CAPPUCCINO - cafea solubilă
Cafeaua solubilă aromatizată este o alegere excelentă pentru pregătirea rapidă a cafelei la birou sau în vacanță. Dar vă puteți bucura de ea și acasă. Are un gust minunat, iar unii iubitori de cafea o preferă cafelei boabe. Cea care este fabricată din cafea de plantație ecuadoriană, excelează în delicatețe, gust dulceag și corp plin.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
În cafeaua solubilă aromatizată Cappuccino pot fi găsite note captivante ale unei cafele fine de plantație, delicatețea de frișcă și o dulceață naturală. Aciditatea este medie, mai degrabă mai mică și după preparare cu apă fierbinte se formează o spumă frumoasă și pufoasă.
Originea cafelei
În Mexic, două treimi din agricultorii de mici se ocupă de cultivarea cafelei. Cafeaua, în afară de țiței, cacao, flori și banane, este unul dintre principalele produse de export ale țării. Agricultorii cultivă în principal cafea Arabica și într-o măsură mai mică Robusta. Selectarea foarte atentă a boabelor de calitate și alegerea raportului corect între cele două tipuri asigură rezultate excelente. Cafeaua din Mexic este printre cele mai bune pe piața mondială. Producerea de cafea solubilă nu este complicată. Întregul proces se bazează pe legile fizicii, astfel încât nu afectează în mod semnificativ gustul sau aroma cafelei. Și cel mai important - nu o încarcă cu substanțe nocive. Amestecul de cafea este mai întâi prăjit și preparat ca și în cazul cafelei obișnuite. Lichidul se reduce prin fierbere până la obținerea unui concentrat ridicat care se expune la îngheț. La aproximativ -40 °C, se formează cristale de gheață din care prin sublimare se elimină apa. Cafeaua astfel obținută se îndreaptă către linii de ambalare. Procesul de înghețare este folosit în cazul cafelelor mai scumpe și de cea mai bună calitate. Spre deosebire de a doua opțiune de producere a cafelei solubile - prin pulverizare, cafeaua obținută prin înghețare are un gust bogat și aromă distinctivă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.