VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic!
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Gustul vaniliei îl cunoaștem cu toții. Imaginați-vă acest gust în îmbrățișarea unei cafele natural dulcege, doar foarte puțin acrișoare, care dispune, pe deasupra, de tonuri proaspete de fructe. Când turnați peste Vanilia franceză apă fierbinte, obțineți o băutură cu adevărat delicioasă, cu un corp plin, rotunjit și o cremă frumoasă și delicată.
Originea cafelei
Cafeaua mexicană aparține tipurilor populare și căutate. Pentru fabricarea băuturii instant aromate, a fost aleasă o compoziție echilibrată de cafea arabica și robusta. Plantațiile sunt, în cea mai mare parte, proprietatea micilor agricultori. Cafeaua solubilă poate fi produsă în două moduri - prin înghețare sau pulverizare. Noi preferăm prima metodă, deoarece are ca rezultat o cafea cu gust bogat și aromă plină. Procedura nu este exigentă din punct de vedere tehnologic, durează însă mai mult și necesită acordarea unei atenții mai mari. Boabele de cafea sunt prăjite, din ele se extrage un extract, iar acesta este redus la un concentrat foarte puternic. În acest moment, cafeaua este încă fluidă. Concentratul este congelat la -40 °C, după care urmează sublimarea. Prin transformarea directă a stării solide în stare gazoasă, se produc cristale. Acestea sunt apoi împachetate și expediate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
11. 3.