oferă elan. Mai ales când miroase a caramel și frișcă. În plus, nu este doar o cafea instant simplă. Este o cafea liofilozată, preparată cu cea mai mare atenție și dintre cele mai bune boabe. Convingeți-vă singuri cum stau lucrurile cu adevărat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
128,6 Lei /1000 g 12,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »